Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 05:13

Affärsvärlden - 07 nov 19 kl. 07:43

Twitter-anställda anklagade för spionageDet amerikanska justitiedepartementet har åtalat två före detta Twitter-anställda för spionage för Saudiarabiens räkning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Twitter, Saudiarabiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter-anställda, anklagadeför , spionage
DI - 07 nov 19 kl. 05:48

Två tidigare Twitter-anställda åtalas för spionage

Det amerikanska justitiedepartementet har åtalat två före detta Twitter-anställda för spionage för Saudiarabiens….

SvD - 06 apr 16 kl. 11:06

Twitter-anställda får utökad föräldraledighet

Twitter utökar den betalda föräldraledighet företaget erbjuder sina anställda. Från 1 maj är erbjudandet 20 veckor, oavsett den anställdas kön. Inget löneavdrag görs under ledigheten, skriver Fortune..

Resume - 11 nov 13 kl. 10:50

Twitter-anställda har blivit dollarmiljonärer


Mikrobloggtjänsten har distribuerat nära 82 miljoner aktier till sina 2 300 anställda. Aktierna hade ett sammanlagt värde på 3,86 miljarder dollar vid slutet av förra veckan eller 1,68 miljoner dollar per anställd..

Resume - 10 sep 14 kl. 08:00

IS: Twitter-anställda ska dö

Islamiska Staten, IS, hotar Twitter-personal med lönnmördare sedan terrorsektens Twitter-konto spärrats, Apples sajt kraschade när nya produkterna presenterades, Microsoft vill köpa Minecraft och Zlatan är på gång med en ny bok.Det är några av rubrikerna i Morgonsvepet..

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 07:52

"Oavsett vad förlorar de anställda på Max"Viktor Adolfsson

Hamburgerkedjan Max månadsbrev till de anställda briserade som en mindre bomb i inrikespolitiken. Att en företagsledning oroas över potentiella moms– och arbetsgivaravgiftsändringar är knappast något konstigt.Det är när ansvaret läggs på företagets anställda som det går från relativt självklart till riktigt obehagligt.

Sydsvenskan - 23 okt 15 kl. 06:22

Twitter-vd ger aktier till anställda

Twitters medgrundare och vd Jack Dorsey skänker en tredjedel av sin ägarandel i det sociala nätverket till de anställda. Aktieposten motsvarar en procent av aktierna och är värd cirka 200 miljoner dollar, motsvarande närmare 1,7 miljarder kronor, räknat på torsdagens stängningskurs.Åtgärden, som Dorsey offentliggjorde på just Twitter, kan syfta till att öka arbetsmoralen bland de anställda efter beskedet nyligen om omfattande nedskärningar.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 15 kl. 06:22

Twitter-vd ger aktier till anställda

Twitters medgrundare och vd Jack Dorsey skänker en tredjedel av sin ägarandel i det sociala nätverket till de anställda. Aktieposten motsvarar en procent av aktierna och är värd cirka 200 miljoner dollar, motsvarande närmare 1,7 miljarder kronor, räknat på torsdagens stängningskurs.Åtgärden, som Dorsey offentliggjorde på just Twitter, kan syfta till att öka arbetsmoralen bland de anställda efter beskedet nyligen om omfattande nedskärningar.

Cornucopia - 25 sep 19 kl. 11:45

Vänsterpartiet upprörda över att arbetsgivare med 17 anställda köpte en hummer till förmån Barncancerfonden

Vänsterpartiets manlige pressekreterare Jonas Wikström är upprörd över att Nordsjöfisk åt anläggningen Dömle Herrgård med sina 17 anställda och kollektivavtalanslutna köpt årets första hummer till priset av 52 000:- SEK. Hummern ska bli en del av en middag där inkomsterna går till Barncancerfonden. Stöder man detta kallas man rent av för brunhöger av Vänsterpartiet.

Skånskan - 29 jul 16 kl. 07:02

Microsoft säger upp tusentals anställda

Microsoft kommer att säga upp 2 850 anställda inom tolv månader rapporterar Reuters.I maj meddelande företaget att de skulle säga upp 1 850 anställda, de flesta arbetande i Finland. Men nu ska de kapa ytterligare 2 850 tjänster.

Cornucopia - 28 jan 17 kl. 09:45

Socialförsäkringsminister Strandhäll hyllar skatteplanering och uppsägningar av anställda

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (s) hyllade igår på Twitter skatteplanering, undanhållande av vinstmedel från beskattning och uppsägningar av anställda. Det handlar om det anrika bolaget Morakniv AB, som hyllades av ministern då man anställt en flykting. Verkligheten är att bolaget håller undan miljontals kronor från beskattning och har minskat antalet anställda med 11%.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Viktar om bland riskpremierna

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen tar hem delvinster i två innehav som givit stark draghjälp på sistone. Nu sprids denna likvid och resterande portföljkassan på fem av strategins övriga lågvärderade case..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Så mycket väntas Black Friday-handeln växa

Svensk Handel räknar med att försäljningen under Black Friday kommer att öka med 15 procent i år, till drygt 7 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

USA-terminerna på plus

Terminerna för de amerikanska börserna handlades på plus inför tisdagens öppning, trots bristen på tydliga besked på handelsfronten och kursfall i flera detaljhandelsaktier..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Danska FI om bankerna: Som man bäddar får man ligga

Banker som klagar på de ökande kostnaderna för anti-penningtvättsåtgärder (AML) bör betrakta investeringar i teknik i stället för att pressa på mot regler de är tvungna att följa, enligt ett uttalande Danmarks finansinspektions generaldirektör Jesper Berg gett för Bloomberg News..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Regeringen vill utvidga område för straffbara insiderbrott

Regeringen föreslår en utvidgning av det straffbara området för insiderbrott på värdepappersmarknaden..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Verkstad draglok på börsen

Stockholmsbörsen avancerade på tisdagen, med industribolag och råvaror i täten för uppgången. Defensiva aktier utvecklades svagare..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Förenade arabemiraten vill köpa mer av Saab

Förenade arabemiraten är intresserat av att köpa mer av försvarskoncernen Saabs flygburna övervakningssystem Global Eye..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Storpost i Collector mäklad

En storpost om 4.025.605 aktier har mäklats i nischbanken Collector på tisdagen..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

SEB om uppgifterna: Majoriteten avslutat och anmält

SEB:s inrapportering till myndigheter kring misstänkta transaktioner i det material som banken har fått av SVT-programmet Uppdrag granskning har pågått under många år. Det uppger SEB:s presschef Frank Hojem för Nyhetsbyrån Direkt angående bankens besked på tisdagsmorgonen att SEB har tagit del av en lista på 194 företagsnamn från Uppdrag granskning..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

SEB: Botten kan skönjas för bostadsbyggandet

Bostadsbyggandet under det tredje kvartalet var lite svagare än väntat, men tidigare kvartal har samtidigt justerats upp och bostadsbyggandet ser ut att kunna bottna ungefär nu. Det säger Olle Holmgren, ekonom vid SEB, till Nyhetsbyrån Direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.