Skånskan > Opinion

Tuesday, 19 November, 10:37

Skånskan - 07 nov 19 kl. 08:42

Pojke ofredades på väg hemSkurup En pojke i tioårsåldern ofredades av andra skolbarn när denne skulle gå hem från skolan i onsdags. Någon knuffade honom och en annan uttalade glåpord i stil med ”vad ful du är” och andra otrevligheter. Ett av barnen hotade med att ett äldre syskon skulle komma efter honom. När pojken kom hem tog det inte lång stund innan det äldre syskonet dök upp på tomten till hans hem. Då gick hans mamma ut och försökte prata med den äldre tonåringen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojke, ofredades, väg, hem
Trelleborgs Allehanda - 05 jun 14 kl. 13:36

11-årig pojke ofredades

Föräldrarna till en 11-årig pojke har anmält till polisen att ett par ofredat deras son när han var ute och cyklade i Skegrie vid 20-tiden onsdags.
Pojken ska ha mött en bil där föraren, en kvinna i 60-årsåldern, stannade och ropade på honom samt erbjöd honom godis. När pojken inte gick fram till bilen utan i stället cyklade hem försvann bilen i riktning mot Trelleborg.

Expressen - 12 maj 15 kl. 15:50

Pojke borta – kom inte hem från skolan

En pojke är försvunnen i Örebro. Polisen uppger enligt Aftonbladet att han inte kom hem efter skolan..

Sydöstran - 19 maj 16 kl. 09:40

Pojke ofredade annan pojke på HVB-hem i kommunen

En incident där en pojke på ett HVB-hem i kommunen uppges ha ofredad en annan pojke, har både polis- och lex Sarah-anmälts..

Uppsalanyheter.se - 19 mar 14 kl. 02:42

13-åring rånad på väg hem från skolan

En 13-årig pojke på väg hem från skolan blev på tisdagen utsatt för ett rån av två jämnåriga gärningsmän.En 13-årig pojke på väg hem från skolan blev på tisdagen utsatt för ett rån av två jämnåriga gärningsmän.   Det var strax före klockan 16 på tisdageftermiddagen som den 13-årige pojken var på väg hem från skolan.

Blekinge Läns tidning - 30 okt 17 kl. 13:47

Ofredades i sitt hem genom äggkastning

Blekinge Läns tidning - 16 jul 18 kl. 12:37

Pojke blev påkörd - pojke döms

En minderårig person körde på en 14-årig pojke, som dog av skadorna. Nu döms föraren till ungdomsvård men frias från åtalspunkten vållande till annans död. I november förra året cyklade en 14-årig pojke i Trollhättan hem från fotbollsträningen när han blev påkörd av en bil.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 09:00

Pojke på HVB-hem åtalas för hot och rån

En pojke på ett HVB-hem i Hässleholms kommun misstänks för att ha rånat och hotat en kvinna i personalen med en kniv och ett annat vasst föremål för att sedan tvinga med henne i en bil. Nu åtalas den 16-årige pojken.
Det var i början på november som händelsen ska ha skett.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 11 kl. 14:25

Sjuårig pojke försvunnen i Ödåkra

Sedan 11-tiden på söndagen är en sjuårig pojke försvunnen från sitt hem på Saturnusgatan..

NSD - 03 dec 11 kl. 05:30

Läkarmiss kan ha gjort pojke blind

En pojke i Kiruna skickades hem från akuten två gånger, trots att han var allvarligt sjuk. Pojkens pappa tror att sonens syn hade gått att rädda om han hade fått hjälp tidigare. - Jag upplevde en nonchalans av läkarna på akuten, säger han..

Expressen - 10 nov 12 kl. 20:16

Pojke misstänks ha våldtagits av flera män

En tonårig pojke på väg hem från en fest uppger att han överfölls och våldtogs natten mot lördagen av fem till sex män i Växjö..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Fel medicin mot våld

Allt fler politiker och debattörer i Sverige vill nu öppna upp för att legalisera cannabis, i tron att detta skulle minska incitamenten för de kriminella gängen att bråka med varann. Det känns som en desperat åtgärd och innebär i praktiken att man ställer olika grupper mot varandra. Huvudanledningen till förslaget är att man tror att man skulle stoppa skjutningar och gängvåld och få ett lugnare stadsliv.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ställ frågor om din pension

De hundra största klimatförstörarna (globalt) står idag för drygt 70 procent av alla utsläpp. Bara 14 procent av allt kapital förvaltas idag på ett hållbart sätt. De sex största oljeföretagen i världen står för cirka 40 procent av alla utsläpp.

Skånskan - 5 timmar sedan

Fixartjänst läggs på is – ett tag till

SVALÖV Den omskrivna fixartjänsten i Svalöv får vänta ett tag till.
Juridiska hinder sätter stopp och därför läggs satsningen på is ett tag framöver.Det handlar mest om de välfärdscheckar som var tänkta att införas, men efter en hel rad utredningar väljer nu de styrande politikerna att göra en paus och se över hur man bäst kan lansera en fixartjänst på ett annat sätt: – Vi stoppar utredningen och tittar på en ny lösning, men dödar inte fixartjänstfrågan.

Skånskan - 5 timmar sedan

Oväsentligt veta kön hos sommarjobbare

Mina ögon föll på en artikel i denna eminenta tidning häromdagen. ”Tredje kön vanligt bland feriearbetare” löd rubriken. Det var gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden i Eslöv som fick en redovisning över sommarens feriearbeten.

Skånskan - 14 timmar sedan

En bruten nacke stoppade inte elitsimmaren

LAGSPORT.– De flesta ser nog simning som en individuell sport. Men du gör det inte själv – vi tränar tillsammans, vi åker på tävlingar tillsammans, vi är ett lag.

Skånskan - 14 timmar sedan

Fokuserar på att mota bort narkotika

Skurup Förekomst av narkotika och buskörning är det som oroar invånarna i Skurups kommun mest.
Totalt sett oroar sig färre i år jämfört med i fjor, förutom i Skivarp där oron varit stor generellt sett.Det har gått ut 300 enkäter vardera till invånare i Skurup, Rydsgård, Abbekås och Skivarp där polisen har bett dem svara på hur de upplever kommunen.

Skånskan - 17 timmar sedan

Lokaltidning fick hot efter kritiska texter

STAFFANSTORP Det senaste halvåret har lokaltidningen Spegeln i Staffanstorp fått flera otrevliga mejl och hot via Facebook.
– Jag är inte rädd för egen del men numera låser vi dörren, säger tidningens publisher Stefan Svensson.På måndagsmorgonen upptäcktes också att någon eldat upp Spegelns tidningsställ utanför Netto i Staffanstorp.

Skånskan - 16 timmar sedan

Psykvård för anlagda bränder på härbärgen

Malmö Mitt i natten en sommardag 2017 tände kvinnan eld på textilier på Rönnbackens kvinnoboende i Malmö.
Två år senare satte hon fyr på en säng i ett vårdboende på Södervärn.
Nu döms kvinnan, som är i 35-årsåldern, till sluten psykiatrisk vård för mordbrand och grov skadegörelse.

Skånskan - 16 timmar sedan

Trafiken fortsätter att oroa Sjöboborna

SJÖBO Trafiken fortsätter att oroa Sjöboborna, både i och utanför centralorten. Enligt den senaste trygghetsmätningen har oron dessutom ökat.
En orsak kan vara att Sjöbo Väst blivit en samlingsplats för motorburen ungdom.

Skånskan - 16 timmar sedan

Brechts liv i exil på Hipps scen

1933 flydde dramatikern Bertolt Brecht från Tyskland och tillbringade 15 år i exil innan han kunde återvända. I Brecht – i mörka tider berättar skådespelaren Sven Boräng med tonsatta dikter av Brecht om livet och skapandet i exil.Sven Boräng om …
… Brechts dikter: ”De är enkla och raka och berättar mycket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.