PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 22:12

PrivataAffärer - 07 nov 19 kl. 07:07

Tekniska problem med bilderJust nu blir en del artiklar bildlösa på grund av serverproblem - avhjälpning pågår.
Läs mer på PrivataAffärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tekniskaproblem med , bilder
Cornucopia - 27 jan 15 kl. 15:12

Nej, Facebook får inte ta dina bilder - ingen annan heller

Med ojämna mellanrum dyker det upp en skröna om att man avsäger sig rättigheterna till sina foton om man postar dessa på Facebook. Detta är fel, undantaget din profilbild, som delvis får användas fritt av Facebook av tekniska orsaker.

Få läser faktiskt användaravtalet (eng Terms of Service) för Facebook, men läser gärna mer eller mindre alarmistiska artiklar om detta i media.

Dagensanalys.se - 23 maj 18 kl. 12:31

AI stöttar valet av bilder till din annons

Nu lanserar bildbanken Getty Images en funktion tillsammans med AI-plattformen Cortex som ska hjälpa annonsörer och marknadsförare att välja bilder till sina annonser på sociala medier. Genom att låta en AI ge rekommendationer hittas bilder både snabbare och mer anpassat efter annonsens budskap och målgrupp. Med över 80 miljoner bilder i databasen kan det vara svårt att hitta rätt bild, men genom samarbetet med Cortex kommer det nu gå både snabbare och ge bättre resultat lovar Getty Images.

Nyheter 24 - 25 sep 13 kl. 19:28

Publicerade bilder på lik och slagna barn ? fick vara kvar på FacebookTidigare fall"Därför publicerar vi bilderna"

Gruppen "Unga gravida horor" och en barnporrsida från Australien tilläts ligga kvar på Facebook i flera dagar och fick tusentals likes.Nu kan Nyheter24 avslöja att Facebook återigen låtit en extremt stötande grupp finnas kvar ? trots en rad anmälningar.

Nyteknik - 06 mar 13 kl. 02:03

Lennart Nilsson på Tekniska museet

Tekniken bakom mästerfotografen Lennart Nilssons uppmärksammade bilder inifrån människokroppen visas upp på Tekniska museet i Stockholm från 8 mars..

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 14 kl. 09:38

Årsmöte för Landskrona Tekniska Förening

Tisdagen den 11/2 höll Landskrona Tekniska Förening (LTF) sitt årsmöte i Siriuslokalen.Planarkitekt Mattias Schriever-Ablen inledde med en intressant redovisning av förslaget till ny översiktsplan för Landskrona Stad. Mattias visad intressanta bilder av den historiska stadsutvecklingen och den vision som kan bli verklighet fram till år 2063.

SVT - 03 feb 18 kl. 12:43

Tekniska problem på svt.se

Vi har för närvarande tekniska problem på SVT:s sajt. Vissa användare ser inte bilder som publiceras. Tekniker arbetar med problemet och vi hoppas på en snar lösning..

Cornucopia - 13 mar 19 kl. 17:34

FLASH/BREAKING/HARMAGEDDON: Facebook har tekniska problem

Facebook har drabbats av stora tekniska problem. Det går inte att posta meddelanden, kommentera eller gilla saker. Däremot verkar meddelandetjänsten Messenger fortsatt fungera, även om man inte kan skicka bilder.

DI - 03 jul 19 kl. 18:02

Flera stora sociala medietjänster har tekniska problem

Sociala medietjänster som Facebook, Whatsapp och Instagram ser ut att ha tekniska störningar. Användare runtom i världen rapporterar att de har problem med att se bilder och videos, rapporterar Independent..

Trelleborgs Allehanda - 10 dec 12 kl. 16:01

Bilder kan hjälpa polisen i rånarjakten

Foto: Tomas Nyberg
Många vittnen och flera som filmade och fotograferade. Polisen anser att det finns förutsättningar att hitta de tre personer som i söndags eftermiddag stal smycken i Guldfynds butik på Valen.
Under hela måndagen hölls butiken stängd.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

13 bilder som visar vad du missar när du sover

Mikko Lagerstedt var på väg till en släktings stuga efter en regnig dag, när han stannade till för att titta på soluppgången.– Jag var bara tvungen att stanna vid det ögonblicket och sedan insåg jag att jag vill börja fånga dessa typer av stunder, säger Mikko Lagerstedt till Nyheter24 och fortsätter:– Ett år senare, efter min examen 2008, sparade jag pengar för att köpa min första kamera. Sedan dess har jag strävat efter att fånga de ögonblicken som är precis som min första inspiration när jag var på väg till min släkting.

SR - 04 maj 16 kl. 21:11

Problem med bilder på sverigesradio.se

Vi har just nu tekniska problem som gör att våra bilder på sajten inte visas. Vi jobbar med att åtgärda problemet så fort vi kan..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Blankningen i Fingerprint har ökat inför rapporten

Fingerprint har länge varit en av blankarnas favoritaktier på Stockholmsbörsen. Men i slutet av september stack Fingerprints kurs iväg uppåt i samband med att ett antal tunga insynspersoner, däribland ordförande Johan Carlström, fyllt på portföljerna med Fingerprintaktier. Då passade också flera blankare på att minska sina positioner och andelen blankade aktier minskade från 10,15 procent till 9,07 procent på några dagar.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Valutastrategen: Fem skäl till att kronan kan stärkas mot euron

Det är i SEB:s ”Ögat” som Hammer skriver att kronan ser ut att stå på mer stabil mark nu jämfört med ett par månader sedan. Bakom detta finns ett antal faktorer. För det första är det bara ett år till det amerikanska presidentvalet vilket ökar incitamenten för Trump att undvika en lågkonjunktur.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Klart: EU godkänner Telias köp av TV4

Telia erbjöd åtaganden, som kommissionen godkände efter en fördjupad granskning. Villkoren gäller under en tioårsperiod i Sverige och Finland. Telia måste erbjuda tillgång genom licenser, på icke-diskriminerande villkor, till det sammanslagna bolagets gratiskanaler och grundläggande betal-tv-kanaler, samt till betal-tv-kanaler med premiumsportinnehåll.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Trading Direkt: Oscar Properties och Storytel i fokus

Teknisk analys Tobbe Roséns val: S&P500, OMXS30, DAX, USD/SEK, GBP/SEK, EUR/SEK, Koppar, Guld, Olja (Brent). Tittarnas önskemål: Billerud Korsnäs, UPM Kymmene, SCA, Stora Enso, Rottneros, Metsä Board, Holmen, Canopy Growth, Duroc, Fabege, Iconovo, Kentima Hold, Midsona, Midway, Net Ent, Nobina, Sagax, SOBI, Tesla, Wise Group.  .

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Här är Swedbanks nya sektorfavoriter

Swedbanks sektorfavoriter innehåller favoritaktierna i respektive sektor. Analyserna görs av analyshuset Kepler Cheuvreux som samarbetar med Swedbank. Placeringshorisonten är 12 månader.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Morgan Stanley: Lägre produktion kan tynga Volvos marginal

Det menar investmentbanken, enligt ett referat från Bloomberg News. Morgan Stanley drar ned riktkursen till 130 kronor, från tidigare 135 kronor, samtidigt som rekommendationen undervikt upprepas, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på tisdagen. Tredje kvartalets ”starka” resultat var troligen ”toppen innan det vänder nedåt”, menar Morgan Stanley och hänvisar till Volvos utveckling i tidigare marknadsnedgångar för lastbilar och anläggningsmaskiner.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Vinst för Oscar Properties efter Helix-försäljningen

Oscar Properties redovisar ett resultat efter skatt på 44,2 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (-130). Rörelseresultatet blev 58 miljoner kronor (-103). ”Det positiva rörelseresultatet förklaras av vinster vid försäljningen av 50 procent av projektfastigheten Helix, som överstiger den negativa effekten av begränsad vinstavräkning och ökade produktionskostnader”, skriver bolaget.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Här är tisdagens färska aktierekar

SEB Equities sänker sin rekommendation för Dometic till behåll från köp. Riktkursen är fortsatt 94 kr. Nordea Markets höjer riktkursen för SAS till 22 kr från 17 kr.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Ökat förlust för Storytel

Storytel redovisar ett resultat efter skatt på -76,3 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (-62,1). Resultatet per aktie uppgick till -1:37 kronor (-1:19). Resultatet före skatt var -81,9 miljoner kronor (-61,1).

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Starbreeze rekonstruktionsplan klar

”I syfte att nå överenskommelser för reglering av bolagets skulder har Starbreeze skickat ut ackordsförslag till bolagets borgenärer. Förslaget innebär att bolagets skulder återbetalas till fullo, utan nedskrivningar, för samtliga borgenärer”, skriver Starbreeze i ett pressmeddelande. Sedan den 3 december 2018 befinner sig Starbreeze i rekonstruktion.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.