Nyteknik > Teknik

Wednesday, 13 November, 18:37

Nyteknik - 07 nov 19 kl. 09:52

Partnerskap i centrum för FLIR:s digitala strategiBreda partnerskap är en förutsättning för att kunna utveckla morgondagens teknik. Det är en av utgångspunkterna för teknikföretaget FLIR:s digitala strategi..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
FLIR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partnerskapi , centrumför , FLIR:s, digitala, strategi
Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 13 kl. 06:00

Centrum kan få digitala parkeringsskyltar

Parkeringshusen och de större parkeringarna i Tingvallastaden i Karlstad kan få digitala skyltar som talar om det exakta antalet lediga p-platser. En kommunal utredning visar att kostnaden för systemet ligger på drygt 3 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 19 okt 17 kl. 16:10

”För att förverkliga sin digitala vision måste företag har rätt kompetens, partnerskap och teknik på plats”

Företag har stora behov av att genomföra en digital transformation. Detta framgår av Fujitsus undersökning ”The Digital Transformation PACT”, där totalt 1 625 internationella företagsledare har deltagit. 46 procent av företagsledarna uppger att de påbörjat ett digitalt förändringsprojekt och nio av tio svarar att deras organisation har en tydligt definierad digital strategi.

YLE - 24 mar 17 kl. 16:39

Tomma affärslokaler bekymrar i Karleby centrum

Det finns gott om tomma affärslokaler i Karleby centrum. Att den ena lokalen efter den andra töms oroar, rapporterar Yle Kokkola. De affärsfönster som pryds av Uthyres eller Slutförsäljning i Karleby är många.

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 13:15

Digital transformation handlar om att sätta användarna i centrum

Karin Schreil Jonsson, Head of Nordic & Managing Director på Fujitsu i Sverige, berättar om Fujitsu World Tour, en turné som går i 20 länder och fem kontinenter. Turnén startade i Helsingfors där man hade 1100 besökare och i tisdags denna vecka gästade man Stockholm. Varför gör ni denna världsturné varje år?

DI - 30 nov 17 kl. 23:00

Getinge och Verb Surgical Inc. tillkännager strategiskt partnerskap för utveckling av digitala lösningar inom kirurgi

Getinge, en global ledare inom medicinteknik, och uppstartsföretaget Verb Surgical Inc. baserat i Silicon Valley, USA, som utvecklar en nästa generations plattform för kirurgi, tillkännagav idag ett nytt strategiskt partnerskap..

Dagensanalys.se - 29 maj 18 kl. 19:19

Byrånätverket Mirum och adtech-bolaget Bannerflow i nytt globalt partnerskap

Digitalbyrå-nätverket Mirum och adtech-bolaget Bannerflow teamar upp i nytt globalt partnerskap. ”Vi är stolta över att ha Mirum ombord som vår första partner. Mirum är en helt ny typ av byrå som förstår att den traditionella byråmodellen är föråldrad.

DI - 04 dec 18 kl. 11:32

Barclays och HCL Technologies utökar strategiskt partnerskap

HCL inleder satsning på leveranscentra i Litauen   Stockholm, 4 december, 2018 – Det globala teknologiföretaget  HCL Technologies(HCL), och Barclays utökar sitt strategiska partnerskap. HCL har av Barclays även utsetts till prefererad partner inom IT-infrastrukturtjänster och de två företagen kommer att utveckla partnerskapet globalt och med särskilt fokus på tjänster för digitala arbetsplatser..

Dagensanalys.se - 09 jan 17 kl. 15:34

10 hetaste digitala trenderna 2017

Webbyrån Petra publicerar årligen en lista på de 10 viktigaste digitala affärstrenderna. Listan har fokus på de digitala trender som driver försäljning och positionerar företag på en allt mer konkurrensutsatt marknad. 2017 toppas listan av de allt större möjligheter som finns inom datadriven marknadsföring tätt följt av ett antal trender som styrs av ett starkt förändrat användarbeteende.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 12:57

6 Digitala specialister ger sina hetaste tips för 2018

Den digitala transformationen var på allas läppar under 2017. Vilka trender är hetast under 2018 kan man undra när man skall prioritera sina insatser. Är det LinkedIn, online-video, webbkonvertering, Facebook eller Google som gäller i det digitala nästa år?

DI - 04 maj 16 kl. 12:22

Nyskilt Paypal växer med partnerskap

Paypal har funnits på börsen i  ett år, men är sedan länge en storspelare inom digitala betalningar.En betryggande historia och en framtid präglad av allt fler digitala köp får Di Dimension att trycka på köpknappen..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm nio miljarder dyrare

Utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm ser ut att bli nio miljarder kronor dyrare än tidigare beräknat, 32 miljarder i stället för 23 miljarder kronor, skriver Dagens industri..

Nyteknik - 1 timme sedan

Sand som åker lift – så vill forskarna lagra energi

En lift som transporterar behållare med sand till toppen av ett berg. Det är ett nytt forskarförslag för långsiktig energilagring..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Apple släpper 16-tums Macbook Pro – för 30000 kronor

Apple dödar 15-tummaren. Nu är det större skärm, mer prestanda och högre prislapp än någonsin förr. Dessutom vet vi till sist när den stationära datorn Mac Pro släpps..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Förvarar kärnavfall i 500 år – nu är en utbyggnad ett steg närmare

Nu återstår bara ett regeringsbeslut för att förvaret för kortlivat radioaktivt avfall, kallat SFR, i Forsmark ska få tillstånd att bygga ut..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Test: Mi Note 10 – ”Utan tvekan den roligaste kameran”

Med en fantastisk kamera, ett monsterbatteri och ett lågt pris är Mi Note 10 rätt svår att motstå. ”Xiaomis intåg i Sverige hade inte kunnat börja bättre”, skriver Ny Tekniks Peter Ottsjö..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Deras flaxande rocka är tänkt att kartlägga Venus

University at Buffalo har designat en farkost som är avsedd för flygning på vindar högt uppe i Venus atmosfär. Som en rocka ska den kunna flaxa med vingspetsarna..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Inspirationsinjektion skapar jämställd förändring

Nu kommer Vera Roadshow till Mälardalens högskola för att inspirera till en jämställd förändring inom teknikbranschen. Här möts beslutsfattare, forskare och företag för att diskutera frågan som är hetare än någonsin..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Stort jordskred: ”Fick springa för sitt liv”

Ett jordskred har inträffat i en sluttning norr om Lökeberg i Kungälvs kommun. Jordmassorna lossnade från en sluttning och har glidit ner i havet..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Volvos självkörande buss sparar tid i depån

Här är bussen som kan lämna garaget själv. Volvo och Keolis har testat en självkörande buss på en depå i Partille. Lösningen kan både spara tid och höja säkerheten..

Nyteknik - 8 timmar sedan

En slarvigare produktion ger effektivare perovskit

Cambridge-forskarna skapade sin perovskitfilm med vänsterhanden – och de överraskades när deras slafsiga tillvägagångssätt gjorde solcellerna effektivare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.