Barometern > Nyheter

Tuesday, 22 October, 18:03

Barometern - 11 okt 19 kl. 22:16

Recension: Frejas Frön bjuder på skilda uttryck i OskarshamnFåglar är fortfarande en gemensam nämnare när konstnärstrion Frejas Frön visar måleri, grafik och skulptur i Oskarshamns konsthall..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Frön, Oskarshamn, Frejas Frön, Oskarshamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Frejas, Frön, bjuder, skilda, uttrycki , Oskarshamn
ÖstersundsPosten - 17 apr 15 kl. 06:01

Recension: Jan Lundgren Trio bjuder på virtuositet, skönhet och humor

Den som har roligt på jobbet ska inte ha betalt, är logiken. Trots att det kräver år av träning, kostsamma utbildningar, dyr utrustning och minst sagt obekväma arbetstider anses musik vara något som ingen ska betala för. Och hur mäter man värdet av musik?.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 17 kl. 04:13

Recension: Rolling Rootsy Revue - Americana festival på Katalin

Recension: På lördagskvällen bjöds Katalins publik på varierad Americana av olika slag och genomgående hög standard under mer än sex timmar med The Quire of Ghost, Yola Carter, Northern Indians, Aaron Lee Tasjan, Ellen Sundberg & Richard Smitt, Eilen Jewell, Dead Man Winter och North Mississippi Allstars.På lördagskvällen bjöds Katalins publik på varierad Americana av olika slag och genomgående hög standard under mer än sex timmar med The Quire of Ghost, Yola Carter, Northern Indians, Aaron Lee Tasjan, Ellen Sundberg & Richard Smitt, Eilen Jewell, Dead Man Winter och North Mississippi Allstars.   Det är tredje gången gillt den kringresande Americanafestivalen Rolling Rootsy Revue gästar Uppsala och Katalin.

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Uppsalanyheter.se - 29 jan 17 kl. 21:53

Recension: Äkta och vackert mörker med Toni Holgersson på Kulturoasen

Recension: Toni Holgerssons senaste album heter Nordic Noir och visst finns det dystra och mörka textrader i hans musik. Det är en artist som bjuder på sig själv och som känns äkta som vi får njuta av under en dryg timme denna mycket gråa och dystra söndag i januari. Toni Holgerssons senaste album heter Nordic Noir och visst finns det dystra och mörka textrader i hans musik.

Uppsalanyheter.se - 30 nov 17 kl. 02:47

Recension: Nannas varma musikfyrverkeri som avsked till Uppsala

Recension: Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala. Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala.   Spelningen sätter igång med ett mycket skönt groove i låten "Fall" och jag slås direkt över hur bra bandet låter.

Uppsalanyheter.se - 17 aug 19 kl. 13:20

Recension: "The Finer Summer Tour" landar perfekt

Recension: Efter flera regnskurar under dagen kom solen och energin fram denna fredagskväll med Sarah Dawn Finer på Parksnäckan. Efter flera regnskurar under dagen kom solen och energin fram denna fredagskväll med Sarah Dawn Finer på Parksnäckan.   Förväntningarna var höga på de handplockade musikerna Per Lindvall (slagverk), Ola Gustafsson (gitarr), Jonas Gröning (keyboard), Per Björling (bas) och på Sarah Dawn Finer själv.

Uppsalanyheter.se - 07 maj 15 kl. 23:55

Recension: Kärleksfull, varm och personlig Nanna

Recension: Ena stunden ser vi en tjej som vill vara tuff för att i andra stunden med en enorm lidelse och känsla ta sig igenom en låt om Najemi, flickan som efter en tids sjukdom blev en ängel. I nästa ögonblick ser hon ut att vilja hångla upp hela publiken med sin blick och sättet att röra sig på scenen.Ena stunden ser vi en tjej som vill vara tuff för att i andra stunden med en enorm lidelse och känsla ta sig igenom en låt om Najemi, flickan som efter en tids sjukdom blev en ängel.

Uppsalanyheter.se - 02 dec 16 kl. 01:53

Recension: Christmas Night, en julsaga med Magnus Carlsson och Jessica Andersson

Det är i den stora salen, på Uppsala Konsert och Kongress, som Magnus Carlsson och Jessica Andersson för fjärde året i rad bjuder in till "Christmas Night" under torsdagskvällen – precis lagom till juletid. Redan innan ridån går upp, och kvällen tar fart sprids känslan av ett sånt där härligt pirr i hela lokalen, som inför julafton.Det är i den stora salen, på Uppsala Konsert och Kongress, som Magnus Carlsson och Jessica Andersson för fjärde året i rad bjuder in till "Christmas Night" under torsdagskvällen – precis lagom till juletid.

Uppsalanyheter.se - 14 aug 14 kl. 03:36

Recension: Parksnäckans Elviskväll

Recension: En av sommarens höjdpunkter brukar vara Parksnäckans Elviskvällar, onsdagens konsert var inget undantag även om den delvis hade ett nytt format.En av sommarens höjdpunkter brukar vara Parksnäckans Elviskvällar, onsdagens konsert var inget undantag även om den delvis hade ett nytt format.   Konsertfixaren och artisten Kent Wennman hade valt att inte ta med några gästartister på den här säsongens enda Elviskväll.

Uppsalanyheter.se - 13 aug 15 kl. 04:05

Recension: Högklassig Elviskväll på Parksnäckan

Recension: Onsdagens Elvis i Parksnäckan hyllade "The King of Rock n roll" som skulle ha fyllt 80 år med en högklassig konsert med Peter Jezewski som gästartist.Onsdagens Elvis i Parksnäckan hyllade "The King of Rock n roll" som skulle ha fyllt 80 år med en högklassig konsert med Peter Jezewski som gästartist.   För en månad sedan spelades Elvis i Parksnäckan i en specialkonsert för HSB-medlemmar, jag var där och lyssnade och visste vad som väntade.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Rättegången om jättebranden i Västmanland inledd

Rättegången mot skogsföretagen som misstänks för den stora branden som bröt ut i Västmanlands skogar för fem år sedan är inledd. Under rättegångens första dag presenterades bland annat avtal, brandrapporter och expertutlåtanden..

Barometern - 45 minuter sedan

Hundägare vill ha hundrastgård

En hundrastgård i Algutsrum. Det önskar några hundägare i ett medborgarförslag till Mörbylånga kommun. .

Barometern - 1 timme sedan

EU-toppar diskuterade media och utbildning

Samtal om EU, media, journalistik och utbildning stod på programmet när Katarina Areskoug Mascarenhas och Klas Jansson, från EU-kommissionen och EU-parlamentet i Sverige besökte Kalmar..

Barometern - 1 timme sedan

Det här gör Stefan Löfven i länet på onsdagen

På onsdagen besöker statsminister Stefan Löfven Kalmar län. Han spenderar dagen i Kalmar och Emmaboda..

Barometern - 1 timme sedan

Låg vattennivå beror på byte av regleringsluckor

En av dammarna vid Lyckebyån är tom på vatten. Lyckebyån försörjer invånarna i Emmaboda kommun med dricksvatten. Enligt fastighetsägaren är vattennivån sänkt i en av dammarna på grund av att regleringsluckorna byts.

Barometern - 1 timme sedan

Sigrid, 10 år, skrev till Löfven – så svarade statsministern

Sigrid Nyberg, 10 år från Kalmar, började fundera på en sak under en samhällskunskapslektion i skolan. Hon beslöt att vända sig direkt till Stefan Löfven med sin fråga – och fick svar..

Barometern - 1 timme sedan

Allra-advokat: Åklagarens bevisning är tunn

Allra har blivit symbol för ett kritiserat pensionssystem, enligt advokaten Carl-Johan Malmberg. I själva verket tjänade pensionsspararna pengar på de misstänkta transaktionerna, enligt Allra-vd:ns försvarare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.