Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 20:19

Affärsvärlden - 07 nov 19 kl. 08:47

Positiv börsöppning väntas efter ny rapportvågStockholmsbörsen gick mot en positiv öppning på torsdagen, efter en ny våg av rapporter, där Skanska var enda storbolag att öppna böckerna..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Skanska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiv, börsöppning, väntasefter ny , rapportvåg
Cornucopia - 17 sep 14 kl. 07:31

Osäkert positiv börsöppning väntas

Nu på morgonen väntas en osäker till positiv börsöppning, på något stigande amerikansk termin och en blandad utveckling i Asien. Samtidigt har Stockholmsbörsen stängt positivt två dagar på raken, trots medias tjat i måndags om att börsen skulle falla på valresultatet.
Sedan stängningen i fredags är Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30 upp +0.

Cornucopia - 19 aug 14 kl. 07:45

Osäker till positiv börsöppning väntas

Stockholmsbörsens OMXS30 gick starkt under gårdagen och steg +1.21% och amerikanska S&P-500  masade sig uppåt med +0.81%.

Affärsvärlden - 31 jul 19 kl. 14:55

Positiv börsöppning väntas i New York

Terminerna för de ledande USA-börserna indikerade en något positiv öppning på onsdagen. Det efterlängtade räntebeskedet från Federal Reserve ska presenteras klockan 20.00 ikväll, där förväntningarna ligger på en räntesänkning med 25 punkter..

Affärsvärlden - 01 aug 19 kl. 15:06

Positiv börsöppning väntas i New York

Terminerna för de ledande börserna i New York indikerade en positiv öppning, efter att dagen innan handlats ned efter Fed-beskedet..

Affärsvärlden - 06 aug 19 kl. 14:54

Positiv börsöppning väntas i New York

Terminerna för New York-börserna pekade mot en positiv öppning på tisdagen sedan Kina stabiliserat sin valuta..

Affärsvärlden - 20 mar 13 kl. 08:55

Positiv börsöppning väntas

Europaterminerna noteras något högre inför onsdagens öppning. På bolagsfronten har marknadsstatistik för Volvo och Electrolux inkommit..

Affärsvärlden - 25 mar 13 kl. 08:54

Positiv börsöppning väntas efter Cypern-avtal

Europaterminerna noteras högre inför måndagens öppning. Under natten kom eurogruppen överens med Cypern om ett avtal. På bolagsfronten har Peab bytt vd medan RNB redovisat kvartalssiffror och Ratos har gjort ett förvärv..

Affärsvärlden - 17 apr 13 kl. 08:57

Positiv börsöppning väntas

Europaterminerna indikerar en öppning i svagt positivt territorium på onsdagen. SKF har dock redovisat en rapport som inte nådde upp till förväntningarna på marknaden, vilket kan komma att tynga verkstadssektorn..

Affärsvärlden - 08 maj 13 kl. 08:53

Positiv börsöppning väntas efter kinesisk handelsdata

Europaterminerna drar svagt upp inför onsdagens öppning. Mekonomen och Ratos har rapporterat. Under natten överraskade kinesisk handelsstatistik positivt..

Affärsvärlden - 14 mar 18 kl. 14:18

Positiv börsöppning väntas i New York

Terminerna för USA-börserna handlades på plus inför onsdagens öppning och indikerade därmed en vändning uppåt för indexen efter tisdagens nedgång..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Viktar om bland riskpremierna

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen tar hem delvinster i två innehav som givit stark draghjälp på sistone. Nu sprids denna likvid och resterande portföljkassan på fem av strategins övriga lågvärderade case..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Så mycket väntas Black Friday-handeln växa

Svensk Handel räknar med att försäljningen under Black Friday kommer att öka med 15 procent i år, till drygt 7 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

USA-terminerna på plus

Terminerna för de amerikanska börserna handlades på plus inför tisdagens öppning, trots bristen på tydliga besked på handelsfronten och kursfall i flera detaljhandelsaktier..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Danska FI om bankerna: Som man bäddar får man ligga

Banker som klagar på de ökande kostnaderna för anti-penningtvättsåtgärder (AML) bör betrakta investeringar i teknik i stället för att pressa på mot regler de är tvungna att följa, enligt ett uttalande Danmarks finansinspektions generaldirektör Jesper Berg gett för Bloomberg News..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Regeringen vill utvidga område för straffbara insiderbrott

Regeringen föreslår en utvidgning av det straffbara området för insiderbrott på värdepappersmarknaden..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Verkstad draglok på börsen

Stockholmsbörsen avancerade på tisdagen, med industribolag och råvaror i täten för uppgången. Defensiva aktier utvecklades svagare..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Förenade arabemiraten vill köpa mer av Saab

Förenade arabemiraten är intresserat av att köpa mer av försvarskoncernen Saabs flygburna övervakningssystem Global Eye..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Storpost i Collector mäklad

En storpost om 4.025.605 aktier har mäklats i nischbanken Collector på tisdagen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

SEB om uppgifterna: Majoriteten avslutat och anmält

SEB:s inrapportering till myndigheter kring misstänkta transaktioner i det material som banken har fått av SVT-programmet Uppdrag granskning har pågått under många år. Det uppger SEB:s presschef Frank Hojem för Nyhetsbyrån Direkt angående bankens besked på tisdagsmorgonen att SEB har tagit del av en lista på 194 företagsnamn från Uppdrag granskning..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

SEB: Botten kan skönjas för bostadsbyggandet

Bostadsbyggandet under det tredje kvartalet var lite svagare än väntat, men tidigare kvartal har samtidigt justerats upp och bostadsbyggandet ser ut att kunna bottna ungefär nu. Det säger Olle Holmgren, ekonom vid SEB, till Nyhetsbyrån Direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.