Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 12 November, 07:33

Affärsvärlden - 06 nov 19 kl. 21:45

PPM-reform hot mot småbolagsfonderI veckan presenterades steg 2 i reformeringen av PPM där antalet fonder föreslås minskas till mellan 150 och 200 mot dagens 500. Öhman Fonder och vd Johan Malm har tillsammans med fem andra fondbolag tagit initiativet ”Bevara fondtorget”, för att bevara ett bredare fondutbud..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
PPM, Fonder, Johan Malm, Bevara

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PPM-reform, hotmot , småbolagsfonder

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Fortsatt nedgång för modehandeln

Såväl klädhandelns försäljning som skohandeln sjönk i oktober..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Fler arbetslösa i oktober

Totalt var 358.000 personer, 7,1 procent av arbetskraften, inskrivna som arbetslösa på någon av landets arbetsförmedlingar i slutet av oktober..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Semafo: Boungou-gruvan fortsatt stängd efter attacken

Det kommer att ta tid för gruvbolaget Semafo att utvärdera hur bolaget ska kunna driva verksamheten vid Boungou-gruvan i Burkina Faso på ett säkert sätt..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

USA-terminer pekar på negativ börsöpnning

Terminerna för de amerikanska börserna pekade mot en negativ inledning på veckans handel efter att indexen avslutat förra veckan på rekordnivåer..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Hongkong-oro sänker Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen hade strax efter lunchtid på måndagen vänt ned i linje med omvärlden när fokus har riktats mot protester och våldsamheter i Hongkong, något som kan komplicera läget i handelsförhandlingarna mellan Kina och USA..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Inbromsning väntas på spelmarknaden

De svenska operatörerna Betsson, Leo Vegas och Kindred bekräftade återigen bilden av en allt tuffare marknad, med statlig reglering som gemensamt tema, på Paretos iGaming-seminarium på Berns i Stockholm på måndagen..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Storbritanniens BNP stiger mindre än väntat

Storbritanniens BNP steg 0,3 procent under tredje kvartalet, jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal föregående år steg BNP 1,0 procent..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Singles day slår rekord igen

Den kinesiska shoppingdag som kallas "single's day" på grund av datumets många ettor (11/11) slår i år rekord - igen..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Oscar Properties Gasklockeaffär kan hävas om två veckor

I fredags skickade Stockholms stad ett formellt brev till bostadsutvecklaren Oscar Properties med krav på att bolaget måste betala och tillträda fastigheten för Gasklockan inom två veckor..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Så kan lokala energisystem göra oss fossilfria

Hur vi producerar, transporterar, använder och lagrar energi är några av de viktigaste nycklarna för att samhället ska klara av många av framtidens utmaningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.