Sydsvenskan > IT

Tuesday, 22 October, 01:33

Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 20:00

Distanserat om kriminell vänMattias Oscarsson ser Mikel Cee Karlssons dramadokumentär ”Fraemling”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Oscarsson, Mikel Cee Karlssons, Fraemling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Distanseratom , kriminell, vän
BT - 11 feb 13 kl. 15:44

18-åring dömd för många brott: "Jag vill inte vara kriminell"

Den 18-årige boråsaren är dömd för rån och många andra brott och riskerar nu straff för grovt vapenbrott, med mera. Men jag vill inte vara kriminell, är hans version. ?

BT - 11 maj 14 kl. 13:59

Kiev: Omröstningen en kriminell fars

Folkomröstningen om självstyre, som proryska separatister organiserar, pågår i flera städer i östra Ukraina. "En viktig dag", säger en väljare i staden Donetsk. Utrikesdepartementet i Kiev kallar omröstningen för en "kriminell fars".

YLE - 16 dec 14 kl. 10:44

Åklagare: Aarnio och kriminell ledare skaffade finansiering till Trevoc

Helsingforspolisens tidigare chef Jari Aarnio anklagas i åklagarens stämningsansökan för att ha verkat tillsammans med en kriminell ledare. Enligt åklagaren har Aarnio och den kriminella ledaren i bakgrunden styrt bolaget Trevoc och tillsammans skaffat finansiering till bolaget. Finländska myndigheter har införskaffat spårningsutrustning från Trevoc för över en miljon euro.

Cornucopia - 30 nov 18 kl. 20:49

Fredagsmys: Robin Hood - skattesmitare, kriminell, kommunist, revolutionär, hjälte eller klassförrädare?

Dags för lite fredagsmys, om än sent. Tydligen har en ny film om den fiktive karaktären Robin Hood premiär nu. Även om den har väldigt lite med sin skönlitterära förlaga att göra, så väcker det den dagsaktuella frågan om Robin Hood egentligen var skattesmitare, kriminell, kommunist, revolutionär, hjälte eller klassförrädare?

Västerbottens Folkblad - 25 maj 19 kl. 08:53

Känd kriminell hade knivar och strypsnöre

Sex knivar, en yxa, tio armborstpilar och ett strypsnöre. En känd kriminell i Umeå åtalas nu för innehav av ett flertal farliga föremål. Mannen, som är i 30-årsåldern, är en känd kriminell i Umeå.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 11 kl. 07:19

Känd kriminell greps i Malmö

En 22-årig man förhördes i morse av Malmöpoliser, misstänkt för vapenbrott. En polis säger till TT att det rör sig om en "känd kriminell person". Vilken typ av misstankar som riktats mot honom tidigare var dock oklart.

Nyheter 24 - 29 dec 11 kl. 11:34

Grovt kriminell 37-åring misstänks för gångtunnelmordet


Straffad närmare 40 gånger. Satt häktad för misshandel och olaga hot men släpptes fri - trots alla varningsklockor. En vecka senare knivhöggs en 29-åring till döds.

Alliansfritt Sverige - 17 jan 12 kl. 13:00

Kriminell utstrålning direkt vid födseln?

I FÖREBYGGANDE SYFTE. Egentligen vore det bäst om det gick att förutspå vilka individer i ett samhälle som skulle kunna bli kriminella senare i livet. Det tycker i alla fall Kristdemokraternas riksdagsledamot Caroline Szyber, som hämtar inspiration kring hur samhället ska befrias från kriminaliteten ur ett tidigare samtal med en polis.

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 12 kl. 21:58

Beslag hos kriminell mc-klubb

Sedan en person stoppats i en bil i Malmö på tisdagen och gripits för drograttfylleri gjorde polisen husrannsakan i en kriminell mc-klubbs lokal. ? Vi har anträffat olika slags narkotika, hagelpatroner och fyra övervakningskameror som var riktade mot allmän plats, säger Calle Persson, informatör vid polisen i Skåne.

Expressen - 12 feb 12 kl. 17:00

Känd kriminell gripen efter vild biljakt

En tjuvtankning i Ronna i Södertälje ledde till en biljakt längs E4 mot Stockholm under söndagen. Polisen fick till slut tag på den misstänkte gärningsmannen - en känd kriminell person. I bilen har en misstänkt granat hittats och polisen har nu spärrat av ett stort område i Hägerstensåsen söder om Stockholm.

Expressen - 03 maj 12 kl. 13:48

Polis glömde vapen hos kriminell - riskerar varning

Den glömske polismannen glömde en ryggsäck med handfängsel, ammunition, pepparspray och en expanderbar batong hemma hos en kriminell man. Efter två dagar ringde mannen själv upp polismannen och berättade att han glömt väskan. Oaktsamt menar polismyndigheten i Skåne som nu vill att han ska få en varning..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minaj hintar om nytt album – före pensionen

Den amerikanska hiphopstjärnan Nicki Minaj chockade fansen tidigare i höstas då hon plötsligt meddelade att hon lägger karriären på hyllan. Nu tycks stjärnan tänka om. I en intervju med The Shade Room talar Nicki Minaj ut om det oväntade pensionsbeskede.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Därför överdrev SCB arbetslösheten

I förra veckan berättade Statistiska centralbyrån (SCB) att myndighetens siffror visat för stor ökning av arbetslösheten sedan juni 2018. Nu rapporterar den fackliga nyhetstidningen Publikt att en extern leverantör av data till SCB:s arbetslöshetsstatis.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Årets Augustnominerade fackböcker är de som väcker min läslust

Listan med nominerad skönlitteratur är en oförutsägbar blandning..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Lotte Möller och Patrik Svensson kan få Augustpriset

Ålar och bin ger nomineringar till Skåne..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Förre MFF-spelaren begär resning: ”Då är det inte våldtäkt mot barn”

Hänvisar till ny bevisning kring tonårsflickas ålder..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Getter kan bli Malmö stads vapen mot havtorn

Hälsobäret sprider sig friskt. Malmö stad vill inte använda gift..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Samhällssatiren drunknar i Vladimir Sorokins ”Manaraga”

Sprudlande fantasi, men Oscar Westerholm blir besviken på Vladimir Sorokin..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Andra inbrottet på kort tid i klubbstugan

Ordföranden: "Känns som att det handlat om att fördärva så mycket som möjligt.".

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Väntetiderna till operation minskar

I tolv av landets sammanlagt 21 sjukvårdsregioner har väntetiderna till operation eller behandling minskat, samtidigt som väntetiderna till det första besöket i specialistvården gått ner i nio regioner. Det konstaterar Sveriges kommuner och landsting (S.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Förundersökning om mord i Tiveden läggs ned

Åklagaren lägger ned förundersökningen om mord i fallet med det äldre par som hittades döda i ett samhälle i Tiveden i Örebro län i juli. Av utredningen har det framkommit att det rör sig om mord och självmord, och mot den bakgrunden läggs förundersökni.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.