DI > Ekonomi

Friday, 22 November, 08:28

DI - 06 nov 19 kl. 20:40

Svag prognos fäller Tinders ägare på Wall StreetTinder-ägaren Match Group backar på Wall Street efter bolagets rapport som släpptes sent i går kväll..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tinders, Wall Street, Match Group

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, prognos, fäller, Tinders, ägare, Wall, Street
Affärsvärlden - 13 feb 14 kl. 17:11

Svag statistik håller tillbaka Wall Street

Kurserna på New York-börserna har fått en oregelbunden öppning på torsdagen. Svag statistik över detaljhandeln och nya arbetssökande bidrog till att hålla tillbaka sentimentet..

YLE - 15 aug 16 kl. 20:28

Prognos: Laxen blir betydligt billigare

Enligt bankkoncernen Nordea kommer produktionen av lax att trappas upp och laxpriserna därmed att sjunka snabbt. Enligt S-gruppen har kilopriset för lax varit exceptionellt högt i år. Laxen har den här sommaren varit exceptionellt dyr, men det här kan det bli ändring på snart.

YLE - 26 okt 15 kl. 20:45

Kristinestad bibehåller skattesatsen

Behåll inkomstskattesatsen på 21,5 procent nästa år. Det är stadsstyrelsen i Kristinestads förslag till stadsfullmäktige. - Vi beslöt i stället att justera fastighetsskatterna en aning uppåt, säger Åsa Blomstedt (SFP), stadsstyrelsens ordförande.

DI - 29 jan 14 kl. 12:04

Svag rapport fäller Fiat

Den italienska fordonstillverkaren Fiat, där bland annat Autoliv är underleverantör, föll på Milanobörsen efter en rapport som inte levde upp till förväntningarna. Även prognosen för 2014 vari det svagaste laget..

Expressen - 08 jun 18 kl. 08:27

Svag krona ställer till det för Clas Ohlson

Clas Ohlsons resultat kom in svagare än väntat, även justerat för de engångsposter bolaget överraskande redovisade i det fjärde kvartalet.– Kronan får betydande negativ påverkan på resultatet, skriver vd Lotta Lyrå i rapporten. .

DI - 22 jul 19 kl. 20:59

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

BT - 29 okt 14 kl. 13:19

KI: Svag inflation trots nollränta

Företagen tror på bättre tider men hushållen har blivit mer oroliga i KI:s nya barometerunderökning. Och inflationen blir fortsatt låg trots Riksbankens nollränta, spår Konjunkturinstitutet.Riksbanken spår att nollräntan ska leda till att prisökningarna tar fart och närma sig inflationsmålet på 2,0 procent.

YLE - 13 feb 17 kl. 14:04

Prognos: EU:s ekonomi växer – men Finlands är näst sämst i klassen

För första gången på tio år beräknas ekonomin växa i alla 28 EU-länder, förutspår EU-kommissionen i sin nya prognos. Men prognosen präglas av större osäkerhet än vanligt. Osäkerheten beror på att det är svårt att förutspå vilka avsikter USA:s nya regering har och hur det kommer påverka Europas ekonomi.

BT - 03 sep 14 kl. 10:37

Nordea: Svag regering kan bli sänke

Den kommande regeringen får efter valet börja mandatperioden med en stark ekonomi. Men om det blir en svag minoritetsregering riskerar Sverige att halka efter, varnar Nordea. Den svaga konjunkturen i omvärlden, särskilt i det viktiga euroområdet, gör att den svenska återhämtningen blir försiktig, bedömer Nordeas ekonomer i sin nya prognos för den svenska ekonomin.

PrivataAffärer - 09 aug 19 kl. 07:34

SEB ändrar prognos – tror inte att Riksbanken höjer räntan

Tidigare spåddes en räntehöjning i juli nästa år. Riksbanken själva har talat om en räntehöjning i slutet av 2019 eller början av 2020. SEB konstaterar att BNP-tillväxten andra kvartalet var svagare än väntat och svagare sentimentsindikatorer visar på nedåtrisker för Sveriges tillväxt.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Academedia har tilldelats nya kontrakt av Stockholms stad

Stockholms stad har meddelat tilldelningsbeslut för upphandlingen av kommunal vuxenutbildning och delar upp ansvaret….

DI - 10 minuter sedan

Tysklands BNP följer förväntningarna

Den tyska bruttonationalprodukten steg 0,1 procent under det tredje kvartalet jämfört med det närmast föregående….

DI - 15 minuter sedan

Oljejätte säljer av tillgångar för 250 miljarder kronor

Oljebolaget Exxon Mobil ska sälja av olje- och gastillgångar värda motsvarande omkring 250 miljarder kronor i ett av de….

DI - 15 minuter sedan

Saker du bör veta innan börsen öppnar

Här är fyra saker du måste veta innan fredagshandeln drar i gång. .

DI - 15 minuter sedan

S2 Medical minskar förlusten

S2 Medical, som är verksamt inom sårvård, redovisar en omsättning på 1,3 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019….

DI - 15 minuter sedan

Hexagon förvärvar tyskt mjukvarubolag

Mätteknikbolaget Hexagon meddelade på fredagen att man förvärvar Volume Graphics, en marknadsledande aktör inom….

DI - 15 minuter sedan

Skanska tar order på 430 miljoner

Byggjätten Skanska har tecknat avtal gällande om- och tillbyggnation av Rödabergsskolan i Stockholm..

DI - 30 minuter sedan

JSM Financial Group AB (publ) lämnar meddelande om ny finansiering

Cashbuddy AB (”Cashbuddy”), ett dotterbolag till JSM Financial Group AB (publ) (”Emittenten”), har ingått ett avtal med….

DI - 15 minuter sedan

Anders Örnulf tillförordnad vs för Skistar

Vinterturismbolaget Skistars styrelse har utsett bolagets finanschef Anders Örnulf till tillförordnad vd från och med 1….

DI - 45 minuter sedan

Nytt rekord för flippade sporten där Sverige är världsledande

I helgens Flipper-SM i Lund väntas ett nytt deltagarrekord. I takt med att intresset för det klassiska kulspelet växt….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.