Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 21:33

Dagensanalys.se - 21 okt 19 kl. 20:12

Twitch testar Watch PartiesStreamingtjänsten Twitch har börjat testa så kallade Watch Parties där du och dina vänner kan kolla på innehåll från Amazon Prime tillsammans. Watch Parties fungerar bara om du och dina vänner har Amazon Prime (Netflix-typ av tjänst). Smart idé från Amazon, som också äger Twitch, att få fler att skaffa Prime så att de kan titta tillsammans. Lägerelden är numera online, tycker Amazon. Twitch is testing out Watch Parties, which allows streamers to stream Amazon Prime Video content that will [. ] Inlägget Twitch testar Watch Parties dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Watch Parties, Twitch, Amazon Prime, Parties, Amazon, Prime, Amazon Prime Video, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitch, testar, Watch, Parties
Dagensanalys.se - 27 nov 18 kl. 22:30

Nu kan du kolla på Watch med alla andra

Facebook försöker och försöker få oss att använda Watch. Vet du inte vad Watch är? Du är inte ensam.

Dagensanalys.se - 19 feb 19 kl. 22:40

MTV testar frågesport med Facebook Watch

MTV UK håller på och testar att liveströmma frågesport på Facebook Watch där tittarna ska vinna cash-priser. TV-showen heter MTV Stax och är en klassisk frågesportssändning, fast på Facebook Watch. Tittaren får svara på 10 frågor och det är gratis att vara med.

Politologerna - 08 jul 16 kl. 07:30

What are the prospects of a “Swexit” for the political parties of Sweden?

Det här är ett gästinlägg av Ann-Kristin Kölln och Jonathan Polk, båda verksamma vid statsvetenskapliga instituionen, Göteborgs universitet. *** After the referendum on European Union (EU) membership for the United Kingdom (UK) resulted in 52% voting to “Leave” against 48% voting to “Remain” many wondered about the possibility of contagion to other EU member states with Sweden mentioned as a possible candidate for “Swexit”. A poll conducted by Sifo on 20 April found that 36% of Swedes would want to leave the EU and only 32% of respondents would want to remain if Britain opted to exit the EU.

Dagensanalys.se - 06 mar 19 kl. 13:18

Är Twitch en utmanare för YouTube?

Gaming fortsätter att vara en starkt växande trend i Sverige. Amazonägda streamingtjänsten Twitch, som uteslutande fokuserar på gaming, utmanar bland annat Youtube. Det handlar främst om unga killar som vill se när andra spelar onlinespel.

Dagensanalys.se - 26 jul 18 kl. 08:24

Nu ska alla lära sig strömma video på Twitch

Twitch tar efter Youtube och skapar sin egna Creator Camp, där man ska lära sig allt om hur man kan strömma video i deras kanal. Om du inte vet vad Twitch är så är det bara att fråga någon under 20 år, för de har superkoll. Twitch har 2,2 miljoner broadcasters som tittas på av 15 miljoner dagliga tittare, som tittar i snitt 95 minuter dagligen.

DI - 13 maj 15 kl. 22:52

Di-podd testar Apple Watch

Ett tekniskt mästerverk eller en tamagotchi för vuxna? Meningarna går isär när Digitalpoddens reportrar testar Apples hajpade armbandsur Apple Watch..

Dagensanalys.se - 16 aug 18 kl. 07:37

Twitch i full attack mot Youtube

Inte nog med att Facebook rustar inför en större attack så har nu också Twitch deklarerat att de ska konkurrera med Youtube. Twitch är en plattform för att kolla på när andra spelar dataspel. Om du bara frågar någon under 21 år så har de stenkoll på vad Twitch är för något.

Dagensanalys.se - 24 apr 17 kl. 09:58

Nya sätt att tjäna pengar med Twitch

Den stora streamingtjänsten Twitch lanserar nu en juniorvariant av sitt partnerprogram. Tanken är att personer som är på gång, men ännu inte når upp till det ordinarie partnerprogrammet ändå kan tjäna pengar på sitt streamande. För att kunna ta del av det nya programmet behöver du streama minst 500 minuter under en 30-dagarsperiod, ha minst 50 följare och tre återkommande tittare.

Dagensanalys.se - 22 jun 17 kl. 12:31

Twitch och Blizzard skriver avtal om streaming

Världens största streamingtjänst skriver avtal med världens största speltillverkare om att streama världens största e-sport event. Världsmästerskapen i de omåttligt populära spelen Starcraft II, Overwatch, Hearthstone, World of Warcraft och Heroes of the Storm kommer nu kunna ses live via Twitch. Överenskommelsen blev offentlig igår och innebär att miljontals spelintresserade över hela världen jublar.

Dagensanalys.se - 25 jul 17 kl. 13:31

Twitch kommer med efterlängtad uppdatering till sin mobilapp

Streamingplattformen Twitch lanserade nyligen en hel del uppdateringar till sin mobilapp. Bland annat har livestreaming direkt i appen, samt en helt ny navigationslist för att enkelt hitta det du letar efter gjorts tillgängliga. Livestreaming har blivit ett allt vanligare sätt att nå ut till människor och ta med dem ”bakom kulisserna” i olika sammanhang.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Salesforce och Amazon Web Services expanderar globalt partnerskap

Amazon Web Services (AWS) och Salesforce meddelade idag att de utökar sitt globala partnerskap. Salesforce har lanserat Service Cloud Voice som sömlöst integrerar Amazon Connect och förser kontaktcenter med en uppsättning verktyg som ger bättre stöd till kundservice. Salesforce utökade partnerskap med AWS drivs av ett gemensamt engagemang för kundens framgång.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

YouTube ändrar sina regler – du måste nu välja målgrupp

Som innehållsskapare på YouTube är du nu skyldig att ange om befintliga och framtida videos är anpassade för barn eller inte. Även innehållsskapare som inte skapar innehåll för barn måste ange målgrupp. Enligt YouTube är detta för att de ska  kunna erbjuda lämpliga funktioner för ditt innehåll.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Gratis onlineutbildning inom konverteringsoptimering

Nu lanserar en onlinekurs i konverteringsoptimering som är framtagen av Martin Sundberg. Konverteringsoptimering är datadriven marknadsföring där resultaten mäts i antal konverteringar som genomförs på en hemsida. För en e-handel är den viktigaste konverteringen ett slutfört köp.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

När hans kompis åkte fast kläcktes idén

Vilka är omständigheterna kring att någon får en affärsidé? Det är sällan i styrelserummet som dessa kläcks, utan i helt andra sammanhang. Vi träffade entreprenören och racingföraren Hunter Abbott och fick höra vad som fick honom att starta Englands största tillverkare av alkomätare.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

TikToks rörliga innehåll når fler unga än vad Facebook

Enligt MMS senaste Trend och Tema-rapport har videotittandet på TikTok ökat rejält det senaste året, tjänsten har gått från 7% till 25% daglig räckvidd på ett år. Det är i målgruppen 9-19 år som tittandet på tjänsten är starkt och det är i denna målgrupp som de når fler med det rörliga innehållet jämfört med rörligt på Facebook. MMS mäter rörlig bild på olika tjänster och bl.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Google Ads rullar ut uppdatering i det tysta

Google Ads har i det tysta börjat rulla ut en ny uppdatering som gör det möjligt för annonsörer att rikta sökannonser till kombinerade målgrupper. En riktig game-changer som gör det möjligt att visa annonser för mer exaktare målgrupper än någonsin tidigare! En första titt på den nya uppdateringen Med hjälp av kombinerade målgrupper kan annonsörer använda kombinationer av detaljerad demografi, intressegrupp och remarketing för att rikta sökannonser till väldigt specifika målgrupper.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

E-handlare kan ha förlorat miljoner

Det rapporteras idag om att flera stora e-handlare legat ner under måndagseftermiddagen och kvällen. De som berörs är bland annat Jollyroom, Teknikmagasinet, Eleven och Nordicfeel. Den gemensamt nämnaren är att de alla använder ehandelsplattformen Litium.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Therese Lindgren firar miljon prenumeranter på Youtube

Influencern Therese Lindgren nådde en ny milstolpe i förra veckan – en miljon prenumeranter på Youtube. Hennes kanal blir därmed den första kanalen att nå en miljon prenumeranter där det huvudsakligen språket är svenska. Redan för fyra år sedan var hon Sveriges största kvinnliga Youtuber med över 10 miljoner sidvisningar i månaden.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

TikTok kan nu skryta om 1,5 miljarder nedladdningar av sin app

TikTok växer så det knakar i fogarna och senaste siffran 1,5 miljarder nedladdningar imponerar. Så vad är TikTok? Användarna laddar upp korta videoklipp, delar videoklipp, gör livesändningar eller skickar privata meddelanden till varandra.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Adobe lanserar Real-Time Customer Data Platform

Adobe vill både hjälpa företag att använda data i sina verksamheter samtidigt som man ska skydda konsumenterna. Svaret är Real-Time Customer Data Platform (CDP). Plattformen ska kunna hantera cross-channel kampanjer, personalisering och samtidigt reglera datahantering enligt GDPR och andra skydd för konsumenten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.