Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 13 November, 10:35

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 13:18

Rida på Black Friday-vågen? Så här fångar du den innan konkurrenternaFöretag snubblar nästan över varandra i sin iver att få ut sina budskap inför Black Friday, som i år infaller 29 november. Då Black Friday nu har blivit en grej även i Sverige innebär det bland annat att många företag skickar ut enorma mängder e-postmeddelanden till potentiella kunder, fyllda med erbjudanden om reducerade priser och kampanjer, som de verkligen inte har råd att missa. Som ett resultat av alla dessa utskick, översvämmas kundernas inkorgar med mail om erbjudanden inför Black [. ] Inlägget Rida på Black Friday-vågen? Så här fångar du den innan konkurrenterna dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Black Friday, Sverige, Black, Rida, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rida, Black, Friday-vågen, här , fångardu den , innan konkurrenterna
Dagensanalys.se - 28 okt 16 kl. 12:13

Julhandeln på nätet slår rekord i år igen – Black Friday störst

Nya siffror från Adobe visar att julhandeln på nätet ännu en gång är på väg att slå rekord. Enligt rapporten Holiday Shopping Prediction väntas svenskarna julhandla på nätet för mer än 35 miljarder kronor, en ökning med 12 procent jämfört med föregående år. Den amerikanska shoppinghögtiden Black Friday är dagen då vi näthandlar som mest.

Dagens PS - 23 nov 18 kl. 12:03

7 tips: Så slipper du bli blåst på Black Friday

Se till så att du inte bli grundlurad i rea-infernot. Spana in den här guiden. Metro skriver om fallgroparna som kan kosta dig onödigt med pengar i dag – när prislapparna lyser röda överallt i detaljhandeln.

Expressen - 25 nov 16 kl. 05:34

Här är bästa fynden på Black Friday

I dag finns det lägen för superfynd när Black Friday nu dragit i gång. Dina Pengar har tagit del av butikernas bästa "fyndtips" och experternas råd för att undvika de farliga reafällorna..

Expressen - 25 nov 16 kl. 05:34

Nu har Black Friday dragit igång

I dag finns det lägen för superfynd när Black Friday nu dragit i gång och på Elgiganten i Barkarby är det redan full rulle. – Det märkt att intresset ökat under de senaste åren, det ser ut som att det kommer att stanna säger butikschefen Mikael Larsson. Dina Pengar har även tagit del av butikernas bästa "fyndtips" och experternas råd för att undvika de farliga reafällorna..

Barometern - 18 sep 19 kl. 15:11

Tex vill rida vidare på vågen: ”Jag har fått feeling”

Han var en av de stora matchhjältarna mot Leksand. Frågan är om Tex Williamsson får stå emot Rögle i kväll. – Jag hoppas jag får stå och kan rida vidare på vågen..

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 13 kl. 16:32

Basketen ska rida på EM-vågen


EM-sommaren har satt svensk basket i rampljuset. Nu ska man försöka stanna kvar där även under ligalunken. - Det gäller att vi lyckas rida på den här vågen, säger Norrköpings Elisabeth Egnell, som var med när Sverige nådde EM-kvartsfinal i juni.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 16:32

Basketen ska rida på EM-vågen


EM-sommaren har satt svensk basket i rampljuset. Nu ska man försöka stanna kvar där även under ligalunken. - Det gäller att vi lyckas rida på den här vågen, säger Norrköpings Elisabeth Egnell, som var med när Sverige nådde EM-kvartsfinal i juni.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 16:35

Basketen ska rida på EM-vågen

EM-sommaren har satt svensk basket i rampljuset. Nu ska man försöka stanna kvar där även under ligalunken. ?

UNT - 25 sep 13 kl. 17:03

Basketen ska rida på EM-vågen

BASKET. EM-sommaren har satt svensk basket i rampljuset. Nu ska man försöka stanna kvar där även under ligalunken.

DN - 25 sep 13 kl. 23:18

Basketen ska rida på EM-vågen

EM-sommaren har satt svensk basket i rampljuset. Nu ska man försöka stanna kvar där även under ligalunken. ?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Allt fler föredrar mobilen för att shoppa online

Mer än var fjärde svensk föredrar sin smartphone framför datorn när de ska handla online – en ökning med 150 procent på två år. Köp i mobilen står nu för över en tredjedel av e-handeln i Norden. Det visar en ny undersökning från revisions- och konsultbolaget Deloitte.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Telenor rasar över Telias köp av Bonnier Broadcasting

Telias förvärv av Bonnier Broadcasting kan komma att leda till inlåsningseffekter, begränsad valfrihet och ett polariserat utbud till en högre kostnad för kunderna. Det säger Telenor Sveriges TV-chef Leif Björklund i en kommentar angående EU-kommissionens beslut om att godkänna affären med de begränsade eftergifter som det innebär. Vi är besvikna över att EU-kommissionen har förbisett de invändningar och farhågor som vi och andra remissinstanser har framfört.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Facebook rullar ut sin Swish-utmanare

Tiden är kommen för att även Facebook ska ge sig in i betalningstjänsterna med Facebook Pay. Facebook Pay lanseras den här veckan i USA och kommer därefter att rullas ut till resten av världen. Med Pay kan du helt enkelt överföra pengar till andra användare som har Messenger, WhatsApp och Facebook.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Minecraft Earth är nu live i Sverige

Om du ser samlingar av barn, ungdomar och vuxna stå ute och stirra intensivt på sina mobiler så är det för att de spelar Minecraft Earth, som släppts i Sverige. Tips: Du kan även spela Minecraft Earth på mobilen i kontoret. Varför inte bygga själva kontoret i kontoret.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Telia får köpa TV4

Du har säkert läst detta någon annanstans men händelsen är ändå värd att nämnas en gång till – att Telia fått godkännande av EU att köpa TV4, MTV och Cmore. Det var för över ett år sedan som budet på 9,2 miljarder kronor offentliggjordes av Telia för köpet av Bonnier Broadcasting. Men för att köpet ska gå igenom var man tvungen att vänta på okej från konkurrensmyndigheten hos EU.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Instagram kopierar TikTok

Vi behövde inte hålla andan länge innan Facebook kopierade rivalen TikTok. Funktionerna som finns i den kinesiska appen börjar nu dyka upp i Instagram. Först ut att få TikTok-liknande funktioner är användare av Instagram i Brasilien.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Snap ger inte upp sina AR-glasögon

Snap som äger appen Snapchat har lanserat ännu en version av sina AR-glasögon Spectacles. Men för den som vill nu häpna kommer att bli besviken. Här har tidningen The Verge fått prova brillorna som låter dig ta världen in i Snapchat: Inlägget Snap ger inte upp sina AR-glasögon dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Rapport om julhandeln 2019 ger hopp för detaljhandeln på nätet

Genom ett kundcentrerat förhållningssätt som skapar förtroende finns det flera områden där återförsäljare och starka varumärken kan utmana sökjättarna om kundernas uppmärksamhet med sina egna hemsidor, visar rapporten Holiday Online shopping 2019 Undersökningen har genomförts i Sverige, USA, Storbritannien, Tyskland, Australien, Belgien, Nederländerna och Luxemburg på uppdrag av Episerver. Den fokuserar på betydelsen av att återförsäljare satsar på sociala relationer i den digitala världen och hjälper konsumenterna när de letar efter varor och tjänster på deras hemsidor. I Sverige väljer […] Inlägget Rapport om julhandeln 2019 ger hopp för detaljhandeln på nätet dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Större och mer komplexa – DDoS-attackerna blir bara värre

Säkerhetsföretaget Link11 som är specialiserat på skydd mot överbelastningsattacker har presenterat en rapport för årets tredje kvartal. Rapporten som heter ”Link11 DDoS Report Q3 2019” beskriver som namnet anger läget för DDos-attacker (distribuerade överbelastningsattacker). Syftet med sådana attacker är att överbelastar servrar och hela nätverk, så att de slutar att fungera.

Dagensanalys.se - Igår: 09:23

SurveyMonkey slår kvartalsrekord

När undersökningsbranschen haltar så drämmer SurveyMonkey till med ett nytt rekord för kvartalet. Intäkterna för kvartalet landade på 769 miljoner kronor, vilket är en ökning med hela 12 procent jämfört med förra året. Bruttovinsten landade på 578 miljoner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.