Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 09:16

Affärsvärlden - 06 nov 19 kl. 14:06

Bolagen som lyfter på svajig börsUtvecklingen på Stockholmsbörsen var på onsdagen svajig och index växlade mellan plus och minus. En strid ström av rapporter från mindre bolag droppade in medan dagens vinnare bland storbolagen hette Securitas..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolagensom , lyfter, svajig, börs
DI - 02 mar 15 kl. 13:23

It-bolagen lyfter riskkapitalet

Riskkapitalinvesteringarna ökade med 20 procent till 2,4 miljarder kronor 2014. "It och teknik står för 60 procent av investeringarna och växer fortast", säger Isabella de Feudis, vd för Svenska Riskkapitalföreningen..

SvD - 06 okt 14 kl. 22:37

New york: svajig handelsdag men hp steg infÖr delning,djia-0,1%

Efter en genomgående slagig handel på måndagen stängde USA-börserna något lägre. Småbolagen hade en tung handelsdag. Av de större bolagen var Hewlett-Packard klart mot strömmen efter att det offentliggjort uppdelningsplanerna..

SvD - 07 okt 14 kl. 05:48

New york: svajig handelsdag men hp steg, djia-0,1%(oms)

Efter en genomgående slagig handel på måndagen stängde USA-börserna något lägre. Småbolagen hade en tung handelsdag. Av de större bolagen var Hewlett-Packard klart mot strömmen efter att det offentliggjort uppdelningsplanerna..

DI - 01 jun 18 kl. 17:13

Svajig vecka för småbolagen

Stora rörelser har präglat småbolagen i veckan, framför allt då spelutvecklare, och i synnerhet Paradox Interactive.  Carnegie microcap-index har gått upp med 1,1 procent medan First North 25 stiget med 0,7 procent. .

VA - 27 jun 11 kl. 07:00

Så lyfter börsen i sommar

27 juni Förstora Glesare än vanligt. Japanska exporten har påverkats av jordbävningen. Foto: Toshifumi Kitamura/Scanpix   Fjolårets sommarbörs blev riktigt stark efter en likaså sur och orolig vår.

BT - 18 aug 14 kl. 15:38

Noteringsrykten lyfter Kinnevik

Rykten om att Zalando och Rocket Internet planerar att noteras på börsen har drivit upp Kinnevikaktien. Under fredagen steg aktien 2,4 procent och på måndagen fortsatte den att klättra.Enligt källor till Wall Street Journal planerar bolagen, som båda delägs av Kinnevik, att noteras på Frankfurtbörsen i september.

VA - 22 aug 11 kl. 10:50

Svajig handel på börsen

22 augusti UPPDATERAD Stockholmsbörsen pendlade mellan upp- och nedgångar under måndagens inledande handel i likhet med de europeiska börserna som befann kring tvåårslägsta. Måndagens makroagenda saknar hållpunkter och marknaden väntar nu spänt på fredagens anförande av Ben Bernanke i Jackson Hole. "Vi räknar med att Fed vill lugna marknader och kan komma att använda fredagens konferens i Jackson Hole för att göra det.

VA - 20 apr 11 kl. 07:12

Starka rapporter lyfter Wall Street

20 april De amerikanska börserna steg på tisdagen. Flera starka rapporter bidrog till att återhämta måndagens fall, efter att Standard & Poors sänkt utsikterna för USA:s kreditbetyg till negativa från tidigare positiva. Vid stängning var Dow Jones upp 0,5 procent till noteringen 12.

Affärsvärlden - 18 jan 12 kl. 13:41

Bolagen som lyfter på börsen

Telekomjätten Ericsson är en av bolagen som håller börsen flytande..

DI - 06 feb 17 kl. 14:00

Stockholmsbörsen: Svajig start på veckan

Stockholmbörsen börjar handelsveckan med att backa mycket försiktigt. Dagens industris köprekommendation lyfter fastighetsbolaget Atrium Ljungberg..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Vinstlyft för Moberg Pharma

Läkemedelsbolagets omsättning och vinst ökade för kvartalet..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Oscar Properties vinner tvist med leverantör

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har vunnit en tvist med en leverantör i projektet 79 & Park och ska erhålla cirka 30 miljoner kronor netto efter omkostnader..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Kepler Cheuvreux: Märklig kursreaktion i kundanskaffningsbolaget

Gårdagens kursfall på 13 procent i kundanskaffningsbolaget Catena Media var en konstig reaktion mot bakgrund av att rapporten indikerade att tillväxten är tillbaka..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Electragruppen ökar omsättning och vinst

Electragruppen, som driver butikskedjor för hemelektronik och telekomprodukter, redovisar ett resultat efter skatt på 4,6 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (4,3)..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Tyska centralbanken: Ingen oro för recession

Den tyska ekonomin kommer troligen att stagnera under det fjärde kvartalet..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Uppgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ser ut att inleda tisdagen med en uppgång..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

SEB: Tagit emot lista på 194 företagsnamn från SVT

SEB uppger att banken har tagit del av en lista på 194 företagsnamn från Sveriges Televisions program Uppdrag granskning..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Analytiker om bopriserna: Detta är huvudscenariot

Oktober blev ännu en stark månad på bostadsmarknaden enligt Valueguards boprisstatistik, konstaterar analytiker..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Så tror analytikerna om Autoliv

Bilsäkerhetsföretaget Autoliv håller kapitalmarknadsdag på tisdagen. Deutsche Bank och Pareto har lite olika syn på vad dagen kommer att bjuda på..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oncopeptides förlust ökar

Förlusten ökade för bioteknikbolaget för årets tredje kvartal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.