Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 09:04

Dagensanalys.se - 06 nov 19 kl. 13:09

Olle Zachrison blir ansvarig för digital nyhetsutveckling på Sveriges RadioDen digitala utvecklingen inom media utvecklas snabbt och ställer nya krav på Sveriges Radios nyhetsarbete. Därför inrättas en ny expertroll inom programenheten för att vidareutveckla hela det digitala nyhetsarbete som Sveriges Radio idag gör. Olle Zachrison, idag Ekochef, kommer att tillträda tjänsten från och med 7 november. – Nyhetsarbetet går rakt in i hjärtat på public service-uppdraget och den digitala utvecklingen är snabb, spännande och föränderlig. Det ska därför bli väldigt inspirerande att få driva arbetet vidare i denna nya [. ] Inlägget Olle Zachrison blir ansvarig för digital nyhetsutveckling på Sveriges Radio dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Zachrison, Sveriges Radio, Sveriges Radios, Ekochef, Olle Zachrison, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olle, Zachrisonblir , ansvarigför , digital, nyhetsutvecklingpå Sveriges , Radio
SR - 06 nov 19 kl. 10:49

Ekot-chefen Olle Zachrison slutar

Ekots chef Olle Zachrison slutar sin anställning på nyhetsredaktionen, men arbetar kvar inom Sveriges Radio. Efter fyra år på Ekot ska han framöver arbeta med ”digital nyhetsutveckling” för hela Sveriges Radio..

Cornucopia - 03 sep 17 kl. 15:07

Ekots Olle Zachrison medger - man var ute efter att smutskasta Ulf Kristersson

Den socialistiska Sveriges Radios nyhetsprogram Ekots ansvarige utgivare Olle Zachrison medger på SR:s hemsida att man var ute efter att smutskasta den moderate partiledarkandidaten Ulf Kristersson. En reporter fick specifikt i uppdrag att lista blåsvärder partiledarkandidaten varit i.

Olle Zachrison säger på SR:s hemsida:"En reporter fick i uppdrag att göra en faktagenomgång av blåsväder den moderate partiledarkandidaten Ulf Kristersson varit i genom åren.

Resume - 10 sep 13 kl. 13:40

Olle Zachrison ny redaktionschef på SvD


Svenskans chefredaktör Fredric Karén har utsett SvD Näringslivs chef Olle Zachrison till ny redaktionschef..

Dagens Media - 17 nov 15 kl. 15:01

Olle Zachrison ny Ekochef

Olle Zachrison, redaktionschef på Svenska Dagbladet blir chef för Ekot..

Sydsvenskan - 04 maj 16 kl. 12:32

Olle Ljungström – digital lista

Artisten Olle Ljungström avled i sitt hem natten till idag, 54 år gammal..

Dagens Media - 10 sep 13 kl. 13:39

Zachrison ny redaktionschef på SvD

Olle Zachrison, SvD Näringslivs chef, blir redaktionschef på SvD..

DN - 06 nov 19 kl. 11:55

Ekots chef Olle Zachrison slutar

Ekochefen slutar sin anställning på nyhetsredaktionen men arbetar kvar inom organisationen..

Dagensanalys.se - 13 aug 18 kl. 17:27

”Om momsen för medier harmoniseras ger det nitton kronor mer per intjänad digital hundralapp”

Bästa hjälpen som statsmakterna kan ge hårt pressade medieföretag är sänkt moms på digital journalistik. Då kan företag som börjar hitta lösningar på problemen få råd att snabbt genomföra nödvändiga investeringar. Det är ett av många konstruktiva förslag som Jonas Nordling, styrelseordförande för Sveriges Journalistförbund, vill föra in i debatten om krisen i medievärlden och journalistyrkets framtidsmöjligheter.

Sydsvenskan - 28 nov 14 kl. 16:40

Zachrison kulturråd i Washington

Linda Zachrison, i dag konstnärlig chef för Parkteatern i Stockholm, blir nytt kulturråd i Washington.Kulturrådens uppgift är att främja kulturutbytet och stimulera den kulturella dialogen. Linda Zachrison tillträder tjänsten i mars 2015.

Västerbottens Folkblad - 27 nov 14 kl. 13:24

Zachrison kulturråd i Washington

Linda Zachrison, i dag konstnärlig chef för Parkteatern i Stockholm, blir nytt kulturråd i Washington. Kulturrådens uppgift är att främja kulturutbytet och stimulera den kulturella dialogen. Linda Zachrison tillträder tjänsten i mars 2015.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 minuter sedan

Google Ads rullar ut uppdatering i det tysta

Google Ads har i det tysta börjat rulla ut en ny uppdatering som gör det möjligt för annonsörer att rikta sökannonser till kombinerade målgrupper. En riktig game-changer som gör det möjligt att visa annonser för mer exaktare målgrupper än någonsin tidigare! En första titt på den nya uppdateringen Med hjälp av kombinerade målgrupper kan annonsörer använda kombinationer av detaljerad demografi, intressegrupp och remarketing för att rikta sökannonser till väldigt specifika målgrupper.

Dagensanalys.se - 10 minuter sedan

E-handlare kan ha förlorat miljoner

Det rapporteras idag om att flera stora e-handlare legat ner under måndagseftermiddagen och kvällen. De som berörs är bland annat Jollyroom, Teknikmagasinet, Eleven och Nordicfeel. Den gemensamt nämnaren är att de alla använder ehandelsplattformen Litium.

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Therese Lindgren firar miljon prenumeranter på Youtube

Influencern Therese Lindgren nådde en ny milstolpe i förra veckan – en miljon prenumeranter på Youtube. Hennes kanal blir därmed den första kanalen att nå en miljon prenumeranter där det huvudsakligen språket är svenska. Redan för fyra år sedan var hon Sveriges största kvinnliga Youtuber med över 10 miljoner sidvisningar i månaden.

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

TikTok kan nu skryta om 1,5 miljarder nedladdningar av sin app

TikTok växer så det knakar i fogarna och senaste siffran 1,5 miljarder nedladdningar imponerar. Så vad är TikTok? Användarna laddar upp korta videoklipp, delar videoklipp, gör livesändningar eller skickar privata meddelanden till varandra.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Adobe lanserar Real-Time Customer Data Platform

Adobe vill både hjälpa företag att använda data i sina verksamheter samtidigt som man ska skydda konsumenterna. Svaret är Real-Time Customer Data Platform (CDP). Plattformen ska kunna hantera cross-channel kampanjer, personalisering och samtidigt reglera datahantering enligt GDPR och andra skydd för konsumenten.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Swish är det mest rekommenderade varumärket

YouGov har i BrandIndex tittat närmare på vilka företag och varumärken som är bra på att skapa ambassadörer, det vill säga nöjda kunder som rekommenderar dem och deras varumärke till vänner och bekanta. Swish är starka på mobilbetalningsmarknaden i Sverige och hamnar än en gång på första plats som det mest rekommenderade varumärket enligt YouGov BrandIndex. KIA har gått från en sjätteplats i 2018 till at ligga på andraplats tätt följt av Bose.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

40 miljarder kronor kommer marknaden för Speech-to-Text att vara värd

Introduktionen av Alexa och Google Home har gjort det allt viktigare att lära maskinerna översätta vårt tal till texter som kan förstås. Analysfirman Markets&Markets har gjort en prognos som indikerar att världsmarknaden kommer vara värd 40 miljarder kronor under 2024. Marknaden beräknas vara värd 16 miljarder under helåret 2019 vilket då innebär att tillväxten under perioden blir nästan 21 procent årligen.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Episerver förvärvar Idio – specialist inom personalisering

Förvärvet förstärker Episervers kapacitet inom analys och personalisering med syftet att leverera kundcentrerade digitala upplevelser. Episerver köper Idio, en plattform för personalisering och analys av innehåll. Förvärvet accelererar utvecklandet av Episerver Customer-Centric Digital Experience Platform™.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Cirkeln är sluten för Kantar Sifo i och med förvärvet av KIA-index

Nu är det klart att Kantar Sifo köper både KIA-index och Poddindex av Sveriges Annonsörer. Och självklart skulle det bli Kantar Sifo, så som de krigat att få äga ”valutan”. Med köpet blir cirkeln sluten för Kantar Sifo.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Tips: Så kan e-handlare sticka ut under julhandeln

Årets mest intensiva shoppingperiod närmar sig med stormsteg. Detta gäller inte minst e-handeln. I en ny rapport från Gartner uppger fler än hälften av konsumenterna (64 procent) att en bra kundupplevelse är viktigare än priset när de handlar online.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.