YA > Nyheter

Saturday, 16 November, 02:30

YA - 22 okt 19 kl. 03:03

Göran Göransson: Urbaniseringens baksida tydlig i LöderupI gästkrönikan av Madeleine Brandin YA berördes på ett talande sätt verkligheten i många landsbygdsamhällen – urbaniseringens baksida. Löderup, ett förre detta stationssamhälle, tillhör tyvärr denna kategori. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Göransson, Löderup, Madeleine Brandin YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, Göransson, Urbaniseringens, baksida, tydligi , Löderup
YA - 30 dec 17 kl. 03:51

Göran Göransson (Kd) har facit på allt

Göran Göransson (KD) har nu under en längre tid försökt att genom olika artiklar (senast i YA 27 deember) ge läsarna en bild av att han i alla frågor är den som vet bäst och ser ”sanningen”, som ingen annan gör. .

YA - 31 jan 19 kl. 00:01

Insändare: Det är viktigt att söka information, Göran Göransson

Bra Göran Göransson, att du gick till Biblioteket och lyssnade på ”En ensamkommande och jag” och fick information om minoritetsgruppen Hazarer och deras utsatta situation. Du som nämndeman borde så klart informerat dig om detta tidigare, innan du fattar beslut i för dessa individer så livsavgörande frågor. Kunskap är viktig i migrationsfrågor..

YA - 24 jun 19 kl. 01:01

Lars Toftemar: Där trampade Göran Göransson i klaveret

Nu har Göran Göransson verkligen trampat i klaveret med sin senaste insändare. Han drar sig inte för att totalsåga det högsta kommunala demokratiska forumet som finns, nämligen kommunfullmäktige..

YA - 15 sep 19 kl. 18:05

Han anmäler Göran Göransson till förvaltningsrätten: ”Främlingsfientligt uttalande”

KD-politikern Göran Göransson bör snarast tas bort som nämndeman i förvaltningsrätten. Det skriver Bo Widegren i en anmälan till rätten. – Jag blev oerhört upprörd över hans uttalanden i YA, de är främlingsfientliga och visar en elementär brist på demokratiskt sinnelag, säger Bo Widegren..

YA - 19 sep 19 kl. 02:02

Göran Göransson: Kränkande och kategoriskt om oss som vågar engagera oss

Vi hade verkligen inte väntat oss att Göran Brante skulle utrycka sig på ett så kränkande och kategoriskt sätt. Rubriksättningen är dessutom stötande och missvisande. 13 september ”Göranssons text präglas av främlingsfientlighet och rasism”..

YA - 22 apr 16 kl. 03:00

Göransson vill ha tydligare krav

Nya KD-ledaren Göran Göransson efterlyser mer tydlighet i den svenska skolan. – Annars riskerar vi att göra nyanlända elever en björntjänst, säger han..

YA - 02 jan 17 kl. 03:00

Göransson vill göra om båthuset till besökscentrum

Gör om det gamla båthuset i hamnen till besökscentrum. Det föreslår Göran Göransson (KD) i en motion..

YA - 31 jan 17 kl. 03:00

Göransson vill ha billiga bostäder

Göran Göransson (KD) efterlyser enkla och billiga bostäder till ungdomar och äldre..

YA - 25 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Göransson är kontraproduktiv och skapar arbetsmiljöproblem

Än en gång har Göran Göransson, frontnamnet för Kristdemokraterna i Ystad, påstått saker som är felaktiga och som saknar grund och förankring i verkligheten kring vuxenutbildningen i Ystad..

YA - 14 sep 18 kl. 03:03

Insändare: Skulle Göransson (KD) kunna samarbeta med Vänstern?

Göran Göransson gör ingen besviken. Han levererar på samma sedvanliga sätt. Det vill säga genom att framföra till synes kryptiska synpunkter för att sedan kunna värja sig mot all form av kritik genom att hävda att han blivit missförstådd.

Fler nyheter från YA

YA - 2 minuter sedan

Marcus Berg: "Blir nog fest"

Trepoängaren mot Rumänien säkrade Sveriges EM-plats. Sedan väntade fest i Bukarest..

YA - 30 minuter sedan

Carl Bengtsson: Den resanderomska kulturen till ära

Att kulturnämnden ställt sig positiv till mitt medborgarförslag rörande ett minnesmärke över "Ryglatattarna" här i Rögla by (eller Rygla som byn egentligen heter) visar att man i Ystads kommun erkänner resandefolket och den resanderomska kulturen som del av vår historia. .

YA - 1 timme sedan

Bolivia kastar ut kubaner

Bolivias nya interimsregering kastar ut Venezuelas och Kubas diplomater från landet. Även en stor del av de kubanska läkare som bor och arbetar i Bolivia måste åka hem..

YA - 1 timme sedan

La Prima Classe blir Restaurang Ljufligt – ska servera rustik mat med lokala råvaror

Nanni Olofsson har arbetat i restaurang i hela sitt vuxna liv, och de senaste åren har hon fixat maten på ångtåget på Österlen. Nu står hon inför en ny fas: att driva en egen restaurang..

YA - 1 timme sedan

Kristina Bendz (M): Ystadbostäders nybyggen ska finansieras genom försäljning av andra fastigheter

Svar på Lars Wollins (S) insändare, " Uppmålad oro bäddar för högerpolitik", i YA13 november..

YA - 2 timmar sedan

Rörd Andersson: "Tror att vi kan lyfta lite till"

Stolt, rörd, men inte lika tagen som han var i Milano 2017. Kraven har ökat – ännu ett bevis på vart förbundskaptenen Janne Andersson fört sitt landslag..

YA - 2 timmar sedan

Utredningssjuka

Det rätta svaret är: saken är under utredning – det vill säga politikersvaret. En politiker lär sig tidigt att inte svara på frågan eller att klara sig ”utredningsvägen”..

YA - 2 timmar sedan

Ingen ökning av antalet konkurser i Ystad

Konkurserna ligger stilla i Ystads kommun. Fram till oktober hade nio Ystadsföretag gått i konkurs, samma antal som året innan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.