Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 16 November, 02:31

Affärsvärlden - 23 okt 19 kl. 09:13

Analytiker: Denna aktie ska ner idagStåltillverkaren SSAB väntas inleda onsdagens handel med en nedgång efter rapporten för det tredje kvartalet, enligt snabbkommentarer från flera mäklarfirmor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SSAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AnalytikerDenna , aktieska , ner, idag
Mobil - 02 jul 15 kl. 13:29

Analytiker skriver ner Apple Watch-prognos

En börsanalytiker gör bedömningen att intresset för Apple Watch avtar fort och skriver därför ner försäljningsprognosen..

Cornucopia - 25 mar 19 kl. 16:45

Anställda på Metro och Sova fick ingen lön idag

Idag är det den 25:e vilket för många är lönedagen. De anställda på krisande tidningen Metro och på sängbutikskedjan Sova fick ingen lön idag, vilket belyser behovet av hushållsekonomisk prepping.
Tydligen var intäkterna 2016 friserade och inte bara en konsekvent linjär utvecklingSängbutikskedjan Sova försatte idag sju av sina butiker i konkurs, och de anställda fick inte någon lön idag.

Affärsvärlden - 27 jun 17 kl. 09:18

Analytiker: Aktien ska ner idag

Schaefflers vinstvarning på måndagskvällen, där marginalprognosen sänks från 12-13 till 11-12 procent men intäktsprognosen ligger kvar, har en viss men inte obegränsad relevans för SKF..

SVT - 25 jan 12 kl. 09:48

Ericssons aktie stördök efter vinstminskning

Telekomkoncernen Ericssons aktie stördök idag då börsen öppnade eftersom företaget imorse redovisade en vinst för fjärde kvartalet 2011 som ligger flera miljarder kronor lägre än vinsten för samma period året innan..

Världen Idag - 06 nov 13 kl. 00:00

EFK-pastor: ”Vi behöver alla förböner vi kan få”

Ljungsbro Fyra dagar har gått sedan två människor natten mot lördagen blev brutalt mördade i Ljungsbro utanför Linköping. Att en person sitter häktat betyder mycket, särskilt för barnens trygghet, säger EFK-pastor Johan Sunesson, som ber om förböner för orten och dess invånare.–  Vi behöver alla förböner vi kan få, för hela vårt samhälle, säger Johan Sunesson till Världen idag på vägen hem från en dag på Ljungsbroskolans fritidsgård.

Världen Idag - 04 aug 17 kl. 10:46

Terroristlöner motsvarar hälften av biståndet i PA

344 miljoner dollar av Palestinska myndighetens budget för 2017 ska gå till löner till palestinska terrorister och martyrers familjer. Detta enligt en ny israelisk rapport. Summan motsvarar 49,6 procent av det utländska biståndet till myndigheten, skriver rapportförfattaren.

Världen Idag - 13 jun 14 kl. 14:47

Nytt besked: Tehuset i Karlstad läggs inte ner

När beskedet om stängning kom i maj var styrelsens förhoppning att kunna starta upp verksamheten i andra lokaler framöver. Men nu blir det alltså ingen nerläggning. Khatoons styrelse har beslutat att i stället lägga ner det bageri som föreningen drivit i Karlskoga, berättar verksamhetsledaren Soheila Fors för Världen idag.

Världen Idag - 29 apr 19 kl. 00:00

Styrkan i skrivna böner

Det finns ett perspektiv i bönens värld som varit till stor välsignelse för bedjare genom alla århundraden, nämligen färdigformulerade skrivna böner. Även om olika kyrkliga traditioner lagt varierande tyngd på vikten av skrivna böner, är detta en tillgång för alla kristna. Även vi som vuxit upp i mer frikyrkliga karismatiska kontexter, där den fria spontana bönen blivit en del av vår ”ritual”, så är det en stor välsignelse i att ta del av kyrkans skattkammare av böner.

Världen Idag - 18 apr 18 kl. 00:00

Våra böner kan leda livets flod, som flödar fram från Guds tron, in i våra samhällen, städer och nationer.

För några dagar sedan gick vi förbi ett vattenfall i närheten av där vi bor. Vi stod där och såg på hur vattnet forsade ner. Jag blev förvånad över kraften i vattnet och det mäktiga ljudet som det åstadkom.

Världen Idag - 27 sep 18 kl. 00:00

Världen idag är kallad att vara salt och ljus!

I morgon, den 28 september, fyller Världen idag 17 år. Mycket har hänt sedan starten 2001, men uppdraget förblir detsamma. Den kallelse vi lever med sammanfattas bra genom Jesu ord i Matteus 5:13-16.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Peter Hamberg tankar aktier i Net Ent

Peter Hamberg köpte den 14 november 80.000 B-aktier i Net Ent. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

ING: SEB välpositionerad mot eventuella kostnader

Storbanken SEB är överlag välpositionerad för att hantera eventuella kostnader ifall sådana skulle uppstå med anledning av de penningtvättsuppgifter från SVT-programmet Uppdrag granskning som SEB informerade om på fredagsmorgonen. Det bedömer investmentbanken ING, rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Midroc New Technologys vd: Det slutgiltiga Powercell-priset en kompromiss

Midroc har förhandlat med Bosch under en lägre tid och eftersom kursen i Powercell steg brant under tiden hade parterna svårt att enas om priset. Det slutliga priset om knappt 107 kronor per aktie - stor rabatt i förhållande till rådande kurs - var resultatet av en kompromiss..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Aktierna som går mot strömmen

Efter en öppning uppåt vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som tyngsta sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Mohammed al-Amoudi säljer i Powercell

Det tyska verkstads- teknikbolaget Bosch har köpt drygt 5,8 miljoner aktier i det First North-listade bolaget Powercell, motsvarande 11,3 procent av aktierna i bränslecellsbolaget. Aktierna såldes av Midroc som kontrolleras av Preem-ägaren Mohammed al-Amoudi..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Carnegie: Småspararfavoriten fortfarande köpvärd

Carnegie har höjt riktkursen för Embracer till 95 kronor, från tidigare 93:30, efter gamingbolagets rapport på torsdagen. Investmentbanken upprepar samtidigt sin köprekommendation..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

UBS: Här får investerare räkna med ett svagt 2020

Investerare bör förbereda sig på låg avkastning under 2020, då handelskriget mellan USA och Kina väntas dra ned tillväxten. Tillväxten kommer dock sannolikt att hämta sig under andra hälften av 2020, säger UBS Asienstrateg Niall MacLeod till South China Morning Post..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

SEB och Elekta tunga sänker på börsen

Efter en initial uppgång vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Elekta rasar efter vinstvarning

Elekta sänker sin prognos för ebita-marginalen för räkenskapsåret 2019/2020. Samtidigt publicerar bolaget preliminära resultat för det andra kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.