Skånskan > Nyheter

Sunday, 23 February, 00:05

Skånskan - 27 okt 19 kl. 05:00

Trender – så reser vi 2020RESOR Mikroäventyr, soloresor och slumpmässiga resmål – det är några av resetrenderna som ser ut att prägla 2020.I en tid då en av världens mest inflytelserika personer tar båten till New York står charter- och flygbranschen inför tuffa utmaningar. Och det är inte bara klimataktivisten Greta Thunberg som bojkottar flyget. År 2019 var året då flygskam ersattes med tågskryt, gruppen Tågsemester på Facebook fick över 100 000 medlemmar och det kryllade av vackra tågvyer på sociala medier.
Försäljningen av interrailkort har tredubblats på två år och under samma tid har flygresandet inom Sverige minskat.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
RESOR Mikroäventyr, New York, Greta Thunberg, Tågsemester, Facebook, Sverige, Svenska Turistföreningens, Engström, Svenska Turistföreningen, STF, Jenny Engström, National Geographic, Sifoundersökning, Apollo, Thomas Cook, Resia, Lina Eklund, Miami, Phuket, Gran Canaria, Ticket, Hamburg, Bukarest, Europas, Norge, Hemsedal, ESS Group, Steam Hotel, Västerås, Fýri, Booking, Clara Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trender, , reservi , 2020
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 11:51

Titta på DIGITAL 2020 på Facebook Live nu på torsdag 16 juni 08:30

Vi kör vår sista DIGITAL 2020 innan sommarsemestrarna nu på torsdag hos SMIF (Branschföreningen för Svenska Marknadsundersökningsföretag). För alla er som inte har haft möjlighet att delta bjuder vi nu på vår föreläsning direktsänt på Facebook Live 16 juni 08.30-09:30.

Dagens Media - 12 dec 19 kl. 12:04

Google: ”Sex trender – så accelererar du bäst 2020”

Internationell expansion, marknadsföring i transformation och förbättrad kundupplevelse i mobilen. Google Sveriges Carl Wåreus och Johan Eriksson delar med sig av sex trender som kan hjälpa svenska företag att öka konkurrenskraften under 2020..

PrivataAffärer - 08 jan 20 kl. 07:32

Per H Börjesson: Sex trendspaningar för 2020

”Prognoser är svårt att göra, speciellt om de rör framtiden” – Warren Buffett. Citatet ovan använder jag ofta, då det många gånger är rätt meningslöst att ge prognoser. Framtiden är ju alltid oförutsägbar.

Affärsvärlden - 17 jan 20 kl. 14:06

Aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender

Mer mjukvara och åldrande befolkning är kanske givna. Men vad händer med inflationen och globaliseringen? Affärsvärlden spanar efter aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender..

PrivataAffärer - 20 dec 19 kl. 11:23

Hernhag: Fem svenska favoritutdelare 2020

Capo: Hej Marcus, vilka är dina tre till fem bästa svenska aktier avseende direktavkastning och förväntad värdestegring under 2020? Tack på förhand och God Jul!
Marcus: Hej!

Dagens Media - 05 dec 19 kl. 10:52

Nytt nummer ute – mediestrategi 2020

I det nya numret av Dagens Media ger vi er en stor special om mediestrategi 2020. Dessutom: ✓ Marknadscheferna om 2020 ✓ Efter turbulenta hösten – branschexperter spår tufft 2020 ✓ Stampen vänder till vinst nästa år ✓ Sex trender – så accelererar du bäst ✓ Metro: rösterna inifrån kraschen..

Dagensanalys.se - 09 dec 19 kl. 19:43

Vi trendspanar inför 2020

Snart är det dags att lämna 2019 och fira starten av 2020. Här är en kortversion av alla trender och händelser som vi lär få uppleva under nästa år. 5G i alla mobiler Kommer du ihåg när vi hyllade 3G?

PrivataAffärer - 13 dec 19 kl. 11:23

Hernhag: Fem bolag jag tror på inför 2020

Tom Raffles: Hej! Har du något tips på fem bolag på Mid Caplistan inför 2020?
Marcus: Hej!

Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 12:00

Heta Sociala Media Trender

Sociala medier blir en allt mer central del för all kommunikation. Men det är viktigt att ha koll på vad som fungerar bäst och vilka trender som är på gång så att man kan planera och organisera sin närvaro i sociala medier på bästa sätt. Här kommer mina tips på vad ni bör ha koll på 2017 #1.

Vagabond - 18 okt 17 kl. 15:33

Därför reser vi mer i vinter än ifjol

Idag kom resebyrån Ticket med en rapport om var och svenskarna reser utomlands i vinter. Den bjuder på negativa och positiva trender ur hållbarhetssynpunkt. Dessutom innehåller den minst ett överraskande trendbrott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Redhawks föll i förkvalet till SDHL

ISHOCKEY Malmö Redhawks tog inte chansen att avgöra förkvalet till SDHL på lördagen.
Efter 1-4 borta mot Färjestad BK väntar nu en tredje och helt avgörande match i Karlstad under söndagseftermiddagen.Färjestad visade framför allt effektivitet i powerplay och gjorde sina tre första mål med en spelare mer på isen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Schlagerhörnan bloggar direkt från Arenan

Följ Skånskans schlagerbloggares direktrapportering från kvällens deltävling här..

Skånskan - 5 timmar sedan

Tävla med idéer för gården

STÅNGBY Lunds kommun utlyser en idétävling om hur Torngården i Stångby bäst kan användas i framtiden.
Tanken är att huset ska vara en central mötesplats för alla.– I dagarna kommer Stångbyborna att få ett kort hem i brevlådan med all information om idétävlingen, säger Ulrika Dagård som är samhällsstrateg i Lunds kommun och projektledare för idétävlingen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Fängelsestraff för två efter Instagramflört

ESLÖV Två 28-åringar som 20 december misshandlade en Eslövsbo svårt, efter att denne Instagram-flörtat med den enes flickvän, döms till fängelse i ett år och nio månader respektive ett år och sex månader av Lunds tingsrätt.De båda männen åtalades för att vid 22.30-tiden den dagen ha knivhuggit och slagit en tredje 28-årig man i huvudet i korsningen Västergatan/Västerlånggatan i Eslöv.

Skånskan - 5 timmar sedan

Blekt Redhawks föll mot HV71

ishockey Ett oväntat blekt Malmö Redhawks föll borta mot HV71 med 2-3 och ser allt mer ut att få rikta in sig på att spela play-in till SM-slutspelet.Efter en längre tids fin form hamnade Redhawks i en svacka i lördagens match mot Jönkping och kom inte alls upp i den nivå spel- och energimässigt som laget visat de tidigare veckorna.
– Det känns halvdant överallt på isen, vi står och tittar på den som håller pucken och reagerar i stället för att agera.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ny perrong måste byggas

Teckomatorp Det är inte bara tågstationerna i Kågeröd och Svalöv som byggs.
Även i Teckomatorp kommer det att märkas av att trafik på Söderåsbanan blir verklighet i slutet av 2021.En ny perrong ska byggas på den norra sidan och den påbörjas någon gång under nästa år och för Svalövs kommuns del handlar det om att ta hand om de åtagande som gjorts i uppgörelsen med Trafikverket.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tandläkarborr låter för mycket

Lund
En tandläkare har överklagat en avgift från Miljöförvaltningen.
Det är en granne som klagat på buller, något som enligt mannen är obefogat.
Mannen hävdar att han drivit tandläkarmottagning i 25 år utan några klagomål.

Skånskan - 8 timmar sedan

Mer jämställt i Europa

Visste du att Sverige har den mest generösa föräldraledigheten och jämställda föräldraförsäkringen inom EU och världen? Det är inte något som ska tas för givet, det har jag fått lära mig efter tiden i Bryssel bland europeiska kollegor. Rätten till föräldraledighet är enormt viktigt för att kunna få kvalitetstid med sitt barn och landa i att bli förälder.

Skånskan - 8 timmar sedan

Elisefarm köper Romeleåsens GK

LUND Elisefarm Golf Club nära E22 mellan Hurva och Hörby, får köpa Romeleåsens Golfklubb. Det beslöt medlemmarna efter en sluten omröstning i veckan.
Elisefarm fick 60 procent av rösterna och beräknas ta över driften den 1 mars.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hur mycket mello kan du?

Quiz Gör vårt mello-quiz här..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.