Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 23 November, 00:56

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 19:24

Neo4j gör sin grafdatabas tillgänglig för mindre bolagNeo4j breddar sitt erbjudande från att vara en så kallad Enterprise SaaS, till att även erbjuda molndatabastjänsten Neo4j Aura. Neo4j Aura är en tjänst som erbjuder en databas designad och byggd från grunden för att lösa grafproblem i molnet. Tjänsten har utformats för att passa behoven hos små och medelstora företag, startups, avdelningsprojekt och enskilda utvecklare. ”Vi grundade Neo4j med målet att hjälpa världen att förstå hur data hänger samman. Det uppenbara nästa steget för att komma närmare det målet [. ] Inlägget Neo4j gör sin grafdatabas tillgänglig för mindre bolag dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Enterprise SaaS, Neo4j Aura, Aura, Neo4j, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Neo4j, görsin , grafdatabas, tillgängligför mindre , bolag
Nyteknik - 09 apr 19 kl. 18:00

Svenska techundret Neo4j tar hjälp av Google i kampen mot Amazon

Neo4j får draghjälp av Google i kampen mot Amazon och Microsoft. Nu blir Malmöbolagets teknik för grafdatabaser tillgänglig som tjänst via sökjättens molnplattform..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 21:03

Hur många journalistpriser finns det egentligen?

Under november månad firas svenska journalister om och om igen, och det verkar inte finnas något slut på firandet, förutom i December då Lucia firas istället. Sunny: Trodde jag såg i syne när det damp ned ett mail med ännu fler som vunnit journalistpriser. Fattar ingenting, hur många priser finns det?

Dagensanalys.se - Igår: 20:38

TripAdvisor tar fram DIY annonsprodukt

Om du vill nå konsumenter som vill åka till Paris är Tripadvisor är bra ställe att annonsera på. Nu har TripAdvisor gjort det ännu enklare att annonsera med DIY-produkten Media Manager. Enkla annonser med möjlighet att styra är tanken, fast med en intressant vinkel.

Dagensanalys.se - Igår: 19:48

Apple tar bort recensioner – ny trend?

Apple har tagit bort recensionerna på Apple Store. En del siar om att det kan vara för att deras produkter fått dåliga recensioner på senaste tid, andra tror att det handlar om bördan av att hantera spam. Jag tror att draget ingår i deras strategi att lägga allt bakom Apples väggar, inklusive recensioner.

Dagensanalys.se - Igår: 12:14

AudienceProject vill ha ökad transparens inom Addressable TV

Addressable TV växer sig allt större och AudienceProject vill därför införa en gemensam mätstandard. Tillsammans med TechEdge integrerar AudienceProject data från både addressable TV och linjär-TV i en samlad vy. På så sätt får annonsörer koll på exakt vad de får och tv-bolagen får ut sina siffror.

Dagensanalys.se - Igår: 10:11

Spotify största plattform för podcastlyssnande i Sverige

Svensk podcastmarknad växer snabbt. Allt fler lyssnar på podcasts vilket lockar både nya aktörer, som t.ex.

Dagensanalys.se - Igår: 09:56

Salesforce ID samlar all kunddata på ett ställe

Salesforce har lanserat Salesforce ID och en helt ny grupp av tjänster vars syfte är att skapa en enhetlig bild av kunden. All data samlat med ett unikt ID med Customer 360 Truth. Tjänsterna heter Customer 360 Truth och kombinerar data från försäljning, kunddtjänst/support, marknadsföring, handel och andra enheter som bidrar till att man får en bild av kunden.

Dagensanalys.se - Igår: 09:43

Aftonbladet lanserar Supernytt

Aftonbladet vill ta breaking-news till nästa nivå genom att lansera Supernytt. Den nya tjänsten har utvecklats tillsammans med Aftonbladets norska koncernkollegor på VG. Med Supernytt ska Aftonbladet bli både snabbare och spetsigare i rapporteringen om Sverige och världen, samtidigt som startsidan får en bredare mix.

Dagensanalys.se - Igår: 09:24

Software AG har ny approach för den nordiska marknaden

Digitaliseringen påverkar många företag, även de som jobbar med digitalisering. Vi träffade Daniel Eliasson, VP Nordics på Software AG, för att höra om deras nya ekosystem-approach. Software AG har funnits i över 50 år och har sedan starten fokuserat på att hjälpa företag att få ihop olika datakällor.

Dagensanalys.se - I förrgår: 21:03

Youtube vill tala samma språk som TV – använder Nielsen som tolk

Youtube vill roffa åt sig mer av tv-investeringarna och tar till Nielsen för att lösa uppgiften. Youtube har integrerat Nielsens räckviddsverktyg Reach Planner, som gör det möjligt att planera vilka målgrupper som en annonsör ska nå. Nielsens Reach Planner används av mediabyråer för att kunna estimera räckvidder för större kampanjer.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:59

Vem blir första influencern på Google Earth?

Nu kan vem som helst skapa Stories och guidade turer med Google Earth. Det här är en utveckling av Voyager som lanserades redan 2017. Den var då tänkt för forskare, icke-vinstdrivande organisationer och andra den svängen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.