Realtid > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 07:02

Realtid - 07 nov 19 kl. 06:15

Nya ansvarsområden efter chefsavhoppTre personer från Avanzas ledningsgrupp har lämnat bolaget under det senaste året. Maria Christofi Johansson, chef för kundsupport och med i ledningsgruppen, är en av dem. Det fick vd Rikard Josefson att se över ansvarsområdena i ledningsgruppen, uppger han för Realtid. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Avanzas, Christofi Johansson,  Rikard Josefson, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ansvarsområdenefter , chefsavhopp
Regeringen - 18 jan 18 kl. 13:47

EU:s dataskyddsförordning och lagstiftningen inom Näringsdepartementets ansvarsområden

I lagrådsremissen lämnar regeringen förslag som anpassar befintliga dataskyddsbestämmelser inom Näringsdepartementets ansvarsområden till EU:s nya dataskyddsförordning..

Regeringen - 06 mar 18 kl. 12:57

EU:s dataskyddsförordning och lagstiftningen inom Näringsdepartementets ansvarsområden

I propositionen lämnar regeringen förslag som anpassar befintliga dataskyddsbestämmelser inom Näringsdepartementets ansvarsområden till EU:s nya dataskyddsförordning..

Nerikes Allehanda - 20 nov 14 kl. 18:52

Nya ansvarsområden för nämnderna

Några frågor lyfts bort från kommunstyrelsen, för att ge den en mer renodlad strategisk roll. Samtidigt får de övriga nämnderna nya anvarsområden..

Politologerna - 16 dec 17 kl. 08:15

Lucka #16: Mellankommunal samverkan – den bortglömda kommunreformen

Inlägget är skrivet av pol. mag Anders Folkesson. Han är statsvetare och ekonom med mångårig erfarenhet av arbete i kommunsektorn.

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 16:16

Vi ska inte bidra till den europeiska diskrimineringen

Philip Sandberg (FP) anser att Lunds kommun ägnar sig åt otillåten särbehandling om den avsätter mark där bland andra EU-migranter tillfälligt får uppehålla sig (18/8). En kommun måste behandla alla sina medlemmar lika. De EU-migranter som berörs av diskussionen är dock inte medlemmar i kommunen och saknar därmed rätt till likabehandling.

Cornucopia - 12 jun 17 kl. 09:31

DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

DN rapporterar att polisens kollaps nu är fullständig, och att det inte alls som utlovat har vänt. Åtta särskilt utsatta problemområden har uppkommit senaste året, där polisen tappat kontrollen och rättsväsendet inte fungerar. Samtidigt ägnar sig inrikesminister Ygeman åt att retweeta en barnboksförfattare om brittisk politik, istället för att sparka polischefen Danielsson och sedan själv avgå.

EU-Parlamentet - 22 okt 14 kl. 16:57

Artikel - Den nya Europeiska kommissionen har röstats fram

Plenarsammanträde : Den nya Europeiska kommissionen som leds av Jean/Claude Juncker har nu formellt valts av Europaparlamentet i Strasbourg med 423 ja-röster, 209 nej-röster och 67 nedlagda röster. I vår nyhetsgrafik hittar du dess sammansättning, kommissionärerna och deras ansvarsområden.

Källa : © Europeiska unionen, 2014 - EP.

Regeringen - 30 dec 17 kl. 09:59

Viktigare lagar och förordningar inom Justitiedepartementets områden som börjar gälla den 1 januari 2018

Under 2017 har regeringen föreslagit ett flertal lagändringar inom Justitiedepartementets ansvarsområden. Förslagen har behandlats i riksdagen och träder i kraft vid årsskiftet 2017/2018. Ett urval av dem presenteras här..

Barometern - 03 jan 19 kl. 16:36

Ansvarsfördelningen för kommunalråden klar

Nu är det klart vilka ansvarsområden de båda kommunalråden Andreas Erlandsson (S) och Ingela Ottosson (M) får,.

EU-Parlamentet - 04 jun 14 kl. 17:41

Artikel - Parlamentets utskott: Den europeiska politikens hjärta

Allmän information : Ledamöterna kommer snart att påbörja sitt arbete i det nya parlamentet, och bland deras första uppgifter blir att ta reda på vilket parlamentariskt utskott de ska ingå i. Det är ett nyckelbeslut, eftersom det kommer att avgöra inom vilket område de kommer att fokusera sina insatser. Utskotten har en central roll i beslutsfattande eftersom de formulerar utkasten till Europaparlamentets position på allt inom sina ansvarsområden.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

"Penningtvätt – inte bara ett bankproblem"

"Det är fortfarande för enkelt att gömma tveksamma transaktioner och affärsuppgörelser så länge inte alla inblandade aktörer har fullt fokus på sitt arbete mot penningtvätt och på riktigt har ett riskbaserat arbetssätt." Det skriver Ulf Hjertberg, Gunnar Jacobson och Börje Ericsson, grundare till Regtech Solutions..

Realtid - 1 timme sedan

Nordnets vd om IT-problemen: “Vi är på rätt väg”

Nordnet har ökat resurserna som ska göra sin IT-plattform mer stabil och nye vd:n Lars-Åke Norling tror att plattformen ska vara i det närmaste felfri..

Realtid - 14 timmar sedan

KKR uppges vilja köpa ut Walgreens från börsen

Det amerikanska riskkapitalbolaget KKR har enligt uppgift uppvaktat Walgreens Boots Alliances för att eventuellt köpa ut apoteksjätten från börsen..

Realtid - 14 timmar sedan

Här är 24 färska nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 24 nya advokater. "Att bli advokat är ett naturligt steg i karriären på en advokatfirma och definitivt en milstolpe", säger Philip Reznik på advokatfirman Törngren Magnell..

Realtid - 15 timmar sedan

Pepins hoppar över crowdfunding

Pepins vd Julia Reuszner vill demokratisera en mossig bransch – kasta ut investmentbankerna och låta "vanligt folk" vara med och investera. Nästa steg är att bli en vanlig aktiebörs..

Realtid - 14 timmar sedan

”Tidigare har onoterade aktier tvingats kvar i byrålådan”

Therese Lundstedt, vd på "greentech"-bolaget Urban Green, är så här långt nöjd med sin kapitalinsamling via Pepins. Särskilt att aktien nu har bättre handelsmöjligheter..

Realtid - 15 timmar sedan

Landshypotek emitterar grön obligation värd 3 miljarder kronor

Landshypotek Bank har gett ut en obligation som finansierar ett hållbart svenskt skogsbruk. Den emitterade volymen uppgick till 3 miljarder kronor..

Realtid - 17 timmar sedan

Oscar Properties måste betala Gasklockan inom två veckor

Om inte krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties betalar för Gasklockan häver Stockholms stad affären..

Realtid - 19 timmar sedan

Svenska kunder mest nöjda med Länsförsäkringar

Svenska kunder är nöjda med försäkringsbranschen. Det visar årets resultat från Svenskt kvalitetsindex. Länsförsäkringar toppar majoriteten av listorna..

Realtid - 19 timmar sedan

Thule får ny finanschef  

Utomhusproduktbolaget Thule har utsett Jonas Lindqvist till ny finanschef. Han kommer närmast från rollen som finanschef på medicinteknikbolaget Arjo. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.