PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 09:02

PrivataAffärer - 07 nov 19 kl. 07:38

Skanska slog resultatförväntningarnaSkanskas rörelseresultat blev 2.150 miljoner kronor i det tredje kvartalet. Infront Datas snittestimat, baserat på tre analytikers prognoser, låg på 1.954 miljoner kronor. Intäkterna summerade till 44.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Datas, Skanskas, Nyhetsbyrån Direkt, Infront Data

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, slog, resultatförväntningarna
PrivataAffärer - 27 apr 15 kl. 08:13

Sandvik slog resultatförväntningarna

Verkstadsbolaget Sandviks resultat var betydligt bättre än väntat. Men orderingången nådde inte riktigt upp till förväntningarna....

PrivataAffärer - 24 okt 19 kl. 07:38

Alfa Laval slog resultatförväntningarna

Alfa Laval redovisar ett justerat ebita-resultat om 2.141 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (1.736).

Affärsvärlden - 12 jul 18 kl. 09:11

H&M-konkurrent slår resultatförväntningarna

Det japanska klädbolaget Fast Retailing, där klädmärket Uniqlo ingår, slog vinstförväntningarna i sin rapport för det tredje kvartalet som sträcker sig fram till mars med 44 procent enligt Bloomberg News..

PrivataAffärer - 06 nov 15 kl. 08:57

Ratos skriver ner resultatförväntningarna

Ratos resultat försämrades under det tredje kvartalet. Dessutom drar man ner resultatförväntningarna för helåret 2015....

PrivataAffärer - 10 maj 17 kl. 08:16

Bravida prickade resultatförväntningarna

Installationsbolaget Bravida prickade resultatförväntningarna samtidigt som omsättningen överraskade på uppsidan. Men marginalerna pressas bland annat av etableringen i Finland....

PrivataAffärer - 26 okt 17 kl. 08:04

Essity slog resultatförväntningarna

SCA:s hygienavknoppning Essity redovisar ett resultat som var bättre än väntat. Nettoomsättningen låg dock nästan en halv miljard under analytikernas prognoser....

PrivataAffärer - 27 okt 17 kl. 07:50

Net Ent slog resultatförväntningarna

 Net Ent redovisar ett resultat strax över förväntan. Spelbolagsunderleverantören ser alltjämt förutsättningar för fortsatt god tillväxt....

DI - 26 apr 18 kl. 23:10

US Steels slog resultatförväntningarna

US Steel redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet..

DI - 16 nov 18 kl. 08:08

Humana slog resultatförväntningarna i tredje kvartalet

Omsorgsbolaget Humana redovisar en omsättning i linje med förväntan under tredje kvartalet. Resultatet var samtidigt bättre än väntat.  .

PrivataAffärer - 05 feb 19 kl. 08:06

Låsjätten slog resultatförväntningarna

Abloy redovisar ett justerat rörelseresultat på 3.746 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Enligt Infront Datas sammanställning av 18 analytikers prognoser låg snittestimatet på ett justerat rörelseresultat på 3.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 45 minuter sedan

SSM i linje med vinstvarningen

En översyn som SSM har genomfört har lett till omvärdering av ett antal projekt samt andelar och fordringar på samriskbolag motsvarande -313 miljoner kr. Inklusive dessa poster uppgick rörelseresultatet till -378 miljoner (-0,4), även det i linje med det preliminära beskedet. Nettoomsättning i egen regi ökade till 141 miljoner kr (47,3).

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Valueguard: Säsongsrensade bopriser steg i oktober

Bostadspriserna har stigit 2,0 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 3,5 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter var oförändrade i oktober jämfört med föregående månad, medan villapriserna sjönk 0,2 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 0,8 procent, medan villapriserna steg 1,1 procent.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Trump: Amerikanska räntor borde vara de lägsta i världen

”Faktum är att våra räntor bör vara lägre än alla andras (vi är USA). En för stark dollar skadar industrin och tillväxten”, skrev presidenten vidare. På måndagseftermiddagen svensk tid beskrev Donald Trump mötet som ”väldigt bra och trevligt” och sade att ”allt” diskuterades, bland annat negativa räntor, handel, dollarns styrka och dess effekt på industrin.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Kepler Cheuvreux: Köpläge i norsk lax trots stämningshot

I slutet av förra veckan kom besked om att amerikanska konkurrensmyndigheter kommer lämna in en stämningsansökan rörande prissamarbete mot flera norska laxodlare, vilket Privata Affärer då också rapporterade om. Det innebar också att de aktuella bolagens aktier föll rejält på Oslobörsen. Men i en analys av Kepler Cheuvreux konstateras att kursfallen gett köptillfällen i sektorn.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Estniska FI ser tecken på att Swedbank agerat kriminellt

Det är sedan tidigare känt att myndigheter i flera länder utreder Swedbanks agerande när det gäller arbetet mot penningtvätt i Baltikum. Swedbanks aktie sjönk på beskedet. För dagen är aktien ned 2,5 procent till botten av Stockholmsbörsens storbolagsindex.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Kina: Pessimism kring USA-avtal

Orsaken uppges vara amerikanske presidenten Donald Trumps nej till slopande av tullar. Kina var av uppfattningen att länderna hade nått en principöverenskommelse. Enligt Yoon blir Kinas strategi nu i stället att fortsatt hålla samtal, men att vänta ut riksrättsprocessen och det amerikanska valet nästa år, samt att prioritera kinesiskt ekonomiskt stöd.

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Fem köpvärda svenska kursraketer

Den gemensamma nämnaren för de fem aktierna är en uppgång på 30 procent eller mer under de tre senaste månaderna – och att samtliga fortfarande har en betydande uppsida. De fem aktierna är Mekonomen, Alfa Laval, Sandvik, Trelleborg och Boliden. Den första kursraketen är Mekonomen, upp 43 procent under de tre senaste månaderna.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Analytiker: Catena Medias uppgång före rapport skapar fallhöjd

Läs även: Catena Medias vd: Mycket positiv syn på USA-marknaden ”Det är svårt att säga varför, men går man tillbaka någon vecka eller två så är den tillbaka där den var runt 43-44 kr. Så förväntningarna var ganska högt satta inför rapporten”, säger en analytiker till Nyhetsbyrån Direkt. Bara under förra veckan steg aktien 14 procent inför måndagens rapport

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

RBC: Recipharms bud för lågt

Läs även: Recipharm lägger mångmiljardbud på inhalationsbolag Recipharm har bjudit 10,10 brittiska pund per aktie, vilket värderar Consort till 505 miljoner pund eller nästan 6,3 miljarder kr. Enligt RBC är framför allt Consorts division Bespak, inom ”drug delivery”, en värdefull tillgång. Samtidigt framhåller RBC Capital att Consorts aktie för närvarande är press

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

Handelsbanken: Pensionärerna kan rädda den svaga kronan

Handelsbanken konstaterar att vi under åren byggt upp ett stort utlandssparande, inte minst via pensionsparande: ”I alla år har insättningarna till pensionssystemen varit större än uttagen, vilket inneburit att vi skickat pengar in i utländska värdepapper”, skriver banken. Men nu har vi kommit till en brytpunkt när det gäller svensk demografi där antalet pensionärer som andel av befolkningen ökar snabbt. Och det kan faktiskt få konsekvenser för kronan på längre sikt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.