Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 19:34

Dagens Media - 07 nov 19 kl. 07:58

AI-poddens recept för att bli mer AI-drivenAI-poddens programledare Ather Gattami delar med sig av sina bästa tips för att arbeta AI-drivet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
AI, Ather Gattami

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AI-poddens, receptför att bli , mer, AI-driven
Dagensanalys.se - 18 sep 19 kl. 08:11

HowCom startar data-driven designbyrå

Patrik Kvant, Zlatko Corluka & Ashley Stephenson startar upp Jungle, data-driven designbyrå tillsammans med HowCom HowCom som är en hybrid av affärsstrategibyrå och mediebyrå har under flera år byggt upp ett erbjudande inom insikter, strategier och affärs-utveckling. Nu tar de nästa steg och startar Jungle, en data-driven designbyrå. Jungle kommer att innebära ytterligare möjligheter att hjälpa våra kunder att tjäna mer pengar och skapa bättre kundupplevelser.

Dagensanalys.se - 31 aug 17 kl. 11:00

Driven och engagerad Marknadschef till MSAB

MSAB, är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, satellittelefoner och PDAs. Just nu söker de efter en driven Marknadschef. Utdrag ur annonsen: Vi söker nu efter en driven och nytänkande marknadschef som ska ansvara för och ta vårt marknadsteam till nya höjder.

Dagensanalys.se - 06 jun 16 kl. 11:00

GSK söker en driven och ambitiös person till deras Future Leader Program

Vill du vara en del av ett ledande globalt forsknings- och hälsovårdsföretag? Är du en person som har ett genuint intresse för marknadsföring och försäljning? Academic Work söker en ambitiös och driven person till GSK Consumer Healthcares treåriga Commercial Management Future Leaders Program.

Dagensanalys.se - 04 jul 16 kl. 17:06

Lantmännen Cerealia söker driven Shopper Insight Analyst

Lantmännen Cerealia söker driven Shopper Insight Analyst till en ny spännande roll som det finns stora möjligheter att forma. Du kan läsa mer om tjänsten och söka den här: Shopper Insight Analyst Lantmännen Ceralia  .

Dagensanalys.se - 19 jul 16 kl. 13:45

Lantmännen Cerealia söker driven Shopper Insight Analyst

Lantmännen Cerealia söker driven Shopper Insight Analyst till en ny spännande roll som det finns stora möjligheter att forma. Du kan läsa mer om tjänsten och söka den här: Shopper Insight Analyst Lantmännen Ceralia.

Dagensanalys.se - 12 sep 16 kl. 13:19

Driven marknadsanalytiker till stort energibolag

Proffice söker nu, för omgående behov, en driven marknadsanalytiker till ett stort energibolag. I rollen kommer du att driva och samordna marknadsresearch vilket innebär att du; Löpande hanterar kundnöjdhetsundersökningar för norden, analyserar och sprider resultaten inom företaget. Du utvecklar och etablerar mätningar på kundupplevelser gällande kundresor och kundinteraktioner.

Nyan - 25 apr 17 kl. 11:25

”Driven och insiktsfull” författare prisas

Författaren Carina Karlsson får Ålandsbankens kulturpris.
Ålandsbankens kulturpris tilldelas i år författaren Carina Karlsson. Motiveringen för priset lyder:

– Carina Karlsson debuterade som lyriker år 1996 och har sedan dess publicerat ett tiotal skönlitterära verk, medverkat i olika antologier och ofta bidragit med texter i tidskrifter och årsböcker.

Dagensanalys.se - 26 jun 17 kl. 10:26

Driven SEM-specialist till Collector Bank

Har du ett starkt intresse för Google Analytics och onlinemarknadsföring? Då kan rollen som SEM-specialist på Collector bank vara ditt nästa steg i karriären! Som SEM-specialist på Collector Bank kommer du att ingå i deras marknadsteam som idag består av 15 personer på huvudkontoret i Göteborg.

Dagensanalys.se - 01 aug 18 kl. 08:44

Sizmek lanserar ai-driven DSP

Sizmeks nya DSP gör det möjligt för byråer att identifiera och optimera sina mediestrategier, få djupare insikter i sina annonskampanjer och en klarare bild av vad som fungerar bäst samt möjligheten att ta mer informerade beslut i realtid. Sizmeks nya DSP använder företagets industriledande AI och förser byråer med en intuitiv rekommendations- och optimeringsmotor för att öka mediets prestation. Branschen har tidigare varit vaksam över att AI är en svart låda som kan ta över kontrollen från köparna.

Kristianstadsbladet - 05 sep 14 kl. 06:37

Förnybar energi är mer än vindkraft

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Det är rimligt, att varje energislag efter en tid är bärande i sig självt och inte beroende av ständigt ökande subventioner, skriver Christina Borglund (KD).
Intresset för att byta riktning ”energiewende” på samma sätt som Tyskland har ökat i Sverige, speciellt efter landets beslut att omedelbart stänga åtta kärnkraftverk 2011. Uttrycket ”energiewende” är gammalt och har sina rötter i miljörörelsen, men fick förnyad fart efter kärnkraftsolyckan i Japan och innebär nu en politiskt driven förändring bort från kärnkraft och fossilkraft.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 3 timmar sedan

Vinnarbidraget i Årets kampanj – en ordlek på finska

Under Inhousegalan förra veckan var två bidrag från Tui nominerade i kategorin Årets kampanj. Med kampanjen ”Haetuin loma” plockades guldet hem..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Telenor rasar mot Telias köp av TV4

Konkurrenten Telenor är kritisk till Telias köp av TV4 och Bonnier Broadcasting..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Mediebyråexperterna om affären: ”Kittlande och omvälvande”

Telias köp av Bonnier Broadcasting kan komma att innebära en rad intressanta förändringar för annonsörerna. ”Vi kommer se ännu större investeringar i innehåll som i sin tur driver tittandet”, säger Ali Tajbakhsh, vd på mediebyrånätverket OMG, till Dagens Media..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Klart: Telia får köpa TV4

Telias miljardköp av TV4 godkänns av EU-kommissionen..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Klart: Telia köper TV4

Telias miljardköp av TV4 godkänns av EU-kommissionen..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Universiteten om krisen: "Återge journalistiken status"

I den andra delen av Dagens Medias artikelserie ger universiteten sin syn på att såväl antalet ansökningar som antagninggränserna sjunker på svenska journalistprogram. ”Branschens ständigt negativa bild av situationen kan verka avskräckande”, säger Monica Löfgren Nilsson, prefekt vid JMG..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Universiteten om raset för journalistprogrammen

I den andra delen av Dagens Medias artikelserie ger universiteten sin syn på att såväl antalet ansökningar som antagninggränserna sjunker på svenska journalistprogram. ”Branschens ständigt negativa bild av situationen kan verka avskräckande”, säger Monica Löfgren Nilsson, prefekt vid JMG..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Karl-Oskar Tjernström: ”Byt inte fiskevatten innan du provat en bättre lina”

Stora annonsörer som P&G och Unilever har öppet deklarerat att man har dragit ned de digitala investeringarna kraftigt, utan att se någon en negativ effekt på försäljningen, skriver Karl Oskar Tjernström. Lärdomen menar han, är att annonsörer inte ska byta ”fiskevatten” för snabbt..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Medieköpen i oktober: Alla utom bio backar

Bio är oktobers stora vinnare. Där ökar medieinvesteringarna med 28,8 procent. Men alla andra medieslag minskar, visar Mediebyråbarometern..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Svenska Facebook bekräftar: Ingen faktakoll av politiska annonser

Under nästa val kan svenska politiker köpa målgruppsstyrda annonser som innehåller lögner. Facebook kommer inte att hålla koll på sanningshalten, bekräftar vd:n Sam Rihani under en debatt på Publicistklubben..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.