Realtid > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 11:19

Realtid - 21 okt 19 kl. 16:51

Talmannen stoppar ny omröstningBoris Johnson ville att parlamentet skulle säga ett definitivt ja eller nej till hans brexitavtal under måndagen, men efter beslut från talmanen John Bercow, kommer det inte att ske..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Johnson, John Bercow

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Talmannen, stopparny , omröstning
Aftonbladet - 05 dec 13 kl. 16:11

Talmannen stoppar omröstning

BT - 04 nov 14 kl. 14:00

Spansk domstol stoppar omröstning

En domstol i Spanien fastställer att den symboliska omröstningen om en eventuell självständighet för Katalonien inte får genomföras. Den katalanska regionala regeringen har tidigare beslutat att en konsultativ omröstning om självständighet ska genomföras den 9 november. Tidigare förslag om att genomföra en verklig omröstning har stoppats.

UNT - 21 okt 19 kl. 19:25

Talmannen stoppar omröstning om brexit i dag

Brittiska underhuset fick ingen ny chans på måndagen att rösta igen om premiärminister Johnsons nya brexitavtal..

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 14 kl. 14:03

Spansk domstol stoppar omröstning

En domstol i Spanien fastställer att den symboliska omröstningen om en eventuell självständighet för Katalonien inte får genomföras. Den katalanska regionala regeringen har tidigare beslutat att en konsultativ omröstning om självständighet ska genomföras den 9 november. Tidigare förslag om att genomföra en verklig omröstning har stoppats..

Affärsvärlden - 07 sep 12 kl. 09:57

Råvarujätte stoppar omröstning

Råvaruhandlaren Glencore skjuter upp fredagens planerade bolagstämma där röstning angående förvärvet av gruvbolaget Xstrata skulle äga rum..

DN - 08 nov 14 kl. 15:01

Oklart om Spanien stoppar omröstning


In i det sista är det oklart om Spanien kommer att lägga hinder i vägen för söndagens katalanska självständighetsomröstning. - Vi har inte fått några instruktioner från Madrid om hur vi skall agera, säger en jurist på åklagarmyndigheten i Barcelona till DN..

SvD - 04 nov 14 kl. 14:00

Spansk domstol stoppar omröstning

En domstol i Spanien fastställer att den symboliska omröstningen om en eventuell självständighet för Katalonien inte får genomföras..

UNT - 04 nov 14 kl. 14:00

Spansk domstol stoppar omröstning

En spansk domstol i Spanien fastställer att den symboliska omröstningen om självständighet för Katalonien inte får genomföras..

SVT - 04 nov 14 kl. 14:16

Domstol stoppar omröstning om Katalonien

En domstol i Spanien fastställer att den symboliska omröstningen om en eventuell självständighet för Katalonien inte får genomföras..

DN - 04 nov 14 kl. 14:48

Spansk domstol stoppar omröstning

En domstol i Spanien fastställer att den symboliska omröstningen om en eventuell självständighet för Katalonien inte får genomföras..

DN - 18 mar 19 kl. 20:58

Bercow stoppar ny omröstning om Brexitavtalet

LONDON. Talmannen i det brittiska underhuset, John Bercow, förbjöd på måndagen regeringen att lägga fram skilsmässoavtalet med EU till omröstning än en gång. – En ny omröstning kräver att avtalet förändrats, sa Bercow..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Oscar Properties vinner tvist med leverantör

Oscar Properties har vunnit en tvist med en av sina leverantörer. Enligt en skiljedom får nu Oscar Properties 30 miljoner kronor netto..

Realtid - 1 timme sedan

Nya avslöjanden om penningtvätt i Swedbank

SVT:s Uppdrag Gransknings program om penningtvätt på onsdag kommer att innehålla nya avslöjanden om penningtvätt enligt Bloomberg..

Realtid - 2 timmar sedan

SEB: Ny information från SVT ändrar inte bedömning

SEB har tagit del av en lista med företag som misstänks för penningtvätt från SVT:s Uppdrag Granskning. Detta förändrar inte bankens bedömning kring den baltiska verksamheten..

Realtid - 3 timmar sedan

Staten täcker upp skulderna i Ving

Staten täcker upp skulderna i Ving, Tempest Security inleder nyemission och Trump kritiserar Fed för höga räntor. Läs morgonens alla nyheter här. .

Realtid - 5 timmar sedan

East Capital välkomnar nya förvaltarbolag 

East Capital Groups köp av hedgefondförvaltaren Adrigo är ett exempel på fondbolagets strategiförändring samtidigt som man välkomnar förvaltare som vill fokusera på kapitalförvaltning. – Vi har alla funktioner på plats, säger Albin Rosengren, partner på East Capital Group..

Realtid - 5 timmar sedan

Dataskyddsombud personligt ansvariga för viten

"Det är en vanlig missuppfattning att man som dataskyddsombud aldrig skulle kunna bli personligt ansvarig för sitt arbete med GDPR." Det skriver Maria Mobergadvokat, på Maqs Advokatbyrå och Karl-Oskar Brännström, jurist och vd på Aigine..

Realtid - 18 timmar sedan

Softbank bildar ny techjätte

Yahaoo Japan, ägd av Softbank, planerar en sammanslagning med chattappen Line värd 289 miljarder kronor..

Realtid - 19 timmar sedan

Swedbank backar efter nya uppgifter från estniska FI

Estlands finansinspektion ser i sin utredning tecken på att Swedbank har agerat på ett kriminellt sätt när det gäller arbetet mot penningtvätt. .

Realtid - 20 timmar sedan

Kinapessimism om avtal pressar börserna

Börsindexen backar på uppgifter om pessimism i Kina om förutsättningarna till att få till handelsavtal med USA..

Realtid - 20 timmar sedan

Skatterättsbyrå ska fylla ett tomrum 

Jurister från advokatbyrå och revisionsbyrå har gått samman med fristående skatterådgivare för att erbjuda klienterna ett fullservicekoncept inom skatt. Konkurrenterna är inte andra advokatbyråer utan revisionsbyråerna.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.