Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 November, 15:54

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 13:33

Priset till årets tillväxtmotor går till… SalesforceAtt användningen av molntjänster ständigt ökar är välkänt. Det för med sig en mängd kanske inte så uppenbara saker. Salesforce som är en av marknadsledarna i molnet demonstrerar det på ett tydligt sätt. Enligt en rapport från analysföretaget IDC kommer Salesforce självt tillsammans med ekosystemet kring företagets molntjänster att medföra att 4,2 miljoner nya jobb skapas från början av 2019 till slutet av 2024. Det innebär i medel 700 000 nya jobb per år, under en sexårsperiod.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
IDC, Salesforce, Priset, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prisettill årets , tillväxtmotor, gårtill , Salesforce

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

AudienceProject vill ha ökad transparens inom Addressable TV

Addressable TV växer sig allt större och AudienceProject vill därför införa en gemensam mätstandard. Tillsammans med TechEdge integrerar AudienceProject data från både addressable TV och linjär-TV i en samlad vy. På så sätt får annonsörer koll på exakt vad de får och tv-bolagen får ut sina siffror.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Spotify största plattform för podcastlyssnande i Sverige

Svensk podcastmarknad växer snabbt. Allt fler lyssnar på podcasts vilket lockar både nya aktörer, som t.ex.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Salesforce ID samlar all kunddata på ett ställe

Salesforce har lanserat Salesforce ID och en helt ny grupp av tjänster vars syfte är att skapa en enhetlig bild av kunden. All data samlat med ett unikt ID med Customer 360 Truth. Tjänsterna heter Customer 360 Truth och kombinerar data från försäljning, kunddtjänst/support, marknadsföring, handel och andra enheter som bidrar till att man får en bild av kunden.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Aftonbladet lanserar Supernytt

Aftonbladet vill ta breaking-news till nästa nivå genom att lansera Supernytt. Den nya tjänsten har utvecklats tillsammans med Aftonbladets norska koncernkollegor på VG. Med Supernytt ska Aftonbladet bli både snabbare och spetsigare i rapporteringen om Sverige och världen, samtidigt som startsidan får en bredare mix.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Software AG har ny approach för den nordiska marknaden

Digitaliseringen påverkar många företag, även de som jobbar med digitalisering. Vi träffade Daniel Eliasson, VP Nordics på Software AG, för att höra om deras nya ekosystem-approach. Software AG har funnits i över 50 år och har sedan starten fokuserat på att hjälpa företag att få ihop olika datakällor.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Youtube vill tala samma språk som TV – använder Nielsen som tolk

Youtube vill roffa åt sig mer av tv-investeringarna och tar till Nielsen för att lösa uppgiften. Youtube har integrerat Nielsens räckviddsverktyg Reach Planner, som gör det möjligt att planera vilka målgrupper som en annonsör ska nå. Nielsens Reach Planner används av mediabyråer för att kunna estimera räckvidder för större kampanjer.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Vem blir första influencern på Google Earth?

Nu kan vem som helst skapa Stories och guidade turer med Google Earth. Det här är en utveckling av Voyager som lanserades redan 2017. Den var då tänkt för forskare, icke-vinstdrivande organisationer och andra den svängen.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Apples hemliga plan är att ersätta din iPhone med ett par brillor

Om bara några år har du dumpat din iPhone och går istället omkring med ett par häftiga glasögon. Trist då jag själv fixat mina ögon med Lasek bara för att slippa brillor och linser. Men om brillorna är coola nog kanske jag kan svänga med trenden och ansluta mig.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Jättar inom ljud bildar egen branschorganisation

Bakom Sound Advertising Bureau ställer sig Spotify, Bauer Media och Acast. Fler lär nog följa efter när dessa jättar inom ljud bildar en egen organisation, som ska verka för att driva ljud framåt som mediekanal. – Nu när ljud är en så stor del av människors vardag så finns SOB där för att guida och stötta medieköpare med expertis, inspiration, events, case och relevant data.

Dagensanalys.se - Igår: 13:51

Apple och Salesforce lanserar nya appar för ökad produktivitet och lärande

Apple och Salesforce tillkännagav i måndags lanseringen av två appar: Den omdesignade Salesforce Mobile-appen och den nya kunskapsappen Trailhead GO för iOS och iPadOS. De båda företagen tillkännagav även nästa generations Salesforce Mobile SDK, vilket ger utvecklare möjlighet att enkelt bygga och distribuera inbyggda appar för iPhone och iPad på Salesforce-plattformen. Apple och Salesforce tillkännagav ett strategiskt partnerskap vid Dreamforce 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.