Barometern > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:22

Barometern - 23 okt 19 kl. 09:14

Hovrätten fastställer narkotikadomDen 22-årige man som dömdes för att ha haft portionsförpackat kokain får nu sitt straff fastställt av hovrätten..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hovrätten, fastställer, narkotikadom
Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 18 kl. 22:39

Hovrätten fastställer narkotikadom

Göta hovrätt fastställer tingsrättens dom angående narkotikabrott i Karlskoga..

YA - 10 sep 13 kl. 13:48

Hovrätten fastställer våldtäktsdom mot pojke

Hovrätten fastställer Ystads tingsrätts dom mot den tonårige pojke som i juli dömdes för våldtäkt mot barn. Pojken ska genomgå ungdomsvård och betala 115 000 i skadestånd till flickan.
Utöver den bevisning som pojkens försvar tidigare presenterat åberopades i hovrätten även tekniska undersökningar som gjorts i utredningen, samt tidningsartiklar och annan information kring forskning om barns benägenhet att ljuga.

Skånskan - 08 mar 16 kl. 14:00

Hovrätten fastställer dom mot bedragare

Eslöv Mannen som dömdes till fängelse för elva fall av bedrägeri överklagade och ville bli frikänd.
Hovrätten gör dock samma bedömning som tingsrätten och fastställer domen på ett år och tre månaders fängelse.I annonser på köp- och säljsajten Blocket lockade den 30-årige Eslövsmannen köpare från hela Sverige med sin text: ”Nästan ny container”.

Magazin24 - 13 jan 16 kl. 10:45

Hovrätten fastställer misshandelsdom

Tilltalad överklagade till hovrätten, som nu fastställer tingsrättens dom. En man bosatt Surahammars kommun överklagade den dom han fått i ett misshandelsmål, hovrätten fastställer nu den domen, mannen är dömd till 2 månader fängelse och skadestånd om 7000 kr jämte ränta. Den tilltalade mannen yrkade på att hovrätten skulle ogilla åtalet och skadeståndsyrkandet, i andra [...

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hovrätten fastställer domarna mot Kärrtorp-nazisternaAttacken i Kärrtorp

STOCKHOLM. Svea Hovrätts dom mot nazisterna som var med och attackerade demonstrationen i Kärrtorp i december förra året har fallit. Tre av nazisterna, alla från den Svenska motståndsrörelsen, dömdes av tingsrätten till fängelse.

Skånskan - 08 okt 16 kl. 22:09

Pulver spred skräck Hovrätten fastställer fängelsedom mot brevskrivare

MALMÖ Hovrätten ändrar ingenting; det blir nio månaders fängelse för den man som i januari förra året skickade ett vitt pulver till Kronofogdemyndigheten i Malmö, vilket satte igång en massiv räddningsorganisation.Det var den 5 januari som brevet anlände. Det var adresserat till Kronofogdemyndigheten i Västra hamnen, men själva postöppningen skedde hos Skatteverket i Rörsjöstaden.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 17 kl. 11:18

Hovrätten fastställer domen för serievåldtäkterna

Hovrätten fastställer tingsrättens dom mot en festfixare och en krögare som dömts till nio respektive sex års fängelse för grova våldtäkter mot bland annat två 16-åriga flickor i Göteborg. Hovrätten höjer dessutom skadeståndet för festfixaren, som ska b.

DalaDemokraten - 29 aug 17 kl. 12:16

Knivattacken på Arbetsförmedlingen: Hovrätten fastställer domen

Nu har Svea hovrätts dom mot den man som dömdes för knivattacken på Arbetsförmedlingen i Borlänge kommit. Hovrätten fastställer domen..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 12:16

Knivattacken på Arbetsförmedlingen: Hovrätten fastställer domen

Nu har Svea hovrätts dom mot den man som dömdes för knivattacken på Arbetsförmedlingen i Borlänge kommit. Hovrätten fastställer domen..

Sydsvenskan - 10 sep 19 kl. 12:18

Hovrätten fastställer dom för mord vid Lafsen

Hovrätten fastställer Uppsala tingsrätts dom i ett mål om mord vid sjön Lafsen utanför Uppsala, enligt ett pressmeddelande från Svea hovrätt. I maj 2018 hittades kroppen efter en man, som varit försvunnen sedan 2017, insvept i sopsäckar i sjön. I våras.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Danska Handelsbanken får myndighetskritik

Barometern - 15 minuter sedan

Klart för ny fritidsgård och nytt skolbibliotek i Kristineberg

Fritidsgården och skolbiblioteket i Kristineberg får nya lokaler och satsningen kommer att innebära mer aktiviteter för ungdomarna. Samtidigt frigörs lokaler på skolan..

Barometern - 30 minuter sedan

Läkare anmäls efter dopningsåtal

En läkare inom primärvården står åtalad för olovligt innehav av dopningsmedel och har själv använt dopningspreparat. Nu anmäls läkaren till Inspektionen för vård och omsorg..

Barometern - 45 minuter sedan

Svårt när äldre inte vill tvätta sig

En sjuksköterska inom hemsjukvården har gjort en lex Sarah-anmälan om brister i den personliga hygienen hos en åldring med hemtjänst..

Barometern - 45 minuter sedan

Recension: Oväntad svärta i Jöbacks julfilm

Ella Lemhagen tar sig an Peter Jöbacks julmusik – och barndomstrauman – i en film om ett julfirande som tar oväntade vändningar när familjehemligheter flyter upp till ytan..

Barometern - 45 minuter sedan

Millesgården ställer ut Vivienne Westwood

Barometern - 30 minuter sedan

Ny tankborrning i Mönsterås

När polisen gick ut och berättade att tankborrningarna minskat i området runt Mönsterås, ja, då slog bensintjuvar till på nytt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.