Sydsvenskan > IT

Tuesday, 22 October, 01:28

Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 22:12

Redhawks behöver bli mer rock´n roll igenVisst har det skapats en hockeykultur i Malmö – men det märks inte på läktarna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Redhawksbehöver bli , mer, rock´n, roll, igen
Skånskan - 20 sep 19 kl. 18:39

Mer rock’n’roll i Malmö FBC

INNEBANDY Malmö FBC har ömsat skinn. Trotjänare har försvunnit och ett koppel nya spelare ska bjuda på fart och fläkt.
– Det blir mer rock’n’roll i år, utlovar den nygamle tränaren Mikael Jeppsson.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ännu mer rock 'n' roll

Fler rock 'n' roll-uppträdanden blir det i Dalsland när The Refreshments kommer till Trivselkvällen i Dals-Ed på torsdag..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 12 kl. 22:26

Nu är det rock'n'roll

Bonafide på Tumstockscenen. Helsingborgsfestivalen blir inte mycket mer rock'n'roll..

Expressen - 10 jul 11 kl. 00:56

Mikkey Dee: "Würzel var mer rock än oss alla"

Michael "Würzel" Burston, före detta bandmedlem i Motörhead, har gått bort. Det beskedet fick bandets svenska trummis Mikkey Dee under lördagskvällen. - Han var mer rock'n'roll än alla oss tillsammans, säger Mikkey Dee.

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 15 kl. 22:12

Recension: "Riktig rock n roll med riktiga instrument"

The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.The Refreshments rockade loss på Parksnäckan under sitt mantra "Riktig rock n roll med riktiga instrument och riktiga karlar", man levererar fullt riktigt rock n roll men det lyfter liksom aldrig riktigt.   The Refreshments har passerat 25-års strecket som band med ett år och består av Joakim Arnell på Bas och sång, Johan Blohm på piano och sång samt trummisen Mats Forsberg och gitarristen Jonas Göransson.

Kristianstadsbladet - 17 okt 13 kl. 08:22

"Det är rock"n"roll - helt enkelt"

Foto: Pasi Rytkonen
Micke Finell är kapellmästaren som håller i trådarna när rockikonen Dave Edmunds kommer till Skåne och gör finbesök. På Granada i Lönsboda. En ?

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 01:47

Rock'n'roll slimmad till bara skelettet

Kal P Dal, en paroll­makare nästan i klass med Bon Scott, brukade hävda att "Rock'n'roll är bättre än ett stadigt kneg". Men det ena behöver inte utesluta det andra – få knegar på lika stadigt som AC/DC:s rytmsektion. Det slår en omedelbart när man möter bandet i Roskilde där de i egen kraft fyller halva festivalplatsen.

Sydsvenskan - 16 jul 15 kl. 01:47

Rock'n'roll slimmad till bara skelettet

Kal P Dal, en paroll­makare nästan i klass med Bon Scott, brukade hävda att "Rock'n'roll är bättre än ett stadigt kneg". Men det ena behöver inte utesluta det andra – få knegar på lika stadigt som AC/DC:s rytmsektion. Det slår en omedelbart när man möter bandet i Roskilde där de i egen kraft fyller halva festivalplatsen.

Kristianstadsbladet - 03 apr 14 kl. 09:31

Skitig rock"n"roll på Lotta Rock


Lotta Rock fyller tre år och firar detta med tre tunga konserter den 30 april.– Vår headliner, Bonafide, har spelat hos oss en gång tidigare och är önskad av många. Det blir en favorit i repris, säger Lottene Greenslade, den drivande kraften bakom Lotta Rock.

YLE - 02 dec 15 kl. 13:00

Fotoyrket mer än bara rock n’ roll

Drömmen om att hänga med kända band på världsturné sporrade estetikern Frank A. Unger att utbilda sig till fotograf. Pojkdrömmarna fick ändå ge vika för en vardag som fastanställd fotograf/grafiker på Wasa Teater – och bra så.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minaj hintar om nytt album – före pensionen

Den amerikanska hiphopstjärnan Nicki Minaj chockade fansen tidigare i höstas då hon plötsligt meddelade att hon lägger karriären på hyllan. Nu tycks stjärnan tänka om. I en intervju med The Shade Room talar Nicki Minaj ut om det oväntade pensionsbeskede.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Därför överdrev SCB arbetslösheten

I förra veckan berättade Statistiska centralbyrån (SCB) att myndighetens siffror visat för stor ökning av arbetslösheten sedan juni 2018. Nu rapporterar den fackliga nyhetstidningen Publikt att en extern leverantör av data till SCB:s arbetslöshetsstatis.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Årets Augustnominerade fackböcker är de som väcker min läslust

Listan med nominerad skönlitteratur är en oförutsägbar blandning..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Lotte Möller och Patrik Svensson kan få Augustpriset

Ålar och bin ger nomineringar till Skåne..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Förre MFF-spelaren begär resning: ”Då är det inte våldtäkt mot barn”

Hänvisar till ny bevisning kring tonårsflickas ålder..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Getter kan bli Malmö stads vapen mot havtorn

Hälsobäret sprider sig friskt. Malmö stad vill inte använda gift..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Samhällssatiren drunknar i Vladimir Sorokins ”Manaraga”

Sprudlande fantasi, men Oscar Westerholm blir besviken på Vladimir Sorokin..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Andra inbrottet på kort tid i klubbstugan

Ordföranden: "Känns som att det handlat om att fördärva så mycket som möjligt.".

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Väntetiderna till operation minskar

I tolv av landets sammanlagt 21 sjukvårdsregioner har väntetiderna till operation eller behandling minskat, samtidigt som väntetiderna till det första besöket i specialistvården gått ner i nio regioner. Det konstaterar Sveriges kommuner och landsting (S.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Förundersökning om mord i Tiveden läggs ned

Åklagaren lägger ned förundersökningen om mord i fallet med det äldre par som hittades döda i ett samhälle i Tiveden i Örebro län i juli. Av utredningen har det framkommit att det rör sig om mord och självmord, och mot den bakgrunden läggs förundersökni.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.