Realtid > Ekonomi

Thursday, 21 November, 22:54

Realtid - 07 nov 19 kl. 08:15

Kända finansprofiler räddar krisande Oscar PropertiesKända finansprofiler räddar krisande Oscar Properties, Commerzbank justerar ned vinstprognos och Professor varnar Riksbankschefen: ”Höj inte räntan”. Det är några av rubrikerna i torsdagens nyhetssvep..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Oscar Properties,  oscar properties,  professor, Riksbankschefen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kända, finansprofiler, räddar, krisande, Oscar, Properties
Realtid - 07 nov 19 kl. 08:15

Finansprofiler räddar krisande Oscar Properties

Kända finansprofiler räddar krisande Oscar Properties, Commerzbank justerar ned vinstprognos och professor varnar riksbankschefen: ”Höj inte räntan”. Det är några av rubrikerna i torsdagens nyhetssvep..

YA - 15 okt 13 kl. 06:30

En kurs som räddar liv

Foto: Sprisse Nilsson
I september fick Kupans mötesplats en ny hjärtstartare som kan användas av Skurupsborna vid nödsituationer. I?går var det dags för en del av Röda korsets medlemmar att öva på hjärt- och lungräddning och få testa hur man använder en hjärtstartare.

Trelleborgs Allehanda - 05 aug 13 kl. 10:11

Krisande Newsweek säljs igen


Det klassiska men krisande nyhetsmagasinet Newsweek har fått nya ägare, vilket innebär slutet för den kända redaktören Tina Browns försök att fusionera tidningen med sin nätsajt The Daily Beast efter två och ett halvt år. Newsweek slutade komma ut som tidning i USA vid årsskiftet på grund av upplageras och publiceras bara på nätet men fortsätter att göra storförlust, skriver amerikanska medier.Tina Brown, som tidigare varit redaktör för Vanity Fair och New Yorker, försökte vända den nedåtgående trenden med en aktiv nätsatsning sedan hon tog över tidningen 2010, men får nu ge upp sedan The Daily Beasts ägare IAC/InterActive sålt Newsweek till IBT Media, som driver nätsajten International Business Times.

BT - 10 aug 14 kl. 14:25

Lägre murar räddar liv

Bättre samordning mellan stat och kommun enda lösningen på flyktingfrågan I Västmanlands skogar tar lågorna ingen hänsyn till gränser. Den ena kommunen vet inte vad den andra gör, och släcknings- och räddningsarbetet blir ineffektivt och motsägelsefullt. Trycket på samhället är stort och ovissheten påtaglig.

Skånskan - 03 mar 19 kl. 14:22

Galileo och Scaramouche räddar showen

MUSIKAL/RECENSION Musik har en fantastisk inneboende kraft. Den kan förbanna, förlöjliga, förtjusa – och förena. Det gör att den bär på enorm potentiell förmåga till omstörtning och förändring.

NT - 05 aug 13 kl. 10:11

Krisande Newsweek säljs igen

Det klassiska men krisande nyhetsmagasinet Newsweek har fått nya ägare, vilket innebär slutet för den kända redaktören Tina Browns försök att fusionera tidningen med sin nätsajt The Daily Beast efter två och ett halvt år. Newsweek slutade komma ut som tidning i USA vid årsskiftet på grund av upplageras och publiceras bara på nätet men fortsätter att göra storförlust, skriver amerikanska medier..

SR - 05 aug 13 kl. 10:33

Krisande Newsweek säljs igen

Det klassiska men krisande nyhetsmagasinet Newsweek har fått nya ägare, vilket innebär slutet för den kända redaktören Tina Browns försök att fusionera tidningen med sin nätsajt The Daily Beast efter två och ett halvt år..

DN - 05 aug 13 kl. 11:59

Krisande Newsweek säljs igen

Det klassiska men krisande nyhetsmagasinet Newsweek har fått nya ägare, vilket innebär slutet för den kända redaktören Tina Browns försök att fusionera tidningen med sin nätsajt The Daily Beast efter två och ett halvt år..

Västerbottens Folkblad - 05 aug 13 kl. 10:13

Krisande Newsweek säljs igen

Det klassiska men krisande nyhetsmagasinet Newsweek har fått nya ägare, vilket innebär slutet för den kända redaktören Tina Browns försök att fusionera tidningen med sin [...].

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 timmar sedan

Hon byter sida i bolagsbevakningen

Åsa Wesshagen börjar som ansvarig för att leda och utveckla IR-bevakningen på konsultföretaget Corefind. Innan dess arbetade hon i 13 år på Aktiespararna..

Realtid - 6 timmar sedan

Raset för ekonomistudenter har avtagit

Sedan toppen läsåret 2014/15 har antalet examinerade studenter inom ekonomi rasat, men nu planar det ut visar nya siffror från Universitetskanslerämbetet, UKÄ. Samtidigt tappar juristerna fart..

Realtid - 6 timmar sedan

Här är EQT:s nya huvudkontor

Realtid - 7 timmar sedan

Är det för lätt för svenska företagare att slippa betala skatt?

Varför är det så lätt att slippa betala skatt för företagare via svenska kapitalförsäkringar? Det frågar sig Realtids krönikör Claes Folkmar..

Realtid - 8 timmar sedan

Lundbergs ökar substansvärdet

Lundbergs ökar sitt substansvärde per aktie till 378 kronor, vilket är en ökning med 31 procent sedan årsskiftet..

Realtid - 9 timmar sedan

OECD: Tillväxt kräver gröna investeringar

Världens regeringar måste underlätta för såväl gröna investeringar som digitalisering, annars blir det svårt att ta sig ur den inbromsning av värdsekonomin som nu sker. Det hävdar världshandelsorganisationen OECD..

Realtid - 10 timmar sedan

Nytt bakslag för Refaat el-Sayed

Stockholms tingsrätt stoppar förhör med professor Mårten Schultz i rättegången mellan Refaat el-Sayed och Kanter Advokatbyrå. Utlåtandet är inte ett bevis utan en rekommendation..

Realtid - 11 timmar sedan

Handelsbanken spår sänkt utdelning i Swedbank

Swedbanks penningtvättsutredningar kommer att öka kostnaderna så mycket att utdelningen riskerar att sänkas. Det spår Handelsbanken i en färsk analys..

Realtid - 11 timmar sedan

Telia möblerar om i koncernledningen

Telia Company genomför flera förändringar i koncernledningen. Stein-Erik Vellan blir ny vd för Telia Norge. Jonas Bengtsson blir tillförordnad vd för Telia Finland..

Realtid - 13 timmar sedan

Paypal förvärvar Honey

Betaltjänstföretaget Paypal förvärvar Honey för 4 miljarder dollar, motsvarande cirka 38,5 miljarder kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.