Expressen > Nöje

Monday, 18 November, 12:22

Expressen - 22 okt 19 kl. 20:00

Kaotiska bråket efter Marias råa ord – nu avslöjar hon sanningenAtt det blir bråk i ”Svenska Hollywoodfruar” är inget ovanligt – så självklart blir det drama även under säsongsavslutningen. Elena Belle har hört att Maria Montazami pratar skit bakom hennes rygg – och konfrontationen slutar i kaos och tårar. – Jag bara känner att det är så grovt att du har sagt att ja hon har väl särat på benen tillräckligt, säger Elena Belle i programmet. Nu berättar Maria Montazami om bakgrunden till kommentaren. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marias, Svenska Hollywoodfruar, Belle, Maria Montazami, Elena Belle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaotiska, bråketefter , Marias, råa, ordnu , avslöjarhon , sanningen
GöteborgsPosten - 14 mar 15 kl. 21:03

TV: Jättebråket som förstörde kvällen

Luleå jagade Mathis Olimb. Till slut tröttnade Frölundas poängkung och gav igen. Det gav ett rejält slagsmål över hela banan – och segern till Luleå.

DI - 31 mar 17 kl. 10:08

Ryska spöket ger Trump huvudvärk

NEW YORK. Förväntningar om att valet av Donald Trump till president i USA skulle betyda ett snabbt närmande till Ryssland har kommit på skam. Nu tackar Vita huset nej till ett möte med Vladimir Putin och kongressens utredningar blir allt mer kaotiska..

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

BT - 06 maj 14 kl. 09:06

Särskilt tjat för särskilt stöd?

Maria och Monika har båda begärt särskilt stöd till sina barn som går i samma klass, men bara det ena har fått, berättade Ekot i går. Det var Monikas barn som fick en elevassistent men Marias barn fick nej. Monikas förklaring: ”Vi har båda intyg från BUP, vi har samma lärare som skrivit otroligt noggrant vad det är som inte fungerar och varför.

YLE - 14 feb 15 kl. 04:01

Politiska reportern som vill ut på fältet

– Jag blir ivrig när jag får fara ut på fältet och träffa vanligt folk, säger politiska reportern AG Karlsson, som vill berätta för publiken vad ett politiskt beslut innebär på riktigt. Karlsson intervjuas i Svenska Yles serie Bakom kulisserna. När Anders Gustav Karlsson – eller AG, som de flesta kallar honom – på morgonen får veta att han är den politiska reporter som ska följa upp dagens stora valpolitiska utspel kastar han sig ofta på telefonen.

Kristianstadsbladet - 19 jun 12 kl. 08:59

Tragedin är inte över

I den klassiska grekiska tragedin är hjälten underkastad sitt öde, ett öde som formulerats av gudarna. De antika dramerna kan än i dag gripa sin publik men människan är i dag så mycket mer herre över sitt eget liv. Genom en annan grekisk uppfinning, demokratin, kan människan på ett helt annat sätt formulera sitt öde.

Sydsvenskan - 06 mar 14 kl. 16:06

Källkritik i en tid av kris

Det är alltid viktigt med källkritik. Men extra viktigt är det i krissituationer där alla sidor inte bara vill få ut sin version av sanningen, utan också ofta sprider medvetna lögner, eller ännu hellre insinuanta halvsanningar. De löjliga ryska lögnerna, exempelvis om hundratusentals ukrainska flyktingarnsom de senaste dagarna sökt skydd i Ryssland, är relativt lätta att genomskåda: ingen har sett flyktingarna, varken vid gränsen eller någon annanstans.

Sydsvenskan - 06 mar 14 kl. 16:06

Kalle Kniivilä: Källkritik i en tid av kris

Det är alltid viktigt med källkritik. Men extra viktigt är det i krissituationer där alla sidor inte bara vill få ut sin version av sanningen, utan också ofta sprider medvetna lögner, eller ännu hellre insinuanta halvsanningar. De löjliga ryska lögnerna, exempelvis om hundratusentals ukrainska flyktingarnsom de senaste dagarna sökt skydd i Ryssland, är relativt lätta att genomskåda: ingen har sett flyktingarna, varken vid gränsen eller någon annanstans.

Sydsvenskan - 07 mar 14 kl. 05:30

Halvsanningar och lögner

Det är alltid viktigt med källkritik. Men extra viktigt är det i krissituationer där alla sidor inte bara vill få ut sin version av sanningen, utan också ofta sprider medvetna lögner, eller ännu hellre insinuanta halvsanningar.De löjliga ryska lögnerna, exempelvis om hundratusentals ukrainska flyktingar som de senaste dagarna sökt skydd i Ryssland, är relativt lätta att genomskåda: ingen har sett flyktingarna, varken vid gränsen eller någon annanstans.

BT - 12 jun 14 kl. 12:58

Kaos i Stockholmsskola - vite hotar

Om inte Stockholms stad får ordning på den kaotiska situationen i Gubbängsskolan i Farsta hotar Skolinspektionen med vite på 1,5 miljoner kronor. - En extrem situation och fullständigt oacceptabelt, säger inspektionens chef Ann-Marie Begler.Skolinspektionen beskriver i sitt beslut en skola med stora ordningsproblem i årskurs 6-9.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SVT ändrar beslutet – nya framtiden för ”Bonusfamiljen”

Succéserien får en ny säsong: ”Det är unikt”.

Expressen - 1 timme sedan

Johnny Depp lämnad av 32 år yngre flickvännen

Johnny Depp har blivit dumpad av sin 32 år yngre flickvän Polina Glen, skriver Mail on Sunday.Den 24-åriga dansaren tröttnade på skådespelarens konflikt med exfrun Amber Heard, och har flyttat hem till Ryssland.– Polina hatade uppmärksamheten hon fick på grund av förhållandet, och tyckte det var läskigt.

Expressen - 3 timmar sedan

Gry Forssells otäcka olycka – tvingas ställa in

Radio- och tv-profilen Gry Forssell saknades i morgonens sändning av ”Gry Forssell med vänner”. Detta fick snabbt en förklaring – Gry Forssell bröt nämligen nyckelbenet i helgen och kunde inte ta sig till jobbet.– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter.

Expressen - 5 timmar sedan

Niclas Wahlgrens tvivel – mitt under livsändringen

Niclas Wahlgren har genomgått en livsförändring.Han har blivit vegetarian.Men redan efter sex dagar vacklar dock radioprofilen i sitt beslut.

Expressen - 6 timmar sedan

Gunilla avslöjar okända exet: ”Föll väldigt hårt”

Gunilla Persson har inte svårt att hitta män – det händer att de springer efter henne. Nu berättar Hollywoodfrun hur hon träffade sitt ex – på just det viset. – Jag var där med en annan man och så ursäktade jag mig själv och gick på toaletten och då sprang han efter och allting efter det är historia för vi föll väldigt hårt för varandra.

Expressen - 7 timmar sedan

Disneys varnar tittarna – för klassiska filmerna

Disneys streamingtjänst Disney+ har lagt till en ny funktion, där tittarna varnas för daterat innehåll, skriver Female First.Varningen har satts på filmer som ”Dumbo”, ”Peter Pan” och ”Lady och Lufsen”.”Det här programmet visas i originalversion.

Expressen - 14 timmar sedan

Marcelos erkännande – om sexet med Camilla

Marcelo Peña har varit den kanske mest centrala personen i årets ”Paradise hotel”-säsong och har haft ihop det med flera av tjejerna under säsongen.Men i Expressens program Q&A erkänner han ett tillfälle han ångrar..

Expressen - 15 timmar sedan

Penny Parneviks ärliga ord – om galna bröstförvandlingen

Penny Parnevik, 22, blev mamma för första gången när hon födde sonen Atticus i augusti.I podcasten ”Babykaos” berättar hon om den bröstförvandling hon gått igenom efter graviditeten och i och med amningen.– Det såg ut som att jag hade gått typ fem storlekar.

Expressen - 15 timmar sedan

Bryter ihop totalt efter chockartade beslutet

Melissa Walls, 38, förlorar en utslagningstävling i söndagens avsnitt av ”Allt för Sverige”.Då händer det oväntade: Christopher Tholstrom, 40, ger bort sin plats till Walls.Men det krävs en hel del övertalning:– Du kan inte göra det, det är inte så här det här funkar, säger en gråtande Melissa Walls..

Expressen - 15 timmar sedan

Tildes plötsliga pik mot Sissela Kyle i sändning

Skådespelaren Sissela Kyle var nyligen med i TV4-programmet ”Efter fem” och ställde programledaren Tilde de Paula Eby mot väggen i direktsändning – för bristen på fika inför sin medverkan.När hon nu gästar ”Hellenius Hörna” i samma kanal kommer en överraskning från Tilde: Ännu mera riskakor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.