PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 07:38

PrivataAffärer - 07 nov 19 kl. 08:16

Tre köptips från AffärsvärldenEfter ett tungt år börjar belysningsbolaget Fagerhult visa tecken på ljusning, skriver tidningen. Rapporten för det tredje kvartalet är ett bevis på att ledningen vet hur man ställer om och vänder en negativ trend. Fagerhult verkar vara på rätt väg och Affärsvärlden skruvar upp rekommendationen till köp. Millicom är en återkommande kassaflödesfavorit hos Affärsvärlden. Efter nära ett års velande är spridning av ett huvudägande på hundratusentalet egna ägare ingen genialisk exit i börsens toppdivision.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Affärsvärlden, Fagerhult, Millicoms Latinamerika, Kinnevik, Millicom, Nokias, Nokia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, köptipsfrån , Affärsvärlden
Dagens PS - 14 dec 17 kl. 07:11

Affärsvärlden: Här ska du köpa och sälja aktier

Tidningen ser köpvärd duo och ett säljcase. Affärsvärlden rekommenderar köp av Lindab och Dedicare i den senaste utgåvan. Tidningen sänker sin rekommendation för Hexagon till avvakta och rekommenderar sälj för Addtech.

PrivataAffärer - 16 aug 18 kl. 08:16

Två köptips från Affärsvärlden – och två aktier att vänta med

Eltel har fallit nästan 20 procent sedan årsskiftet. Stora delar av den strukturella omvandlingen är dock klar och kärnverksamheten visar åter tillväxt, vilket gör aktien köpvärd, enligt Affärsvärlden. Dock påpekar tidningen att det dröjer till 2019 innan förväntningarna kan skruvas upp i bolaget på allvar.

PrivataAffärer - 18 okt 18 kl. 07:08

Tre köptips från Affärsvärlden

Affärsvärlden konstaterar att Hexatronic har haft det tungt på börsen mot bakgrund av ett svagt halvår på fibermarkanden i Sverige. Aktien handlas numera till drygt 40 kronor vilket kan jämföras med toppnoteringen i januari på 82 kr. Det hindrar dock inte Affärsvärlden från att plocka fram köpstämpeln.

Affärsvärlden - 12 sep 12 kl. 07:34

Affärsvärlden: Tre heta köp

Affärsvärlden ger fyra rekommendationer i sitt senaste nummer, av vilka tre är köptips och ett är ett råd att avvakta..

Affärsvärlden - 28 aug 13 kl. 09:44

Tre köptips från Affärsvärlden

Affärsvärlden ger tre köprekommendationer i veckans nummer..

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 08:48

Affärsvärlden: Tre köptips

Affärsvärlden ger fyra aktierekommendationer, varav tre köpråd, i senaste numret..

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 07:01

Aktietips: Tre heta köpråd från Affärsvärlden

Tre köprekommendationer och ett säljråd. Läge att ta rygg? Affärsvärlden lämnar köprekommendation för Orexo, Drillcon och Oriflame samt säljråd för G5 Entertainment i den senaste utgåvan.

Affärsvärlden - 19 jun 13 kl. 08:18

Fyra köptips från Affärsvärlden

Affärsvärlden ger i sitt senaste nummer tre köprekommendationer för svenska bolag. Därtill har tidningen analyserat en finsk verkstadsjätte och kommit fram till att investerare ska ta rygg på Investor och köpa..

Affärsvärlden - 16 okt 13 kl. 07:58

Affärsvärlden: Triss i köptips

I senaste numret ger Affärsvärlden fyra aktierekommendationer, varav tre köpråd..

Dagens PS - 12 okt 17 kl. 06:31

Affärsvärlden: Tre köpråd och två nya aktier

Tipsar bland annat om ett förvånansvärt stabilt bygge som ska upp. Affärsvärlden ger köpråd för Balder, Itab Shop Concept och Duroc samt rådet avvakta för Troax i den senaste utgåvan. Tidningen tar även in två nya aktier i sin portfölj, danska klädbolaget IC Group och Eastnine som är under omvandling för att bli ett fastighetsbolag.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 1 timme sedan

UG: Swedbank kan ha medverkat till sanktionsbrott

Uppdrag granskning kan avslöja att storägare till den ryska vapentillverkaren Kalashnikov har skickat runt 10 miljoner kronor till sin amerikanska motsvarighet i Kalashnikov USA – med Swedbanks hjälp. Trots att internationella sanktioner förbjuder bolagen att göra affärer”, lyder en beskrivning av uppgifterna i programmet på SVT:s hemsida. En amerikansk fabrik i Florida innehar rättigheter att tillverka Kalashnikovs vapen i USA via ett självständigt bolag som inte berörs av sanktionerna mot Ryssland.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Cannabisaktier – bubblan som brast

Den snabbt växande legaliseringen av cannabis har mött motstånd, vilket lett till att flera tänkta finansieringsvägar blivit tilltäppta, inte minst har bankerna i USA tagit ett steg tillbaka. I förra veckan mörknade det ytterligare för branschen då kanadensiska Canopy Growth Corp, världens största cannabisbolag, meddelade att vinsten nästan utraderats, och låg klart under den lägsta profetian från Wall Street-analytikerna. Resultatet blev enligt Bloomberg att aktien skickades ner till tvåårslägsta, i nivå med kursen i december 2017.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Insiderbrott: Regeringen vill göra fler ageranden olagliga

Ändringarna i lagen om straff för marknadsmissbruk görs för att den svenska straffregleringen av insiderbrott och annat marknadsmissbruk bättre ska överensstämma med det EU-rättsliga regelverket på området. Därmed utvidgas det straffbara området för insiderbrott till att även omfatta vissa råd och uppmaningar till att ägna sig åt insiderhandel, även om dessa inte föranleder någon annan att agera. Dessutom inkluderas ytterligare ett slag av finansiella instrument av lagens tillämpningsområde.

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Trading Direkt: Fokus på SEB och Swedbank

I tisdagens Trading Direkt gör vi teknisk analys på tittarönskemål, diskuterar hur man använder MACD och kommenterar nyhetsflödet där penningtvättsanklagelserna i Swedbank och SEB står i fokus. Teknisk analys Tobbe Roséns val: S&P500, OMXS30, DAX, SEB, VOLVO, MTG, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Koppar, Guld, Olja (Brent). Tittarnas önskemål: Mantex, Catena Media, Lundin Petroleum, Cavotec, Sinch, Net Insight, Norsk Hydro, Realty Income Corp.

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Så gör du med Oscar Properties nyemission och utbyteserbjudande

Tidsplan: Teckningstiden för nyemissionen är 18 november – 6 december.

Anmälningstiden för preferensaktiernas erbjudanden är 18 – 25 november. Oscar Properties ska räddas via en nyemission som sexfaldigar antalet aktier.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Hjälp oss utse Årets Fond – rösta på din favorit

Som tack för hjälpen deltar du i utlottningen av fem exemplar av boken ”Den enkla vägen till ekonomisk frihet”. Om du vill ha chansen att få ett exemplar anger du också dina personuppgifter, annars lämnar du blankt. .

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

SVT utlovar nya avslöjanden om Swedbank

SVT skriver i pressmeddelandet att det har gått nio månader sedan de första avslöjandena om Swedbank och penningtvätten. SVT påminner även om att Swedbank på årsstämman i slutet av mars beslutade att inte tillsätta en oberoende särskild granskning för att under omfattningen av penningtvätten. ”Beslutet gör att Uppdrag gransknings team bestämmer sig för att göra det jobb den oberoende utredaren skulle ha gjort.

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

En ny köprek bland analyserna

Carnegie höjer sin rekommendation för Catena Media till köp från behåll. Riktkursen behålls på 50 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

PrivataAffärer - 23 timmar sedan

SSM i linje med vinstvarningen

En översyn som SSM har genomfört har lett till omvärdering av ett antal projekt samt andelar och fordringar på samriskbolag motsvarande -313 miljoner kr. Inklusive dessa poster uppgick rörelseresultatet till -378 miljoner (-0,4), även det i linje med det preliminära beskedet. Nettoomsättning i egen regi ökade till 141 miljoner kr (47,3).

PrivataAffärer - Igår: 07:16

Valueguard: Säsongsrensade bopriser steg i oktober

Bostadspriserna har stigit 2,0 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 3,5 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter var oförändrade i oktober jämfört med föregående månad, medan villapriserna sjönk 0,2 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 0,8 procent, medan villapriserna steg 1,1 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.