Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 October, 01:45

Expressen - 10 okt 19 kl. 22:28

Hanif Balis smocka mot S: Sänker skatten för de rikasteI radioprogrammet ”Fråga vad du vill i P3” anklagar Hanif Bali Socialdemokraterna, för att spä på klasskillnaderna med slopandet av värnskatten.– Om du har en allt för elitistisk politik, som i nuvarande budget, att du bara sänker skatten för de allra rikaste, då får du problem, säger Hanif Bali..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Balis, Fråga, P3, Hanif Bali Socialdemokraterna, Hanif Bali

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hanif, Balis, smockamot S , Sänker, skattenför de , rikaste
DN - 27 feb 18 kl. 18:40

Kristerssons syn på Balis hårda tonläge

"Jag tänker inte moralisera över det". Hör Ulf Kristerssons syn på riksdagsledamoten Hanif Balis hårda tonläge..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se fega pungsmockan som sänker Toivonen

När Rennes under lördagen mötte Marseille i franska ligan fick Ola Toivonen en hård dag på jobbet.
Marseilles Mario Lemina tappade humöret och gav svensken en smocka mellan benen. Domaren gav genast Mario Lemina rött kort men på grund av det gruff som uppstått innan slaget fick även Toivonen, som rullade runt på gräset i smärta, ett gult kort.

Cornucopia - 16 sep 15 kl. 16:39

Feltänk om kommunalt tvingande mottagande av flyktingar

Regeringen och Folkpartiet tänker fel om tvingande kommunalt mottagande av flyktingar (=asylsökande som fått uppehållstillstånd). Det är helt enkelt inte möjligt för många kommuner att ta emot flyktingar, då det inte finns bostäder till dessa och några tvingande lagar kommer inte trolla fram dessa bostäder, än mindre arbetsplatser.

Riksdagsmannen Hanif Bali (m) har tittat på siffrorna och menar att man bör justera ett eventuellt mottagande utifrån arbetande kommuninvånare och inte utifrån befolkningen.

Världen Idag - 15 aug 16 kl. 00:01

Tala fritt är stort, tala vist är större

Moderaten Hanif Bali är inte en riksdagsman som skräder orden eller tänker taktiskt innan han tycker till. Ibland är sådana personer nyttiga. De rör om i grytan, och kan uppmärksamma viktiga sakfrågor som andra tassar runt.

Skånskan - 14 jan 19 kl. 18:30

Modiris podd live på Moriskan scen

Väldigt mycket skit men ännu mer beröm. Så sammanfattar Navid Modiri reaktionerna efter första säsongen med samtalspodden och youtubekanalen Hur kan vi?. Inför andra säsongen blir det liveframträdande på Moriskan i Malmö tisdag 15 januari.

Sydsvenskan - 29 apr 16 kl. 09:48

Underskön, sönderslitande poesi

När jag tänker på den snart trettio år gamla litteraturdebatt om obegriplighet och kön som brukar kallas "Jäderlunddebatten", tänker jag att offentligheten idag kanske skulle vara något bättre rustad för ett liknande samtal. Kanske skulle ett samtal om skillnad, erfarenhet och estetiska utgångspunkter kunna föras friare idag, utan att falla in i trolska idéer om essentiella könsskillnader, som något som absolut formade poeter och skarpt begränsade läsare.Jag inbillar mig att dagens klimat skulle hålla bättre för ett samtal där en viss erfarenhet – exempelvis en kvinnligt kodad sådan – kan ses som en komponent bland flera i dikten.

BT - 01 jul 13 kl. 11:08

Utdraget med Green Day

?We?re gonna play all night long!?

SVT - 12 mar 15 kl. 19:23

Samir och Viktor markerar mot hoten

Samir och Viktor vill markera. ”Groupie” är en smocka mot näthatarna. ”Jag tänker ibland, vad händer om jag möter någon i trappuppgången nu?

Sydsvenskan - 02 dec 15 kl. 04:00

2: Vällkåmmen Reffugis

Ända fram till jul ska jag, Plura, och mitt pysseltroll Ernst böka och stöka och möka och göra andra saker på ”öka” här i min egen spalt. I dag ska vi slöjda en ny svensk flyktingpolitik med ett gäng härliga gäster: Stefan, Jimmie och Anna. Jag tror att det kommer att skäras ner, spikas för, täppas till och svetsas igen så det står härliga till!

Sydsvenskan - 02 dec 15 kl. 09:58

2: Vällkåmmen Reffugis

Ända fram till jul ska jag, Plura, och mitt pysseltroll Ernst böka och stöka och möka och göra andra saker på ”öka” här i min egen spalt. I dag ska vi slöjda en ny svensk flyktingpolitik med ett gäng härliga gäster: Stefan, Jimmie och Anna. Jag tror att det kommer att skäras ner, spikas för, täppas till och svetsas igen så det står härliga till!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

”Pewdiepie” bannlyst i Kina för Nalle Puh-skämt

Svenske Youtubestjärnan Felix ”Pewdiwpie” Kjellberg, 29, har blivit bannlyst i Kina och raderats från landets internet. Detta efter att ha pratat om Hongkong-kravallerna och skämtat om president Xi Jinpings likhet med Nalle Puh. – Vi gjorde det, jag är bannlyst från Kina, säger han i en video.

Expressen - 3 timmar sedan

Förslaget: Inför bilfria söndagar i Göteborg

Bilfria söndagar i innerstaden.Det föreslår den rödgrönrosa oppositionen i Göteborg, skriver GP. – Vi vill få göteborgarna att andas ren luft och inte påverkas av buller, säger kommunalrådet Karin Pleijel, MP, till tidningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Pompeo: Donald Trump är redo för krig mot Turkiet

Donald Trump har tidigare hotat att förstöra Turkiets ekonomi.Nu är han redo att angripa landet militärt, uppger USA:s utrikesminister Mike Pompeo, enligt CNBC. .

Expressen - 3 timmar sedan

”Det här är verkligen inte tillräckligt”

Det kommer att bli dyrare att plocka med sig en platskasse i matkön. Expressen gav sig ut på stan för att få en bild av vad svenskarna tycker om förändringen. – Vi måste ju sluta använda plast om det ska hända något, säger Sofia Wigand, 29, studerande..

Expressen - 3 timmar sedan

Politikernas krisdrag – betalar sitt eget kaffe

Snart är det slut med gratis kaffe och fika för politikerna under sammanträdena i Ronneby kommun.Det har politikerna bestämt själva.– Vi gör som vi säger att alla andra ska göra, sparar in på det vi kan, säger Åsa Evaldsson (M), ordförande i utbildningsnämnden..

Expressen - 3 timmar sedan

Pressad Trudeau kan kastas ut rekordfort

För första gången på 84 år kan en kanadensisk premiärminister förlora makten efter en endast mandatperiod – trots majoritet i parlamentet.Flera skandaler har tagit Justin Trudeau från politiskt stjärnskott till skandalomsusad premiärminister. Under måndagen avgörs hans öde när Kanada går till val.

Expressen - 4 timmar sedan

Skola tystar ned anklagelser – flera elever kan ha utsatts för sexbrott

En anställd på en gymnasieskola norr om Stockholm misstänks ha utsatt flera elever för sexbrott.Under flera år ska han ha betalat för tonårspojkars resor och gett dem pengar när de gjorde bra ifrån sig.I juni polisanmälde en elev honom för ovälkommen beröring.

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna överfallen i tunnel – strypgrepp och slag

Kvinnan var på väg till jobbet och gick genom en gångtunnel i Enköping tidigt under måndagsmorgonen – då blev hon överfallen av en man som tog stypgrepp på henne och slog henne. Gärningsmannen var under måndagskvällen fortfarande på fri fot. .

Expressen - 5 timmar sedan

JUST NU: Kvinna påkörd – släpades tio meter

En kvinna i 20-årsåldern har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att ha blivit påkörd av en bil i Malmö.– Hon ska ha hamnat under bilen och släpats med ett tiotal meter, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen i region syd.Polisen vädjar nu om tips från vittnen till olyckan..

Expressen - 5 timmar sedan

Josefine, 21, har okänd sjukdom – ständigt sjuk

Josefine, 21, var ofta sjuk redan som barn.För sex år sedan förvärrades det – och i dag lever hon med feber upp till fem dagar i veckan.Men trots otaliga sjukhusbesök och mängder av prover vet ingen vad orsaken är.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.