GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 19 October, 15:02

GöteborgsPosten - 10 okt 19 kl. 07:00

Björkåsen vill ta sig ur formsvackan hemma mot MeniskenBjörkåsen är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Göteborg B i fotboll. Inför mötet hemma mot Menisken har laget 14 förluster i rad, och är nu på elfte plats i tabellen. Menisken förlorade sin senaste match med 1–3 mot Göteborg City..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Menisken, Göteborg, Göteborg City

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björkåsenvill ta sig ur , formsvackan, hemmamot , Menisken
GöteborgsPosten - 30 aug 18 kl. 05:00

Björkåsen vill ta sig ur formsvackan hemma mot Menisken

Björkåsen är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Göteborg B. Inför mötet hemma mot femteplacerade Menisken har laget elva förluster i rad, och är nu på elfte plats i tabellen. I den senaste matchen för Menisken fick laget med sig en poäng efter 3–3 mot Hjuvik..

GöteborgsPosten - 16 maj 19 kl. 07:00

Högaborg Kärralunds FC vill ta sig ur formsvackan hemma mot Menisken

Högaborg Kärralunds FC är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Göteborg B i fotboll. Inför mötet hemma mot sjätteplacerade Menisken har laget fyra raka förluster, och är nu på tionde plats i tabellen. Menisken vann sin senaste match med 6–3 mot Ramberget..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Oskarshamn vill ta sig ur formsvackan hemma mot Linköping

Oskarshamn är inne i en riktigt tung formsvacka i Svenska Hockeyligan SHL. Inför mötet hemma mot Linköping har laget sju raka förluster, och är nu på tionde plats i tabellen. Linköping förlorade sin senaste match med 2–5 mot Örebro Hockey..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 22:10

Björkåsen vill ta sig ur formsvackan hemma mot Ramberget

Björkåsen är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Göteborg B. Inför mötet hemma mot femteplacerade Ramberget har laget fyra förluster i rad, och är nu på elfte plats i tabellen. Ramberget blev utan poäng i mötet med Järnbrott senast..

GöteborgsPosten - 25 sep 19 kl. 07:00

Björkåsen vill ta sig ur formsvackan hemma mot Högaborg Kärralunds FC

Björkåsen är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Göteborg B i fotboll. Inför mötet hemma mot tiondeplacerade Högaborg Kärralunds FC har laget tolv förluster i rad, och är nu på elfte plats i tabellen. Högaborg Kärralunds FC blev utan poäng i mötet med Göteborg City senast..

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 05:00

Getinge vill ta sig ur formsvackan hemma mot Genevad/Veinge

Getinge är inne i en riktigt tung formsvacka i division 4 Halland. Inför mötet hemma mot Genevad/Veinge har laget fyra raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Genevad/Veinge, 3–0 mot Leikin hemma..

GöteborgsPosten - 25 jun 18 kl. 05:00

Diaspora vill ta sig ur formsvackan hemma mot Vallen

Diaspora är inne i en riktigt tung formsvacka i division 5 Bohuslän. Inför mötet hemma mot sjundeplacerade Vallen har laget nio raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Vallen, 8–0 mot Stångenäs hemma..

GöteborgsPosten - 30 jun 18 kl. 05:00

Anneberg vill ta sig ur formsvackan hemma mot Tofta

Anneberg är inne i en riktigt tung formsvacka i division 7 Halland norra. Inför mötet hemma mot Tofta har laget fem raka förluster, och är nu på åttonde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Tofta, 1–0 mot Vessigebro BK/Ätrafors hemma..

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 05:00

Diaspora vill ta sig ur formsvackan hemma mot Grebbestad 2

Diaspora är inne i en riktigt tung formsvacka i division 5 Bohuslän. Inför mötet hemma mot sjätteplacerade Grebbestad 2 har laget tio raka förluster, och är nu på tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Grebbestad 2, 2–0 mot Vallen hemma..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 05:00

Bäckefors vill ta sig ur formsvackan hemma mot Mellerud 2

Bäckefors är inne i en riktigt tung formsvacka i division 5 Dalsland. Inför mötet hemma mot Mellerud 2 har laget fyra förluster i rad, och är nu på sjunde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Mellerud 2, 5–1 mot Färgelanda hemma..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Färjestad vill ta sig ur formsvackan borta mot Malmö

Färjestad är inne i en riktigt tung formsvacka i J20 SuperElit södra i hockey. Inför mötet borta mot Malmö har laget fem raka förluster, och är nu på tionde plats i tabellen. Malmö vann senast mot Färjestad med 4–3..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Efter trendbrottet senast - Brynäs jagar nya poäng mot Växjö

I kväll möter Brynäs Växjö på bortaplan i Vida Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Brynäs som spelar på bortaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 4–1 mot Oskarshamn. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Frölunda med 5–6..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Kortedala tar emot Åsarp/Trädet i serieavslutningen i Kval Div 3 grupp 9

Sista matcherna i Kval Div 3 grupp 9 i fotboll spelas i dag, och Kortedala och Åsarp/Trädet möts på Bergsjövallen. Kortedala vann sin senaste match med 1–0 mot Mellerud, medan Åsarp/Trädet spelade lika, 1–1, mot Kinna i senaste matchen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Färjestad med fem raka segrar möter Luleå

I dag möter Färjestad Luleå på hemmaplan i Löfbergs Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Färjestad har fem segrar i rad, senast med 5–3 mot Rögle, vilket har tagit laget till fjärde plats i tabellen. Luleå vann senast mot Leksand med 4–3..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Örebro Hockey vill förlänga fina segersviten mot HV 71

I kväll möter Örebro Hockey HV 71 på hemmaplan i Behrn Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Örebro Hockey har inför matchen fem raka segrar, den senaste mot Linköping med 5–2, och ligger nu femma i tabellen. HV 71 vann sin senaste match med 4–3 mot Malmö..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Oskarshamn vill ta sig ur formsvackan hemma mot Linköping

Oskarshamn är inne i en riktigt tung formsvacka i Svenska Hockeyligan SHL. Inför mötet hemma mot Linköping har laget sju raka förluster, och är nu på tionde plats i tabellen. Linköping förlorade sin senaste match med 2–5 mot Örebro Hockey..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Djurgården vill förlänga fina segersviten mot SDE

I kväll möter Djurgården SDE på bortaplan i Enebybergs Ishall i Svenska Damhockeyligan Damhockeyligan. Djurgården har inför matchen fem segrar i rad, den senaste mot AIK med 3–1, och ligger nu trea i tabellen. SDE bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Linköping, 2–1..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

I dag spelar Frölunda på hemmaplan mot Södertälje

Frölunda spelar hemma i Frölundaborg mot Södertälje i J20 SuperElit södra i ishockey i dag. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot Frölunda med 2–7. Det blev seger i den senaste matchen för Frölunda, 7–2 mot Södertälje på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Örebro Hockey ryckte i sista perioden och vann mot Rögle

Örebro Hockey vann borta mot Rögle i J20 SuperElit södra i hockey med 3–1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1–1, innan Örebro Hockey avgjorde i sista perioden..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

HV 71 med fyra segrar i rad möter Linköping

I dag är det dags för match för HV 71 som tar emot Linköping i Kinnarps Arena i J20 SuperElit södra i hockey. HV 71 har fyra segrar i rad, senast med 4–3 mot Örebro Hockey, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Linköping har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.