GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 18 October, 03:15

GöteborgsPosten - 10 okt 19 kl. 07:00

Käringön vill bryta tunga trenden hemma mot Högaborg Kärralunds FCKäringön har sex matcher i rad utan seger i division 7 Göteborg B inför kvällens match på hemmaplan mot niondeplacerade Högaborg Kärralunds FC i fotboll. Högaborg Kärralunds FC vann sin senaste match med 1–0 mot Björkåsen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Högaborg Kärralunds FC, Göteborg, Kärralunds FC, Björkåsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Käringönvill , bryta, tunga, trenden, hemmamot , Högaborg, KärralundsFC
GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 07:00

Käringön vill bryta tunga trenden hemma mot Menisken

Käringön har tre matcher i rad utan seger i division 7 Göteborg B inför kvällens match på hemmaplan mot femteplacerade Menisken. Menisken vann senast mot Hindås med 7–6..

GöteborgsPosten - 28 maj 19 kl. 07:00

Käringön vill bryta tunga trenden borta mot Knippla

Käringön har tre matcher i rad utan seger i division 7 Göteborg B inför kvällens match på bortaplan mot fjärdeplacerade Knippla i fotboll. Knippla fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot Menisken..

GöteborgsPosten - 21 sep 19 kl. 07:00

Käringön vill bryta tunga trenden borta mot Knippla

Käringön har tre matcher i rad utan seger i division 7 Göteborg B inför dagens match på bortaplan mot tredjeplacerade Knippla i fotboll. Knippla vann sin senaste match med 5–1 mot Björkåsen..

GöteborgsPosten - 01 okt 19 kl. 07:00

Käringön vill bryta tunga trenden borta mot Ramberget

Käringön har fem matcher i rad utan seger i division 7 Göteborg B inför kvällens match på bortaplan mot niondeplacerade Ramberget i fotboll. Ramberget blev utan poäng i mötet med Johanneberg senast..

SvD - 14 aug 13 kl. 20:22

Tonåring ska bryta Europas förbannelse

?Hon är inte rädd alls?..

News55 - 19 apr 17 kl. 15:56

Så vill Moderaterna bryta äldres ofrivilliga ensamhet

I ljuset av den rapport som bygger på statistik från det nationella kvalitetsregistret Senior alert och Socialstyrelsen som visar att närmare 40 000 äldre inom äldreomsorgen lider av undernäring höjs kritiska röster. Tre av dem tillhörandes moderaterna Cecilia Widegren, Katarina Brännström och Margareta Pålsson kom till uttryck i en debattartikel i Dagens Samhälle. Enligt artikelförfattarna är undernäring ofta kopplat till ofrivillig ensamhet och de anser att det är skamligt att äldre inte får den mat och det sällskap de behöver för att leva ett värdigt liv.

Dagensanalys.se - 21 jan 16 kl. 13:55

Emotionell varumärkesanalys – nya trenden för marknadsförarna

Varje företag har behov att veta vad deras varumärke egentligen är och står för. Ytterst handlar det om att förstå vad det är som gör att konsumenten överväger att köpa eller inte köpa deras märke.Nu spås emotionell marknadsföring bli nya trenden För att förstå köp behöver marknadsförarna kunskap om vilka emotioner som finns kring deras varumärken.

Dagensanalys.se - 06 mar 18 kl. 10:37

Den nya trenden – reklamfilmer förklädda som filmer

Taco Bell och Tourism Australia lurar folk med sina förklädda reklamfilmer, är det smart marknadsföring eller irriterar man användarna? Under Super Bowl fick man se en reklamfilm som som var förbluffande lik en filmtrailer till en uppföljare av Crocodile Dundee filmerna, men det var ingen filmtrailer det var en kampanj skapad av Droga5 för turism Australia. Några veckor tidigare visade Taco Bell en lika bedräglig reklamfilm som såg ut som en filmtrailer, med Josh Duhamel i huvudrollen.

Nya Wermlands Tidningen - 15 maj 11 kl. 11:37

Därför fick Ring bryta klassiskt lopp

Bilsportsstjärnan Tony Ring från Karlskoga tvingades bryta det klassiska loppet Mille Miglia i Italien på grund av motorproblem..

Dagens PS - 24 apr 17 kl. 10:57

Svensk 34-åring på Times blytunga lista

Svenske Daniel Ek, grundare av Spotify, är en av världens 100 mest inflytelserika personer, enligt tunga Time Magazine. (Foto: TT / Montage) Tunga tidskriften Time Magazines årliga lista över världen 100 mest inflytelserika personer är här och i år har man delat upp profilerna i kategorierna pionjärer, artister, ledare, ikoner och titaner. Och det är i den sistnämnda som en svensk slår sig in bland industrijättar som Amazon-grundaren Jeff Bezos, Snaps unge miljardär Evan Spiegel och riksbanken Federal Reserves chef Janet Yellen.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Bonnier växer i Skåne – köper Lokaltidningen

Bonnier News tar ännu ett kliv in på skånska tidningsmarknaden och köper Lokaltidningen, rapporterar.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Hindren som fortfarande kan stoppa brexit

En uppgörelse i brexitförhandlingarna mellan EU och den brittiska regeringen har nåtts. Men ett par hinder ligger fortfarande och lurar runt hörnet innan ett brexitavtal är i hamn..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Maria Sid ny chef på Kulturhuset Stadsteatern

Maria Sid har utsetts till ny teaterchef för Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Lektion spårade ur – elev misshandlades

En elev misshandlades med sparkar och slag av två andra elever när en fotbollslektion spårade ur på en högstadieskola i södra Närke, rapporterar.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Pedersen klar för Rospiggarna

Den danske speedwayveteranen Nicki Pedersen, 42 år, byter klubb i elitserien och har skrivit kontrakt med Rospiggarna från Hallstavik nästa säsong..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Demokraterna vill satsa på idrotten – trots kärva tider

Idrottsstrategi och ökat stöd till föreningarna i Demokraternas kommande budgetförslag..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Man döms – ritade hakkors i biblioteksböcker

Förra hösten upptäckte både personal och låntagare hur någon ritat hakkors och andra kränkande symboler i 59 böcker på biblioteket i Sölvesborg..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Legendaren kysste kvinna på tåg – frias

Paul Gascoigne frias från anklagelserna om sexuellt övergrepp och misshandel..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Göteborg stad hotas med böter efter app-kaos

Arbetsmiljöverket: "Alla har rätt till en bra arbetsmiljö.".

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

De kan få Almapriset nästa år

237 kandidater från 68 länder. Så många är nominerade till Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne för år 2020..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.