Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 24 October, 03:35

Dagens Media - 10 okt 19 kl. 15:15

Twitteranvändares personuppgifter användes för reklamTwitter ber om ursäkt efter att av misstag ha riktat reklam mot adresser och telefonnummer som uppgivits av säkerthetsskäl..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitteranvändares, personuppgifter, användesför , reklam
Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 15:00

Twitteranvändare hänger med i TV-reklamen

En ny studie pekar på att Twittrare har en större benägenhet att minnas varumärken som visats på TV-reklamen än de som inte använder Twitter framför TV-apparaten. Vissa typer av TV-program är också bättre än andra, visar det sig. Studien, utförd i samarbete med medieföretaget Starcom och analysfirman Canvs, visade på att TV-tittande Twittrare (säg den snabbt!

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Tänk på att SD snart kommer vara staten

Få frågor ligger väl i dag lika långt ner på uppmärksamhetsskalan som just oro för övervakning och integritet, skriver Isobel Hadley-Kamptz i sitt senaste blogginlägg samtidigt som hon riktar nytt ljus på integritetsfrågan..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Viktor Barth-Kron lämnar Kvartal - går till Expressen

Han lämnar Kvartal efter ett drygt halvår och rekryteras som inrikespolitisk kommentator till Expressen..

Dagens Media - 12 timmar sedan

PON klandrar Piteå-Tidningen

Pressens Opinionsnämd klandrar Piteå-Tidningen för delar av artikelserien om Kalamarksfallet. Det då anmälaren inte fått möjlighet att bemöta kritiska uppgifter om honom i samband med att de publicerades. Därmed har anmälaren drabbats av en oförsvarlig publicitetsskada..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Tre viktiga konsumentinsikter att dra från hälsotrenden

Madeleine Ardby, insiktsanalytiker, och Giselle Almonacid, pr- och marknadschef på PHD skriver om viktiga hälsotrender att ta i beaktande när företag ska locka till sig fler och nya kunder..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Så många såg premiären av ”Bergs drömkåk”

I går hade ”Bergs drömkåk” premiär på Kanal 5 – här är tittarsiffrorna..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Så spikar du mediestrategin inför årets viktigaste helger

Årets viktigaste shoppinghelger är snart här. Dagens Media vänder sig till en rad mediebyråexperter för att ta reda på hur man som annonsör ska nå ut i det massiva bruset och maxa försäljningen ✓ Vanliga fallgropar ✓ Bästa tipsen ✓ Viktigaste budskapen..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Sportbladets kritik mot DN efter insändaren: ”Helt uppåt väggarna”

I en insändare på DN Åsikt påstås att flera av Aftonbladets krönikörer ägnar sig åt kolonialt tänkande. Sportbladets chef ser allvarligt på påståendena och ställer sig frågande till att insändaren släppts igenom. Men DN Åsikts redaktör står fast vid publiceringen..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Han blir ny chef för SR:s produkt- och tjänsteutveckling

David Gustafsson blir i och med rollen ansvarig för utvecklingen av SR:s digitala plattformar och alla redaktionella verktyg..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Hon blir ny politisk redaktör på DT

Emma Høen Bustos går in som ny politisk redaktör och chef för ledarredaktionen på Dalarnas Tidningar..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Dawit Isaaks bok ges ut till alla EU-parlamentariker

Dawit Isaaks bok Hopp delas ut till alla EU-parlamentariker. Boken har översatts till flera språk, vilket har möjliggjorts av crowdfunding..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.