DI > Ekonomi

Wednesday, 13 November, 00:37

DI - 07 nov 19 kl. 05:48

Två tidigare Twitter-anställda åtalas för spionageDet amerikanska justitiedepartementet har åtalat två före detta Twitter-anställda för spionage för Saudiarabiens. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Twitter, Saudiarabiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåtidigare , Twitter-anställdaåtalas för , spionage
Affärsvärlden - 07 nov 19 kl. 07:43

Twitter-anställda anklagade för spionage

Det amerikanska justitiedepartementet har åtalat två före detta Twitter-anställda för spionage för Saudiarabiens räkning..

SvD - 06 apr 16 kl. 11:06

Twitter-anställda får utökad föräldraledighet

Twitter utökar den betalda föräldraledighet företaget erbjuder sina anställda. Från 1 maj är erbjudandet 20 veckor, oavsett den anställdas kön. Inget löneavdrag görs under ledigheten, skriver Fortune..

Resume - 11 nov 13 kl. 10:50

Twitter-anställda har blivit dollarmiljonärer


Mikrobloggtjänsten har distribuerat nära 82 miljoner aktier till sina 2 300 anställda. Aktierna hade ett sammanlagt värde på 3,86 miljarder dollar vid slutet av förra veckan eller 1,68 miljoner dollar per anställd..

Resume - 10 sep 14 kl. 08:00

IS: Twitter-anställda ska dö

Islamiska Staten, IS, hotar Twitter-personal med lönnmördare sedan terrorsektens Twitter-konto spärrats, Apples sajt kraschade när nya produkterna presenterades, Microsoft vill köpa Minecraft och Zlatan är på gång med en ny bok.Det är några av rubrikerna i Morgonsvepet..

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 07:52

"Oavsett vad förlorar de anställda på Max"Viktor Adolfsson

Hamburgerkedjan Max månadsbrev till de anställda briserade som en mindre bomb i inrikespolitiken. Att en företagsledning oroas över potentiella moms– och arbetsgivaravgiftsändringar är knappast något konstigt.Det är när ansvaret läggs på företagets anställda som det går från relativt självklart till riktigt obehagligt.

Sydsvenskan - 23 okt 15 kl. 06:22

Twitter-vd ger aktier till anställda

Twitters medgrundare och vd Jack Dorsey skänker en tredjedel av sin ägarandel i det sociala nätverket till de anställda. Aktieposten motsvarar en procent av aktierna och är värd cirka 200 miljoner dollar, motsvarande närmare 1,7 miljarder kronor, räknat på torsdagens stängningskurs.Åtgärden, som Dorsey offentliggjorde på just Twitter, kan syfta till att öka arbetsmoralen bland de anställda efter beskedet nyligen om omfattande nedskärningar.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 15 kl. 06:22

Twitter-vd ger aktier till anställda

Twitters medgrundare och vd Jack Dorsey skänker en tredjedel av sin ägarandel i det sociala nätverket till de anställda. Aktieposten motsvarar en procent av aktierna och är värd cirka 200 miljoner dollar, motsvarande närmare 1,7 miljarder kronor, räknat på torsdagens stängningskurs.Åtgärden, som Dorsey offentliggjorde på just Twitter, kan syfta till att öka arbetsmoralen bland de anställda efter beskedet nyligen om omfattande nedskärningar.

Cornucopia - 25 sep 19 kl. 11:45

Vänsterpartiet upprörda över att arbetsgivare med 17 anställda köpte en hummer till förmån Barncancerfonden

Vänsterpartiets manlige pressekreterare Jonas Wikström är upprörd över att Nordsjöfisk åt anläggningen Dömle Herrgård med sina 17 anställda och kollektivavtalanslutna köpt årets första hummer till priset av 52 000:- SEK. Hummern ska bli en del av en middag där inkomsterna går till Barncancerfonden. Stöder man detta kallas man rent av för brunhöger av Vänsterpartiet.

Skånskan - 29 jul 16 kl. 07:02

Microsoft säger upp tusentals anställda

Microsoft kommer att säga upp 2 850 anställda inom tolv månader rapporterar Reuters.I maj meddelande företaget att de skulle säga upp 1 850 anställda, de flesta arbetande i Finland. Men nu ska de kapa ytterligare 2 850 tjänster.

Cornucopia - 28 jan 17 kl. 09:45

Socialförsäkringsminister Strandhäll hyllar skatteplanering och uppsägningar av anställda

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (s) hyllade igår på Twitter skatteplanering, undanhållande av vinstmedel från beskattning och uppsägningar av anställda. Det handlar om det anrika bolaget Morakniv AB, som hyllades av ministern då man anställt en flykting. Verkligheten är att bolaget håller undan miljontals kronor från beskattning och har minskat antalet anställda med 11%.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Gunilla von Platen investerar i nytt sminkmärke

Sminkmärket Base of Sweden har funnits i bara två år och de två patentskyddade produkter som märket erbjuder lanserades….

DI - 2 timmar sedan

Därför sveper en våg av protester över Sydamerika

Det politiska och ekonomiska läget i Sydamerika är bräckligare än på mycket länge..

DI - 3 timmar sedan

Vita huset utreder möjligheter till ytterligare skattesänkningar

Trump-administrationen utreder möjligheterna till nya skattesänkningar. .

DI - 2 timmar sedan

Wall Street svalnar efter nya rekord – Dow Jones på minus

Efter att tidigare under handelsdagen ha nått nya rekordnivåer svalnade stämningen på New York-börserna betydligt när….

DI - 2 timmar sedan

Bezos skor ger ny guldålder för tv

När medie- och underhållningsjätten Disney nu följer i Amazons och Apples fotspår och lanserar tjänsten Disney Plus går….

DI - 3 timmar sedan

Dagens industris Brand Studio bäst i världen

När Native Advertising Awards avgjordes under tisdagen samlades världens ledande publicister och mediebolag i Berlin..

DI - 3 timmar sedan

Sedana Medicals styrelseledamot Michael Ryan avgår

Sedana Medicals styrelseledamot Michael Ryan avgår från styrelsen..

DI - 3 timmar sedan

Elon Musk planerar Tesla-fabrik nära Berlin

Elbilstillverkaren Teslas grundare Elon Musk har planer på att etablera en bilfabrik ”i Berlinområdet”, uppger han….

DI - 3 timmar sedan

Nordea lämnar exklusiva analyspakten

Under förra hösten lanserade fem av de tyngsta bankerna på aktieanalys i Norden ett eget konsensus exklusivt för deras….

DI - 4 timmar sedan

Feds Philadelphia-chef ville inte sänka räntan

Federal Reserves Philadelphichef Patrick Harker ställde sig inte bakom centralbankens räntesänkning i oktober och menar….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.