Expressen > Opinion

Tuesday, 19 November, 22:32

Expressen - 23 okt 19 kl. 06:05

Varför låtsas högern att straffrabatter är dåligt?Ebba, Ulf och Jimmie drar sig inte för att sänka nivån i samtalen på ett populistiskt vis.Att helt avskaffa ”ungdomsrabatten” och ”mängdrabatten” för brottslingar skulle få fullkomligt absurda konsekvenser, skriver MP:s Rasmus Ling..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jimmie, MP, Rasmus Ling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför låtsas, högernatt , straffrabatterär , dåligt
Skånskan - 13 aug 18 kl. 14:00

Hän­del­se­rikt på barnens fes­ti­val

Malmö
En li­ten kö har bildats fram­för en låda med an­sikts­masker. Med en så­dan mask över hu­vudet kan man gå en match mot rik­tiga wrestlers och har man tur får man mot­ta pu­blikens ju­bel.– Och vin­na­ren är: Faris!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 8 timmar sedan

Hur länge ska min partiledare sitta kvar?

Krismedvetandet är noll och katastrofsiffrorna förklaras med att ”det kostar att ta ansvar”.Hur länge ska Socialdemokraterna ha kvar en ledning som inte alls verkar vara i kontakt med verkligheten eller sitt partis ideologiska rötter? skriver statsvetaren Mike Enocksson (S)..

Expressen - 16 timmar sedan

Religiösa friskolor blev en giftcocktail

Möjligheterna att starta religiösa friskolor och tidigare undermåliga kontroller av vem som driver dem kom att bli en giftcocktail som drog till sig oseriösa och i värsta fall rentav farliga aktörer som Säpo bedömer som ett hot mot Sveriges säkerhet. Extremism och radikalisering hör inte hemma i svenska skolor, skriver utbildningsminister Anna Ekström och inrikesminister Mikael Damberg..

Expressen - Igår: 17:18

SD:s krav: Skicka hem ambassadören

Kinas ambassadör Gui Congyou har passerat anständighetens gräns och regeringen bör omgående förklara honom icke önskvärd i Sverige, skriver SD:s Markus Wiechel, Björn Söder och Ludvig Aspling..

Expressen - Igår: 10:22

Administratörssjukan breder ut sig i vården

Det är något som är fel i budgetstyrningen om antalet administratörer kan öka med 13 procent, medan sjuksköterskor och specialistläkare minskar, skriver Vårdförbundets Gunilla George och Sineva Ribeiro..

Expressen - 16 nov 19 kl. 07:15

Stefan Löfven har tappat kontrollen över Sverige

Förr reste experter hit för att lära sig av den svenska modellen – i dag kommer de för att studera sprängningar och misslyckad integration.När vårt grannland inför gränskontroller för att värja sig mot Sveriges problem finns inte längre några bortförklaringar. Stefan Löfven har tappat kontrollen, skriver Arin Karapet (M)..

Expressen - 15 nov 19 kl. 16:12

Karolinskas neurokirurger: ”Smutskastning av oss”

Neurokirurgerna på Karolinska universitetssjukhuset skriver ett öppet brev angående debatten efter ”Uppdrag granskning”..

Expressen - 15 nov 19 kl. 06:15

Sverige behöver en lag mot oskuldskontroller

Myten om mödomshinnan leder till förtryck och misshandel.Därför har vi lagt fram en motion till Liberalernas landsmöte om att kriminalisera de vidriga oskuldskontrollerna, skriver Cecilia Elving och Lovisa Aldrin från Liberala kvinnor..

Expressen - 14 nov 19 kl. 17:05

Andra länder har sett till att säkerhetshot utvisas

Det verkliga hotet mot svensk beredskap mot extremism och terrorism är regeringens senfärdighet.Det är närmast skrattretande att de försöker slå sig för bröstet, skriver Ebba Busch Thor och Andreas Carlson (KD)..

Expressen - 14 nov 19 kl. 06:15

Klimatnödläge – Förbifart Stockholm måste skrotas

Det behövs en snabb omställning av Stockholm från 50-talets bilstad till en modern, jämlik och människovänlig region.Avbryt byggandet av Förbifarten innan ytterligare miljarder tillåts förstöra vår natur och vårt klimat ännu mer, skriver en lång rad miljöorganisationer och debattörer..

Expressen - 13 nov 19 kl. 15:33

Forskare försvarar Greta – med rena gissningar

När jag visar att allt färre dör i väderrelaterade naturkatastrofer misstänkliggörs mina motiv av sju svenska forskare som spekulerar.Klimatdebatten mår bra av att bli mer kunskapsbaserad, skriver Bjart Holtsmark från Norges statistiska centralbyrå. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.