UT > Nyheter

Tuesday, 22 October, 01:16

UT - 10 okt 19 kl. 17:00

Insändare: Glöm snabbjärnvägen!Varför hålla på med utredningar om snabbjärnvägen som redan känns onödig och föråldrad? De flesta människor som kan ha nytta av den säger ju att de ändå jobbar när de åker med tåget, så restiden har inte så stor betydelse..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Glöm, snabbjärnvägen
UT - 22 dec 18 kl. 01:00

Insändare: Varför så tyst om snabbjärnvägen?

Hur kan politiker göra som de gör med järnvägsfrågan? Min känsla är att detta tal om snabbjärnvägen har minskat utbyggnaden och underhållet av befintlig järnväg. .

Fler nyheter från UT

UT - 15 minuter sedan

De kriserna förbereder sig kommunen för

Ulricehamns kommun är skyldiga att en gång per mandatperiod ta fram en analys för de risker kommunen står inför för att kunna planera för en eventuell krissituation. I den nya analysen är skogsbränder, elavbrott och terrordåd exempel på scenarier som tar större plats i krisförberedelserna än tidigare..

UT - 15 minuter sedan

Insändare: Hur ska vi kunna bli mer kreativa?

Jag läste insändaren "Skolans verksamhet lever upp till lagen" från Ulricehamns barn- och utbildningschef och höll på att sätta kaffet i vrångstrupen. Hoppas verkligen att hon skämtar, annars undrar jag vilken värld hon lever i, för inte kan det vara skolvärlden..

UT - 15 minuter sedan

Insändare: Många SD-väljare aningslösa

SD:s historia är historia, skriver Birgitta Lindqvist i UT 19 oktober. Detta som en replik på Göran Anderssons insändare..

UT - 1 timme sedan

JUST NU: Två lastbilar i viltolycka på R40

Sent på måndagskvällen ska två lastbilar ha varit inblandade i en viltolycka på riksväg 40 i höjd med Rångedala..

UT - 6 timmar sedan

Här forslas bryggorna bort från Åsunden för säsongen

Den 15 oktober skulle alla båtar vara borta för säsongen. Ofta försenas kommunens jobb med att ta upp bryggorna av att någon båt har lämnats kvar efter deadline, men i år hade alla båtägare gjort sin läxa..

UT - 6 timmar sedan

20-åringen drev drogbutik – i pojkrummet: ”Skuldlista på 185 000”

20-åringen hade en mindre drogbutik i hemmet. Sex substanser, en tvärtjock sedelbunt och skuldlista på 185 000 kronor. Tre veckor greps han igen med en ny rejäl uppsättning – bland annat extremt rent kokain..

UT - 6 timmar sedan

Diskbråcket stoppar Falk: ”Ett hårt besked att få”

Hanna Falks skidsäsong är över innan den ens har hunnit börja. UIF-stjärnan har drabbats av ett diskbråck – nu väntar operation och flera månaders rehabträning. – Ett hårt besked att få, säger hon..

UT - 7 timmar sedan

Dramatik när elev knivhotade på skola – personal och elever stängde in sig

Det blev dramatiskt på Timmele skola när en elev hotade andra med kniv. Bland annat gjordes en så kallad inrymning när personal och elever stängde in sig i skolan. .

UT - 9 timmar sedan

15 fick chans att utbildade sig i styrelsearbete

I dagarna två fick 15 personer chans att utbilda sig i styrelsearbete i ledning av universitetslektorn Daniel Yar Hamidi. – Det är viktigt med kunniga styrelser som bidrar till ett hållbart samhälle, säger Daniel Yar Hamidi. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.