YA > Nyheter

Tuesday, 22 October, 18:05

YA - 12 okt 19 kl. 06:00

En förening med stort intresse för små fordonI ett garage på Södergatan finns numera 250 kvadratmeter handsnickrad vägbana med tillhörande omgivning. Här träffas gänget i föreningen RC Skånelast för att köra lastbilar, grävmaskiner och andra fordon i miniformat. Nästa helg bjuder de in till öppet hus för att visa upp sin nya verksamhet och förhoppningsvis locka in fler medlemmar..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Södergatan, RC Skånelast

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En föreningmed , stort, intresseför , små, fordon
YLE - 16 feb 16 kl. 13:20

Stort intresse för pridefestival i Hangö

Festivalen Hanko pride ordnas den 19-21 augusti i Hangö. Temat är fastslaget till Be who you are, på svenska Var den du är. - Det verkar finnas ett stort intresse för festivalen, säger företagaren Anders Augustsson i Hangö.

YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

YLE - 17 mar 17 kl. 09:35

Skärgårdsstiftelsen: ”Överraskande stort intresse för Björkholm”

Det har varit ett överraskande stort intresse att ta över Björkholm efter paret Kronehag. Det säger Bengt Backman som är ordförande för Åbolands skärgårdsstiftelse som söker ny företagare till ön. - Några har ringt och vi har diskuterat med dem alla men ännu har vi inte fört några närmare förhandlingar, säger Backman.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 16:28

Stort intresse för Apples och Disneys kommande streamingtjänster

Konkurrensen på streamingmarknaden tilltar. Och nu står de båda giganterna Apple och Disney redo att släppa nya tjänster i Sverige. Apple planerar en lansering redan den 1 november i år.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

BT - 26 okt 16 kl. 22:34

Stjärnans agent träffade tysk klubb: "Stort intresse"

Bäst på planen igen – och redan efter tre månader i Elfsborg bekräftar Issam Jebalis agent utländskt intresse för succéspelaren. – Det vore konstigt om en av allsvenskans bästa spelare inte skapade stort intresse kring sig, säger Kian Karam till BT..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Succéhelg för Ystads KK – nio medaljer

Ystad Karateklubb var ute och stred på flera fronter i helgen. I Helsingborg blev det fem medaljer under Shobu Ippon–SM. Medaljregn blev det även i Stockholm under Solna Karate Cup, och klubben kan se tillbaka på en lyckad helg.

YA - 45 minuter sedan

Rättegången om jättebranden i Västmanland inledd

Rättegången mot skogsföretagen som misstänks för den stora branden som bröt ut i Västmanlands skogar för fem år sedan är inledd. Under rättegångens första dag presenterades bland annat avtal, brandrapporter och expertutlåtanden..

YA - 45 minuter sedan

Ohlsson: ”Rätt att bryta – men tajmingen är märklig”

YA:s sportchef Jan Ohlsson skriver att Jerry Hallbäcks status i gruppen har reducerats över tid..

YA - 1 timme sedan

Förlorade sin son i cancer – samlar ljusstumpar till forskningen: ”Känner sån gemenskap”

Hennes egen förlust av en son gjorde att Anna Brodelius greps av historien bakom Meraleva-ljusen, som säljs till förmån för Barncancerfonden. Hon har därför dragit igång en insamling i Simrishamn och österleningarna bidrar mer än hon vågat hoppas..

YA - 1 timme sedan

”Nöjda kunder påverkas av press och media”

Skånetrafiken skriver att andelen nöjda kunder påverkas mycket av press och media. En formulering som oppositionsrådet i nämnden vänder sig emot..

YA - 1 timme sedan

Allra-advokat: Åklagarens bevisning är tunn

Allra har blivit symbol för ett kritiserat pensionssystem, enligt advokaten Carl-Johan Malmberg. I själva verket tjänade pensionsspararna pengar på de misstänkta transaktionerna, enligt Allra-vd:ns försvarare..

YA - 2 timmar sedan

Samma barnmorska ska minska rädsla för att få barn

Genom att ha samma barnmorska före, under och efter förlossningen kan förlossningsrädsla minska. Nu ska Region Skåne utreda hur man kan införa en sådan modell – och var..

YA - 2 timmar sedan

Här är målningarna utan giltigt bygglov – efter festivalen 2015

Det finns väggmålningar vars tidsbegränsade bygglov förlängts och det finns andra som inte längre har ett giltigt lov. Kommunen sätter dock inte igång några ärenden om sanktionsavgift. – Vi baserar vår tillsyn på anmälningar, säger bygglovschef Henrik Olsson..

YA - 2 timmar sedan

Fackeltåg för freden på FN-dagen

På torsdagskvällen blir det fackeltåg för freden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.