Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 17 November, 03:23

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 20:24

Ipsos lanserar Ipsos.Digital – en helt automatiserad plattform för researchGlobala undersökningsföretaget Ipsos lanserar en gör-det-själv-plattform vid namn Ipsos.Digital. VD för satsningen är svenska Andrei Postoaca som kommenterar: The power of Ipsos.Digital is its ability to streamline processes and enable clients to access insights in hours rather than days or weeks. Platform users can work on their own or obtain assistance from relevant Ipsos experts around the world.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Ipsos, Andrei Postoaca, USA, Spanien, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ipsos, lanserar, Ipsos.Digitalen , helt, automatiserad, plattformför , research
Dagens Media - 21 feb 18 kl. 15:06

Lanserar ny digital mätmetod för utomhus

En ny digital mätmetod för utomhusreklam fokuserar på wi-fi istället för människor. Bakom tekniken får Bumbee Labs..

Dagensanalys.se - 12 okt 16 kl. 14:00

Ipsos lanserar nytt mätverktyg för Live-videos

Analys och mätföretaget Ipsos Connect har nu släppt verktyget Connect:Live, som ska hjälpa marknadsförare att bättre förstå sig på sådant som räckvidden och effektiviteten av deras annonseringen genom online-videos och Facebooks Livestreamade innehåll. I takt med att inte bara online videos generellt, utan även Live-videos ökar i antal och mängd tittare så behöver marknadsförare ett bra sätt att mäta annonsernas genomslag. Detta hoppas Connect:Live på att nu kunna erbjuda genom att mäta genomslag på Facebooks Live-plattform.

Dagensanalys.se - 31 maj 19 kl. 15:30

Ellos lanserar egenutvecklad digital tjänst för fakturabetalning

Med den egenutvecklade betalningslösningen ska kunderna få en helt mobil upplevelse där man beställer hem produkter, testar i lugn och ro vad man vill ha och sedan betalar med mobilen. Vi ser en tydlig trend att kunden förväntar sig 100 procent mobilanpassade flöden, allt från köpbeslut till betalning. Många konsumenter väljer i dag att betala sina inköp med faktura och vi kan redan se att den här tjänsten är mycket uppskattad av våra kunder i Norden, säger Hans Ohlsson, VD […] Inlägget Ellos lanserar egenutvecklad digital tjänst för fakturabetalning dök först upp på Dagensanalys.

DI - 27 apr 16 kl. 08:15

MTG lanserar ny digital plattform för sina reklamkanaler

När de traditionella tv-tittarna väljer datorn före tv:n krävs nya zapp-möjligheter. Nu lanserar MTG en digital plattform där de samlar sina reklamfinansierade kanaler..

Realtid - 28 maj 19 kl. 08:23

Norstedts Juridik lanserar ny digital informationstjänst

Norstedts Juridik lanserar en ny juridisk informationstjänst; Juno. Tjänsten samlar innehållet från rättsdatabasen Karnov Juridik med den digitala informationstjänsten Zeteo..

Expressen - 11 feb 19 kl. 12:21

Nu lanserar Kappahl ett helt nytt butikskoncept

Klädkedjan Kappahl utökar satsningen på barnkläder och lanserar ett helt nytt butikskoncept: Kappahl Kids.Det skriver Market i dag. 28 februari öppnar första butiken..

ÖstersundsPosten - 14 jun 17 kl. 12:48

Bergs kommun lanserar ny översiktsplan – helt digitalt

Bergs kommun lanserar en ny översiktsplan på deras hemsida. Det är första gången som det sker..

Länstidningen i Jämtland - 14 jun 17 kl. 12:48

Bergs kommun lanserar ny översiktsplan – helt digitalt

Bergs kommun lanserar en ny översiktsplan på deras hemsida. Det är första gången som det sker..

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:10

Salesforce lanserar Quip Slides

Idag lanserar Salesforce Quip Slides. Nu kan man arbeta tillsammans på en samlad arbetsyta. Förutom det integreras Salesforce med tredjepartstjänster som Dropbox och Box.

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 12:19

Digital företagskultur tuggar i sig digitala strategier till frukost

Alla talar idag om att sätta en digital strategi, man lusläser allt om digitala nyheter samt de tips och guider som publiceras. Men hur många företag har en digital ledningsgrupp, eller ens en person från den digitala sidan som sitter med i ledningsgruppen? Det funkar inte med en IT-chef som skall sätta den digitala spelplanen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Aftonbladet vill registrera gratisläsarna

Nu vill Aftonbladet.se att du ska logga in för att läsa nyheterna. Idén är enkel – att samla på sig så mycket information som bara möjligt för att bättre kunna rikta annonser över hela Schibsteds nätverk.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Angry Birds firar 10 år med världens argaste annons

Tänk att Angry Birds nu funnits i 10 år. Vart har all tid tagit vägen? Nu vill man fira sitt 10 års-jubileum med världens argaste annons.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Apple lanserar en egen app för Research

Tiden är förbi när Steve Jobs var svaret på alla frågor som Apple hade. Man brukade skoja om att Apple då hade ”focus group of one”. Men nu är det en helt annan ton från äpplet.

Dagensanalys.se - Igår: 09:45

Från klickbete till gräv – så ska branschtidningarna få in stålarna

Om du läser branschpress har du säkert redan märkt att det numera handlar om insiktsartiklar där skribenterna har gjort något gräv, avslöjat en ny lögn eller bara stoltserar med sin sanning. På Resumé är det duon Julia Lundin och Yasmine Winberg som ska dra läsarna över betalväggen med sina nä-nu-jävlar-artiklar. I artiklarna vill de lyfta fram frågor som studsar runt bland influencers och marknadschefer.

Dagensanalys.se - Igår: 09:01

Nu börjar Instagram dölja likes i alla länder

Efter att första testa börjar Instagram att sakta rulla ut sitt dölja-likes-test globalt. Men det är knappat troligt att du kommer att märka av det redan nu. Det är nämligen bara en handfull (några tusen) som får först testa att använda Instagram utan att se likes (gilla).

Dagensanalys.se - Igår: 08:29

Nu ska det bli enklare att köpa annonser med Poddindex

Poddindex har börjat visa vilka poddar som är kommersiella och vilka som inte är det. På sajten kan du nu se fliken ”Alla poddar” och fliken ”Kommersiella poddar”. Med dessa nya flikar ska det bli enklare för medieköpare att fatta beslut.

Dagensanalys.se - Igår: 08:16

Webbläsaren Opera ser hur många som spårar dig

I den senaste versionen av webbläsaren Opera visar spårningsblockeraren exakt hur många som faktiskt spårar vad du gör på nätet. Webbläsaren Opera släppte i förra uppdateringen en spårningsblockerare med syfte att göra webben snabbare fast du har reklamblockeraren aktiverad.  I senaste versionen, Opera 65, visar programmet exakt vad den har blockerat och vilka sajter.

Dagensanalys.se - Igår: 08:08

Uppfinnaren av webben vill bygga ett helt nytt som styrs av användarna

Uppfinnaren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har fått investeringar om 60 miljoner kronor för att starta företaget Inrupt, som ska se till att onlinejättar som Facebook och Google inte kan spåra användare på nätet. Det var 30 år sedan som Tim Berners-Lee och John BruceBerners-Lee startade World Wide Web (WWW), och anser nu att webben har tappat sitt egentliga syfte. Enligt Berners-Lee är webben idag plats för hycklare, sådana som sprider hat, gör brott enklare och att alla […] Inlägget Uppfinnaren av webben vill bygga ett helt nytt som styrs av användarna dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 08:08

Uppfinnaren av internet vill bygga ett helt nytt där användarna styr vad som händer

Uppfinnaren av World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, har fått investeringar om 60 miljoner kronor för att starta företaget Inrupt, som ska se till att onlinejättar som Facebook och Google inte kan spåra användare på nätet. Det var 30 år sedan som Tim Berners-Lee och John BruceBerners-Lee startade World Wide Web (WWW), och anser nu att webben har tappat sitt egentliga syfte. Enligt Berners-Lee är webben idag plats för hycklare, sådana som sprider hat, gör brott enklare och att alla […] Inlägget Uppfinnaren av internet vill bygga ett helt nytt där användarna styr vad som händer dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 07:46

Därför är en hög Bounce Rate inte alltid dåligt

Bounce Rate är något som vi marknadsförare lärt oss att den ska vara så låg som möjligt. Men är det alltid negativt med en hög Bounce Rate? Vad är Bounce Rate?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.