GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 23 October, 05:17

GöteborgsPosten - 14 okt 19 kl. 05:00

Flera fallgropar med den nya utvecklingstidenNär regeringen går vidare med reformen får utvecklingstiden inte tränga ut andra och viktigare satsningar på vidareutbildning..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera fallgroparmed den nya , utvecklingstiden
VA - 23 mar 18 kl. 09:32

6 vanliga fallgropar inom e‑handel B2B

E-handel inom B2B-segmentet är på stark uppgång och lär bli en stor inkomstkälla för många företag i framtiden. Men precis som med alla andra marknader finns det fallgropar. Som tur är går de att undvika.

Dagensanalys.se - 27 feb 19 kl. 10:00

5 fallgropar du bör undvika när du annonserar på Facebook

Att annonsera på Facebook med Facebook Ads har många fördelar och är ett av de bästa alternativen för företag just nu – om du vet hur du ska använda dem. Tack vare Facebooks stora räckvidd finns det stora möjligheter att nå exakt rätt målgrupp, det gäller bara att fånga deras uppmärksamhet. Den genomsnittliga personen läser endast 20 procent av en text på en hemsida, medan innehåll med bilder och videoklipp får 94 procent fler visningar.

SVT - 17 maj 11 kl. 18:53

Facket varnar för fallgropar

Fackförbundet Handels är ute och varnar sommarjobbare för oseriösa arbetsgivare. De unga uppmuntras att stå på sig - å se upp för fallgropar på arbetsmarknaden. Medverkande: Alva Ingvaldson, reporter Annika Stark, ungdomssekreterare Handelsanställdas förbund Jonas Andersson, elev Frans Suell och Jörgen Kocks gymnasium Malin Hellman, elev Frans Suell och Jörgen Kocks gymnasium Anders Burman, fotograf och redigerare.

Sydsvenskan - 24 maj 13 kl. 06:30

Fallgropar finns längs vägen

?Tro går före vetande. Den som måste veta allt innan han vågar tro på att det går, får inget gjort.?

DN - 12 feb 15 kl. 16:56

Fredsavtal om Ukraina fullt av fallgropar

Torsdagsmorgonens fredsuppgörelse i Minsk hade varit långt mer värdefull med Vladimir Putins underskrift, skriver DN:s Ingmar Nevéus. Nu ser den ryske presidenten ändå ut som en vinnare, och om ett eldupphör verkligen inleds i helgen är det på hans villkor. Men avtalet är fullt av fallgropar..

PrivataAffärer - 22 sep 15 kl. 06:00

Se upp för fallgropar när du låter bolaget köpa bostad åt dig

Sedan några år är det möjligt att låta ditt bolag köpa din bostad. Det kan vara ett bra alternativ till att äga bostaden privat. Men det finns en hel del fallgropar att se upp med....

DI - 30 aug 16 kl. 16:19

Henrik Mitelman: Fallgropar i tillväxtländerna

I det tysta lyfter tillväxtländerna. Nu söker sig mer pengar dit.Det är klokt, men det finns fallgropar..

GöteborgsPosten - 10 nov 16 kl. 06:15

Många fallgropar i jakten på slät hy

Marknaden för skönhetsbehandlingar växer. Att injicera gel i ansiktet är ett sätt. Men det finns många fallgropar och ditt konsumentskydd är svagt..

YLE - 21 jun 17 kl. 05:29

Generationsskiften skapar huvudbry - "det är mycket fallgropar"

Jonas Lillgäls i Kristinestad ska ta över familjens potatisföretag nästa sommar. Men det innebär mycket pappersarbete som för den som inte är insatt kan vara svårt att hantera. - Vi är nog i startgroparna, så vi har inte så stor koll ännu.

IDG - 29 jun 17 kl. 06:10

Så undviker du gömda fallgropar på din molnresa


Suck, pust och stön. Att flytta över sin verksamhet från lokala servrar till molnbaserade tjänster är inte alltid lätt. Här listar vi gömda fallgropar och hur ni ska undvika dem..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.