Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 06:36

Dagensanalys.se - 10 okt 19 kl. 15:52

Svenska Templ vill bli världsledande inom WordPress-hostingTempl lanserade sitt webbhotell under 2018 och har växt stadigt sedan dess. Deras mål är att bli det självklara valet för WordPress-hemsidor, först i Sverige och sedan internationellt. Templ startade utifrån en frustration med den låga kvaliten på webbhotellsmarknaden, samt en vilja att skapa en hostingtjänst som inspirerar användaren till att skapa fantastiska hemsidor och applikationer. Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på så kallad managed hosting, då högkvalitativ prestanda i kombination med bra support blir allt viktigare för kunden. [. ] Inlägget Svenska Templ vill bli världsledande inom WordPress-hosting dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Templ, WordPress, Sverige, Svenska Templ, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Templvill bli , världsledandeinom , WordPress-hosting

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Enligt plan börjar Facebook ingå avtal med utvalda publicister

Vi skrev för några veckor sedan att Facebooks plan är att börja publicera kurerade nyheter under fliken Nyheter. Nu har jätten börjat ingå i avtal med utvalda publicister på den amerikanska marknaden. Enligt avtalet kommer Facebook att betala en licensavgift.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Accenture köper ännu en byrå

Den här gången är det London-baserade Happen som slukas upp av Accenture. Accenture har verkligen satt på sig spenderarbyxorna den senaste tiden. Bland andra har man redan köpt upp Pragsis Bidoop och WhatIf.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Twitch testar Watch Parties

Streamingtjänsten Twitch har börjat testa så kallade Watch Parties där du och dina vänner kan kolla på innehåll från Amazon Prime tillsammans. Watch Parties fungerar bara om du och dina vänner har Amazon Prime (Netflix-typ av tjänst). Smart idé från Amazon, som också äger Twitch, att få fler att skaffa Prime så att de kan titta tillsammans.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Hur Ejendals expanderar globalt med CRM

Barry van der Hoven är säljchef (Chief Commercial Officer – CCO) på Ejendals, ett svenskt företag som i generationer har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra högkvalitativa produkter som skyddar händer och fötter. Några av företagets kända varumärken är Tegera, Jalas och Graninge. När Barry kom till Ejendals och huvudkontoret i Leksand 2018 var det med uppgiften att uppgradera verksamheten och förbereda för en global expansion.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm

Nyligen avslutades den andra omgången pop-up loft som AWS genomfört i Stockholm, och Eric Morales på AWS berättar att de testat lite nya grepp för att se vad den Svenska och Nordiska marknaden behöver. Förra året var första gången som AWS öppnade ett tillfälligt loft i Stockholm, en plats dit kunder, partners och mer eller mindre vem som helst kan komma för att lära sig mer om AWS, få hjälp med problem, eller träffa partners och skapa nya samarbeten. Förra […] Inlägget AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

HubSpot lanserar gratis funktionalitet för LinkedIn

Marknadsföringsplattformen HubSpot meddelar att användare nu kostnadsfritt kan skapa formulär för LinkedIn-annonser, LinkedIn lead gen ad forms, via Hubspots annonseringsverktyg. Tillkännagivandet kommer kort efter att de nya annonseringsfunktionerna för det kostnadsfria HubSpot CRM-verktyget lanserades i juli 2019. Med LinkedIn Lead Gen Forms, kan marknadsförare samla in kvalificerade leads från sina annonser med hjälp av förifyllda formulär, vilka de nu kan hantera direkt via HubSpot-plattformen.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Wellstreet öppnar loft för finans-startups norr om Stockholm

I torsdags avslöjade investment-bolaget Wellstreet att de tillsammans med AWS öppnar ett fintech-loft för start-ups inom finanstekniksektorn i Häggvik norr om Stockholm. Jag får en pratstund med Mikael Wintzell, grundare och VD för Wellstreet om vad deras fokusområden är och vad den nya loftet syftar till. Mikael vill först försöka förändra den bild som många har av Wellstreet, de är inte ett rent riskkapitalbolag, menar han, utan en innovationsgrupp som vill stimulera innovation och utveckling.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Podcast – Intervju med Stefan Spendrup, VP of Sales Nordics på SOTI

Under SOTI Sync passade jag på att prata med Stefan Spendrup, VP of Sales Northern and Western Europe på SOTI om hur de ser på den Nordiska marknaden och vad det nya kontoret i Göteborg innebär för kunder, partners och för SOTI själva. Inlägget Podcast – Intervju med Stefan Spendrup, VP of Sales Nordics på SOTI dök först upp på Dagensanalys.se..

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

SOTI vill hjälpa företag att accelerera sin digitala transformation

Nyligen bjöd mobilitietsföretaget SOTI in till sin årliga konferens SYNC, som i år gick av stapeln på SOTIs hemmaplan Toronto i Kanada. Under tre dagar tog 600 personer del av nyheter, träffade partners och deltog i utbildningar kring hur man på bästa sätt kan dra nytta av deras lösningar. Jag fick möjlighet att prata lite med företagets grundare och VD Carl Rodrigues om vad som ligger bakom utvecklingen, och hur konkurrenssituationen ser ut.

Dagensanalys.se - Igår: 21:05

Här är de dyraste sökorden på Google

Enligt en kartläggning av Semrush och Topdog är sökordet ”Bitmex” det dyraste som du kan köpa av Google. Det kostar hela 1.991 kronor per klick för att annonsera med just det sökordet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.