Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 19:13

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 07:57

AFV bjuder på triss i köprådAffärsvärlden ger köpråd för Scandidos, Millicom och Fagerhult i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nokia. Scandidos är ett lovande tillväxtbolag inom strålterapibranschen som ser ut att kunna stå inför en islossning. Sammataget gillar Affärsvärlden förutsättningarna och tycker att aktien är en intressant kandidat till den långsiktiga högriskportföljen. Men investera med måtta, råder tidningen och lämnar köpråd.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
AFV, Scandidos, Fagerhult, Nokia, Affärsvärlden, Kinnevik, Millicom, Millicoms, Latinamerika, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AFV, bjuder, trissi , köpråd
Dagens PS - 22 feb 18 kl. 07:11

AFV bjuder på två guldkorn och ett säljcase

Affärsvärlden rekommenderar köp av Wallenstam och Evolution Gaming i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Bong och säljråd för AstraZeneca. När bostadsrättsprojektörer står och vacklar är läget långt ifrån krisartat hos Wallenstam.

Opinionen.se - 06 mar 13 kl. 15:26

Tre börsrykare från AFV

AFV bjuder på tre köpvärda aktier i senaste utgåvan. Ett av börspappren har missat yran, en annan anses vara "värd en chans" och en tredje lämpar sig på lång horisont..

Opinionen.se - 20 feb 13 kl. 14:18

AFV bjuder på köpvärd duo

Två av fyra aktietips i senaste numret av Affärsvärlden är köprekommendationer..

Opinionen.se - 27 feb 13 kl. 16:27

AFV bjuder på tre börsklipp

Läge för börsklipp? Ja, åtminstone enligt Affärsvärlden som levererar tre skållheta case..

Opinionen.se - 29 jan 14 kl. 11:56

AFV bjuder på fyra köprekommendationer


Affärsvärlden har vaskat fram en het kvartett aktier i senaste utgåvan..

Dagens PS - 30 aug 18 kl. 06:23

AFV bjuder på köpvärd kvartett

Affärsvärlden rekommenderar köp av kvartetten Aspire Global, Traction, Kinnevik och Recipharm i den senaste utgåvan av tidningen. Aspire Global växer snabbt, har stor spridning av intäkterna och dessutom en stor förvärvskassa. Aktien är billigast i bettingsektorn och definitivt köpvärd.

Dagens PS - 06 sep 18 kl. 06:36

AFv bjuder på köp- och säljtips

Affärsvärlden rekommenderar köp av MQ och Bulten i den senaste utgåvan. Tidningen ger säljråd för Stillfront och Boliden. Förvärvsbygget Stillfront växer snabbt inom höglönsamma gratisspel.

Dagens PS - 31 jan 19 kl. 07:09

AFV bjuder på skållhet aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av Lyko och AAK i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Kappahl och lämnar säljråd för Sensys Gatso, där den sistnämnda rekommendationen blev känd redan på onsdagen. Hårvård och skönhetsbolaget Lyko är en av e-handelsboomens få tillväxtraketer som kan lyckas bygga skyddsvallar kring den framtida lönsamheten.

Dagens PS - 08 maj 17 kl. 09:35

Här är en triss i köptips

Måndag är lika med en ny utgåva av Börsveckan, som alltså bjuder på tre tips på köpvärda aktier denna morgon. Enligt tidningen kan det löna sig att tanka portföljen med följande tre börspapper: Collector, Hexpol och Cellavision. Nischbanken Collector ”växer så det knakar”, konstaterar Börsveckan, som dock är medveten om att en hög kreditexpansion innebär risker.

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 18 kl. 15:02

Musik, kaffe och Anna-triss

Triss i Annor, lättillgänglig klassisk musik, nya svenskar och politiker som bjuder på kaffe.Det är några av ingredienserna i Karlstads nationaldagsfirande på Sandgrundsudden..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Ex-politikerns investering lyfter Odd Molly

Modebolaget Odd Molly aviserar på tisdagen stora satsningar. Bland annat köper de logistiklokaler för 75,6 miljoner från fastighetsentreprenören Ilija Batljan, som därmed blir största ägare i bolaget. Klädkedjan Odd Molly meddelar i dag två stora steg i sin kommande utveckling.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Både ja och nej till global skatt

OECD har föreslagit att nationella regeringar ska få ta ut en speciell skatt på företagsjättar, men en ny studie avvisar förslaget. Irish Times skriver om studien och hänvisar till uppgifter från Financial Times. OECD har föreslagit att jättar som Google, Facebook och Netflix ska kunna beskattas av nationella regeringar baserat på hur mycket företagen säljer i respektive land.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Det är landets mest rekommenderade märke

Vilket företag skulle du rekommendera till dina nära och kära? Den frågan ställs i en ny undersökning. Precis som förra året är det en app som finns på de flestas mobiler som har förstaplatsen.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Bill Gates satsar på stekhet solenergi

Bill Gates ansluter nu till investerare som ser en stor potential i ett nytt projekt. Nu ska det skapas hetta på upp till 1.500 grader.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Sverige en talangfabrik i världsklass

Sverige klättrar till en tredjeplats när det gäller att utveckla, attrahera och behålla talanger inom arbetskraften. Samtliga nordiska länder lämnar ett starkt avtryck på listan. Det är International Institute for Management Development (IMD) som nu presenterar sin årliga talanglista.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Saab planerar miljardorder från Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten har för avsikt att köpta ytterligare två flygburna övervakningssystem från Saab. Det gäller systemet Global Eye. Det ursprungliga kontraktet på samma sorts system tecknades vid flygmässan i Dubai i november 2015.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Pensionärer kan gjuta nytt liv i kronan

Kronans värde kan stärkas av framtida pensionärer. Det tror i alla fall en valutastrateg. Det är Svd Näringsliv som har intervjuat Handelsbankens valutastrateg Lars Henriksson om hans framtidsutsikter för den svenska kronan.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Boeing får stororder på olycksplanet

Boeing meddelar att man signerat en avsiktsförklaring med Kazakstans Air Astana om att köpa 30 flygplan från Boeing av modellen 737 MAX. Modellen är alltjämt i fokus för ett flygstopp runt om i världen efter två dödsolyckor. Flygbolaget köper planen för att ha i deras lågprisbolag FlyArystan.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Han svindlar rädda pensionärer: ”Fear sells”

Lucas Asher är mannen som utnyttjar människors rädsla för finanskris för att göra sig själv rik. Möt den moderna tidens ”Wolf of Wall Street”. På ytan verkar Youtube-stjärnan, influencern och rockmusikern Lucas Asher vara en nyrik arketyp; han har investerat i techbolag som Spotify och Palantir, startat en egen app, och listar bland andra Elon Musk som förebild.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Amazons nya musiktjänst sänker Spotifys aktie

På måndagen avslöjade Amazon att företaget släpper loss sin musiktjänst Amazon Music i flera länder. Tjänsten är gratis och kan utmana Spotify i Europa. Spotifys aktie sjönk med nästan 5 procent på tisdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.