Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 October, 12:51

Barometern - 10 okt 19 kl. 15:19

Pappa frias från att ofredat sin dotterEn pappa i 50-årsåldern frias från att ha ofredat sin dotter och slagit hennes halvsyster i samband med ett bråk. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, friasfrån att , ofredatsin , dotter
Expressen - 12 dec 14 kl. 11:36

Pappa frias från övergrepp på dotter

GÖTEBORG. Mannen ska ha utnyttjat sin dotter sexuellt under nio år. Men det var först under hypnos som den nu vuxna kvinnan mindes övergreppen.

BT - 10 feb 16 kl. 09:46

Pappa frias från olaga hot

Mannen stod åtalad för att ha sagt till en kvinna att han skulle döda hennes son. Detta eftersom sonen misstänktes för att ha utsatt mannens dotter för ett sexuellt övergrepp. Nu frias han av tingsrätten..

SmålandsPosten - 18 jun 16 kl. 09:37

Pappa frias för barnmisshandel

En 48-årig man, skriven i Alvesta kommun, frias helt från anklagelser om upprepad misshandel av sin dotter..

UNT - 15 sep 15 kl. 13:21

Lekande pappa frias från misshandelsdom

En pappa i Uppsala fälldes av tingsrätten för misshandel efter en vild lek med sin dotter..

UNT - 18 jun 13 kl. 18:10

Sexåtalad pappa frias

Hovrätten frikänner den man från Uppland som åtalats för sexuella övergrepp mot sin dotter. Domstolen ifrågastätter utredningen..

Nyheter 24 - 09 sep 13 kl. 15:36

Våldtäktsdömd pappa frias av hovrätten

DALARNA. Han dömdes till tre och ett halvt års fängelse för flera sexbrott mot sin dotter, däribland våldtäkt av barn. Nu rivs domen upp helt av hovrätten som friar mannen.

Blekinge Läns tidning - 06 jul 18 kl. 11:19

Pappa frias för treårings knarkdöd

En 26-årig man i Bohuslän slipper fängelse, sedan hans treåriga dotter dött av ett narkotikaklassat preparat. Hovrätten för västra Sverige friar mannen från åtalet om vållande till annans död.(TT).

DN - 06 jul 18 kl. 11:21

Pappa frias för treårings knarkdöd

En 26-årig man i Bohuslän slipper fängelse, sedan hans treåriga dotter dött av ett narkotikaklassat preparat. Hovrätten för västra Sverige friar mannen från åtalet om vållande till annans död..

Sydöstran - 06 jul 18 kl. 11:19

Pappa frias för treårings knarkdöd

En 26-årig man i Bohuslän slipper fängelse, sedan hans treåriga dotter dött av ett narkotikaklassat preparat. Hovrätten för västra Sverige friar mannen från åtalet om vållande till annans död.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 18 kl. 11:19

Pappa frias för treårings knarkdöd

En 26-årig man i Bohuslän slipper fängelse, sedan hans treåriga dotter dött av ett narkotikaklassat preparat. Hovrätten för västra Sverige friar mannen från åtalet om vållande till annans död. Precis som i tingsrätten döms han dock för bland annat stöld.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Naket och viktigt om barns utsatthet

Vi var bara några få som kommit för att se föreställningen i Valhall i Hultsfred på tisdagskvällen. Tolv betalande räknade kassören i Riksteatern Hultsfred in. Men vi fick se stor teater.

Barometern - 15 minuter sedan

Även Lang stannar i Alingsås

Barometern - 1 timme sedan

För få anmälda

Nu på lördag skulle det ha varit pubkväll i Ruda bygdegård med musik och buffé. Men för få anmälningar gör att den ställs in..

Barometern - 45 minuter sedan

Skolinspektionen ger Botkyrkaskola grönt ljus

Storvretskolan i Botkyrka blev i januari 2019 den första kommunala skolan i Sverige där Skolinspektionen tog över ledningen på grund av omfattande problem. Bristerna är nu åtgärdade och Skolinspektionen avslutar tillsynen och de statliga åtgärderna..

Barometern - 45 minuter sedan

United stänger av supporter för rasism

Barometern - 1 timme sedan

Kvantöverlägsenhet visad för första gången

Forskare knutna till företaget Google har genomfört den första riktigt avancerade kvantberäkningen. I tidskriften Nature demonstrerar de en beräkning som tog 200 sekunder, men som för en "vanlig" superdator hade tagit 10 000 år att utföra..

Barometern - 1 timme sedan

Synpunkter på lövblåsare – ”Jobbigt ljud”

Räfsor hörs mindre och är miljövänligare än maskiner som blåser löv. .

Barometern - 1 timme sedan

DNA-spår fällde 26-åring för butiksinbrott och bilstölder

26-åringens blod hittades på det krossade glaset efter inbrottsförsöket i Allans Livs i Vassmolösa. Nu döms han stöldförsöket och tio andra brott..

Barometern - 1 timme sedan

Två debutanter i innebandylandslagetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.