Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 16 November, 00:06

Affärsvärlden - 06 nov 19 kl. 15:21

USA-terminerna pekar på positiv börsöppning Terminerna för börserna i New York låg på lätt plus inför onsdagens öppning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-terminerna, pekar, positiv, börsöppning
DI - 25 jan 19 kl. 15:20

Terminerna pekar på öppning i dur i New York

USA-terminerna pekar mot att veckans sista handelsdag inleds med stigande börsindex i en fortsättning på börsuppgångar i Europa och Asien. I den amerikanska förhandeln syntes en fortsatt positiv utveckling för tekniksektorn, även om Intel fick tummen ned på sin intäktsprognos.  .

Affärsvärlden - 30 aug 13 kl. 15:18

USA: Terminerna pekar på oregelbunden öppning

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen pekade mellan oförändrat och upp med cirka 0,1 procent med en halvtimme kvar tills handelsöppningen, och påverkades inte nämnvärt av den amerikanska inkomst- och konsumtionsstatistiken som släpptes klockan 14.30. Europabörserna stod samtidigt på minus 0,5-1,0 procent..

DI - 18 sep 19 kl. 14:56

USA-terminer pekar på lägre öppning i väntan på räntebesked

Terminerna pekade mot en något lägre öppning i den amerikanska börshandeln, efter en tisdag som även den innehöll små….

DI - 10 jun 13 kl. 14:51

USA-börser: Terminerna pekar på osäker öppning

USA-börserna väntas inleda veckans handel kring nollstrecket. Asien-börserna steg kraftigt i morse med Tokyo i täten men USA-börserna tog höjd för det redan i fredags..

Affärsvärlden - 01 jun 16 kl. 15:22

USA: Terminerna svagt ner inför öppning

De amerikanska indexterminerna pekar svagt nedåt inför handelsstarten på onsdagen. Oinspirerande Kina-data väntas tynga börserna i New York, precis som den gjort i Asien och Europa under dagen..

DI - 04 okt 17 kl. 15:27

Mylan och Tesla vinnare bland USA-terminerna inför börsöppning

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen indikerade en öppning med dragning nedåt i onsdagens handel. Läkemedelsaktien Mylan och elbilstillverkaren Tesla fanns bland vinnarna i förhandeln..

Affärsvärlden - Igår: 15:00

USA-terminerna pekar nedåt

De amerikanska börsterminerna handlades med små minustecken inför onsdagens öppning på Wall Street..

DI - 08 jun 12 kl. 15:10

USA-börser: Terminerna pekar nedåt

De amerikanska terminerna pekar svagt nedåt inför dagens börsöppning och statistikflöde. Rykten om att Spanien ska be om finansiell hjälp för bankerna i landet florerar på marknaderna. S&P 500-terminen var klockan 15.

DI - 27 okt 17 kl. 15:16

USA-börser: Positiv öppning väntas

USA-börserna ser ut att börja fredagen med stigande indexnoteringar, att döma av terminerna en stund före öppning..

Affärsvärlden - 29 aug 19 kl. 15:09

USA-terminer pekar uppåt efter positiva handelssignaler

Terminerna för de ledande USA-terminerna handlades tydligt på plus inför torsdagens öppning. Positiva besked på handelskonfliktsfronten dämpade den senaste veckans förhöjda orosnivå på finansmarknaderna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Peter Hamberg tankar aktier i Net Ent

Peter Hamberg köpte den 14 november 80.000 B-aktier i Net Ent. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

ING: SEB välpositionerad mot eventuella kostnader

Storbanken SEB är överlag välpositionerad för att hantera eventuella kostnader ifall sådana skulle uppstå med anledning av de penningtvättsuppgifter från SVT-programmet Uppdrag granskning som SEB informerade om på fredagsmorgonen. Det bedömer investmentbanken ING, rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Midroc New Technologys vd: Det slutgiltiga Powercell-priset en kompromiss

Midroc har förhandlat med Bosch under en lägre tid och eftersom kursen i Powercell steg brant under tiden hade parterna svårt att enas om priset. Det slutliga priset om knappt 107 kronor per aktie - stor rabatt i förhållande till rådande kurs - var resultatet av en kompromiss..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Aktierna som går mot strömmen

Efter en öppning uppåt vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som tyngsta sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Mohammed al-Amoudi säljer i Powercell

Det tyska verkstads- teknikbolaget Bosch har köpt drygt 5,8 miljoner aktier i det First North-listade bolaget Powercell, motsvarande 11,3 procent av aktierna i bränslecellsbolaget. Aktierna såldes av Midroc som kontrolleras av Preem-ägaren Mohammed al-Amoudi..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Carnegie: Småspararfavoriten fortfarande köpvärd

Carnegie har höjt riktkursen för Embracer till 95 kronor, från tidigare 93:30, efter gamingbolagets rapport på torsdagen. Investmentbanken upprepar samtidigt sin köprekommendation..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

UBS: Här får investerare räkna med ett svagt 2020

Investerare bör förbereda sig på låg avkastning under 2020, då handelskriget mellan USA och Kina väntas dra ned tillväxten. Tillväxten kommer dock sannolikt att hämta sig under andra hälften av 2020, säger UBS Asienstrateg Niall MacLeod till South China Morning Post..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

SEB och Elekta tunga sänker på börsen

Efter en initial uppgång vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Elekta rasar efter vinstvarning

Elekta sänker sin prognos för ebita-marginalen för räkenskapsåret 2019/2020. Samtidigt publicerar bolaget preliminära resultat för det andra kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.