Skånskan > Opinion

Thursday, 14 November, 12:52

Skånskan - 23 okt 19 kl. 08:02

Seriekrock på väg 103 vid LommaLomma En trafikolycka där flera fordon är inblandade har inträffat på onsdagsmorgonen.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen för kontroll. Det är inledningsvis okänt om någon är skadad i samband med kollisionen. Enligt larmet ska det vara fyra personbilar som kolliderat. Larmet kom in klockan 07.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lomma, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Seriekrock, väg, 103vid , Lomma
Aftonbladet - 19 jun 13 kl. 16:36

Seriekrock på E6 vid Lomma

Expressen - 29 okt 14 kl. 17:50

Tre bilar inblandade i seriekrock på E6:an

Tre personbilar var inblandade i en seriekrock på E6:an norrgående riktning strax innan avfarten Lomma-Flädie sent på onsdagseftermiddagen..

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 13 kl. 13:10

Stopp på E6 utanför Lomma

Strax innan lunchtid inträffade en seriekrock i norrgående körriktning på E6 mellan Åkarp och Lomma..

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 17 kl. 16:03

Seriekrock på E6 i höjd med Lomma – ett körfält avstängt

En trafikolycka med flera fordon har inträffat på E6 i höjd med Lomma..

Expressen - 06 okt 14 kl. 08:07

Seriekrock på E6:an – två förda till sjukhus

En trafikolycka med tre bilar inträffade på E6 i Lomma under måndagsmorgonen. Två personer är förda till sjukhus. – Vägen stängdes av helt.

Expressen - 13 maj 15 kl. 14:18

Tre bilar i seriekrock – E6 stängdes av

Tre bilar krockade på onsdagen söder om trafikplats Flädie på E6 utanför Lomma. Just nu är det totalstopp i trafiken i södergående riktning. – Vi är på plats, säger polisens informatör Maya Forstenius..

Expressen - 20 okt 17 kl. 07:47

Seriekrock på motorväg – polis på väg

Fyra bilar uppges ha krockat på E6 utanför Lomma.– Vi är på väg till platsen, säger Calle Persson vid polisens presstjänst. .

Skånskan - 04 sep 18 kl. 08:29

Seriekrock vid E6:an – trafiken påverkas

Strax efter klockan 08.00 var ett flertal fordon inblandade i en olycka vid trafikplats Lomma vid E6:an.Olyckan orsakar störningar i trafiken, men ett körfält är öppet så att trafiken kan passera.

Aftonbladet - 28 aug 15 kl. 17:54

Seriekrock utanför Lomma

Expressen - 03 sep 14 kl. 08:21

Fyra bilar i krock på E6 - vägen har stängts av

En seriekrock på E6 i höjd med Lomma stänger av all trafik i norrgående riktning. Ingen uppges ha skadats, men trafiken leds om via Borgeby..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Inbrott i bil vid golfklubb

FALSTERBO En 55-årig kvinna och en 33-årig man från Trelleborg blev någon gång mellan klockan 12 och 16 i onsdags utsatta för ett bilinbrott.
Bilen stod då parkerad på Fyrvägen i anslutning till Falsterbogolfklubbs lokaler. En ruta krossades och från bilen ska gärningspersonen stulit id-handlingar samt en väska som uppges ha lämnats i bilen innehållande 30 000 kronor i kontanter..

Skånskan - 2 timmar sedan

Ytterligare penningtvätt upptäckt

TRELLEBORG En 80-årig man från Klippan har lurats på pengar i augusti förra året, pengar som i polisens brottsutredning nu bland annat kan kopplas till en 29-åring från Trelleborg.
Polisen har hittat 15 000 kronor som satts in på Trelleborgarens konto, en summa som utredningen nu kopplar till ärendet i Klippan.
29-åringen är nu misstänkt för penningtvättsbrott..

Skånskan - 2 timmar sedan

Växelkassa stulen vid inbrott

HÖLLVIKEN Klockan 00.55 i onsdags natt gick larmet på en restaurangverksamhet på Falsterbovägen i Höllviken.
På plats konstateras att ett fönster krossats och att en eller flera gärningspersoner sökt igenom lokalens skåp och lådor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till 70-talshus i Kungshult, Eslöv

Eslöv Nu är det klart vem som köpt huset på Hasslerödsvägen 23 i Kungshult, Eslöv av Gert-Artur Dahlberg och Kerstin Gustafsson. Nya ägare är Martina Bergman, 29, och Alexander Lindoff, 30. Priset blev 1 895 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i november 2019.

Skånskan - 4 timmar sedan

Molly Sandén till Skåne på vårturnén

Musik Efter att ha blommat ut som en fullvuxen artist under 2018 och befäst sin position med nytt album i år kan Molly Sandén kalla sig själv Sveriges mest streamade kvinnliga artist.
I mars beger hon sig ut på en vårturné som bland annat tar henne till Malmö, Ystad och Helsingborg.I mitten av december gör Molly Sandén två föreställningar på Cirkus i Stockholm under rubriken Molly Sandén – Stark & svag och mittemellan.

Skånskan - 14 timmar sedan

Fler helikoptrar när polisen får förstärkningar

Malmö På onsdag anländer polisens första förstärkningar till Malmö sedan man intensifierade arbetet mot det grova organiserade våldet.
Bland annat ska fler helikoptrar sättas in. Operation Rimfrost
Målet är att:
– minska antalet skjutningar och sprängningar.

Skånskan - 15 timmar sedan

Anmäler ofredande

Eslöv En Eslövskvinna född 1995 har anmält en man född 1994 för ofredande. Enligt kvinnan ska mannen ha stört henne i hemmet i över en månads tid. Det framgår inte i polisanmälan exakt vad mannen har gjort för att ofreda kvinnan..

Skånskan - 16 timmar sedan

”Demokratin bryts ner bit för bit”

STAFFANSTORP Dagen efter att kommunfilmen om Staffanstorp valsat runt i medierna var det dags för kommunfullmäktige att samlas för att besluta om nästa års budget.Ett av de första ärendena på dagordningen handlade emellertid om kommunal demokrati efter en motion av Liberalernas Gisela Nilsson och redan här hettade det till i debatten. Kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson (M) yrkade på avslag och hänvisade till att revisorerna varje år granskar kommunen.

Skånskan - 16 timmar sedan

Försökte stjäla bil

Eslöv Mellan tisdagskvällen och onsdagsmorgonen ska någon ha försökt stjäla en bil som stod på Rönnebergavägen. När ägaren kom ut på morgonen var rutan krossad, tändningslåset förstört och sladdar framdragna. .

Skånskan - 16 timmar sedan

Flera kritiker till VA-underskott

Skurup Femklöveroppositionen är kritiska till att skattebetalarna i år ser ut att få ta smällen om 4,5 miljoner kronor i stället för VA-kollektivet.
- De saboterade för oss i förra styret, tycker Sven-Åke Strandberg (KV).– De ville inte höja taxorna för det såg inte bra ut inför den kommande valrörelsen 2018 och på så vis gjorde de politik av det, säger Sven-Åke Strandberg och fortsätter:
– De ville vara ett parti med låga skatter och låga avgifter och ville inte göra taxehöjningar inför ett val.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.