Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 November, 00:43

Affärsvärlden - 06 nov 19 kl. 14:48

Danske mäklar storpost i BiotageDanske Bank mäklade vid lunchtid på onsdagen knappt 4,3 miljoner aktier i Biotage, enligt Infronts avslutsstatistik..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Biotage, Bank, Infronts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danske, mäklar, storposti , Biotage
DI - 04 jul 14 kl. 13:27

Danske Bank mäklar storpost i Intrum Justitia

Danske Bank mäklade vid 13-tiden på fredagen en post på 474.895 aktier i Intrum Justitia inbördes till kursen 203,80 kronor. Affären är på 97 miljoner kronor och motsvarar 0,6 procent av aktierna i bolaget..

DI - 11 jan 18 kl. 17:31

Danske Bank mäklar storpost i Momentum

Danske Bank mäklade nära 1,3 miljoner aktier i Momentum Group internt strax före börsstängning på torsdagen till kurs 113 kronor. Posten motsvarar 4,6 procent av kapitalet i Momentum, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 14 nov 18 kl. 14:04

Danske Bank mäklar storpost i Kambi

Danske Bank internmäklade 816.000 aktier vid 13.45-tiden på onsdagen i sportboksunderleveratören Kambi till 233,50 kronor per aktie..

DI - 07 jun 19 kl. 14:44

Danske Bank mäklar storpost i BE Group

Danske Bank har mäklat två större poster i BE Group motsvarande 7,1 procent av aktierna, vilket exakt sammanfaller med Robur Fonders innehav. Det framgår av Infronts avslutsstatistik och av ägardatatjänsten Holdings..

BT - 08 aug 13 kl. 13:17

Danske Beckmann klar för Elfsborg

Mikkel Beckmann, 29, är klar för Elfsborg. Den danske anfallaren presenterades på en presskonferens vid lunchtid i dag. "Jag är väldigt glad över att vara här", säger huvudpersonen själv till BT.

BT - 08 aug 13 kl. 13:17

Danske Beckmann klar för Elfsborg

Mikkel Beckmann, 29, är klar för Elfsborg. Den danske anfallaren presenterades på en presskonferens vid lunchtid i dag. "Jag är väldigt glad över att vara här", säger huvudpersonen själv till BT.

Sydsvenskan - 08 aug 13 kl. 12:19

Danske Beckmann klar för Elfsborg

Elfsborg förstärker offensiven med den danske anfallaren Mikkel Beckmann, 29. Beckman har sju A-landskamper för Danmark på meritlistan och kommer från cypriotiska Apoel Nicosia, som han bröt med i somras.(TT).

DI - 24 sep 18 kl. 07:39

Uppgifter: Vd-rekrytering till Danske snart klar

Danske Bank är mycket nära att utnämna ny vd för den krisdrabbade banken.  Det uppger källor för den danska tidningen Finans. .

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 12:17

Danske Beckmann klar för Elfsborg


Anfallaren David Elm lämnar Elfsborg för Kalmar på söndag - nu är ersättaren klar. Den regerande svenska mästaren förstärker med den landslagsmeriterade dansken Mikkel Beckmann, 29. - Klubben har det lite svårt poängmässigt för tillfället och jag hoppas att jag kan hjälpa klubben att klättra i tabellen, sade Beckmann när han presenterades på en presskonferens i Borås på torsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 12:19

Danske Beckmann klar för Elfsborg

Anfallaren David Elm lämnar Elfsborg för Kalmar på söndag ? nu är ersättaren klar. Den regerande svenska mästaren förstärker med den landslagsmeriterade dansken Mikkel Beckmann, 29.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Storbankerna tror på rekyl i tillväxten

SCB:s BNP-statistik för det tredje kvartalet väntas visa att tillväxten växlade upp något. Enligt Infront Datas prognosenkät väntas Sveriges BNP ha ökat 0,2 procent under tredje kvartalet jämfört med närmast föregående kvartal..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Morgan Stanley: Banker fortfarande billigaste sektorn i Europa

Banker är fortfarande den billigaste aktiesektorn i Europa med en undervärdering på 15 procent vid nuvarande ränteläge och inflationsförväntningar..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Euroländernas PMI-siffror under förväntan

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 50,3 i november, jämfört med 50,6 föregående månad..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Lyft för Multiq

Bildskärmsleverantören rapporterar en kraftigt lkad vinst för kvartalet och bedömer att helåret kommer att bli mycket bra för bolaget..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Hälsovårdsbolag i topp på börsen

Stockholmsbörsen handlades försiktigt uppåt vid lunchtid på fredagen. Hälsovårdsbolagen gick framåt, men även ett flertal verkstadsbolag. Efter en förhoppningsfull inledning på fredagens handel sökte sig index tillbaka mot oförändrade nivåer..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Här är Tesla Cybertruck – inspirerad av Bond-bil

Nu är Tesla Cybertruck presenterad. Företagets första elpickup..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

DNB: Bra läge att ta hem vinsten i investmentbolaget

Kursen i investmentbolaget har gått upp med över 40 procent sedan årsskiftet och därmed har det uppstått en "särskilt bra" tidpunkt att ta hem vinst..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Ninja Casino fälls - spelreklamen inte måttfull

Uttryck som "Blixtsnabba utbetalningar" och "Här är klockrena vägen till guldet" strider mot lagen om måttfullhet i spelreklam och får inte användas i marknadsföring om spel. Det beslutar Patent- och marknadsdomstolen som nu för första gången prövat frågan om måttfullhetskrav i spelreklamen..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Ferronordic ser ytterligare återhämtning på marknaden

Ferronordic bedömer att marknaden under återstoden av 2019 och 2020 fortsätter att återhämta sig i ungefär samma takt som tidigare under innevarande år. Potential för ytterligare tillväxt finns om genomförandet av de så kallade Nationella Projekten sätter fart. Det framgår av delårsrapporten..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Tele2 vinnare på börsen efter riktkurshöjning

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en uppgång, men vände snart ned mot nollstrecket i likhet med de större kontinentala börserna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.