Skånskan > Nyheter

Friday, 18 October, 01:48

Skånskan - 10 okt 19 kl. 15:18

Gård i Lövestad har fått ny ägareLövestad Patrik Olsson, 40 år, har tagit över fastigheten på adressen Södra Kullamöllevägen 83-31 i Lövestad från Knut Osvald Olsson. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i oktober 2019. Gården innehåller ett hus med boyta på 160 kvadratmeter och 47 hektar åkermarker. På fastigheten står även fem ekonomibyggnader på totalt 2 638 kvadratmeter. Bara några hundra meter bort såldes för bara fyra månader sedan ett hus, på Lilla Eggelstadsvägen 67-7.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lövestad, Patrik Olsson, Södra Kullamöllevägen, Knut Osvald Olsson, Lilla Eggelstadsvägen, Kullamöllevägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gårdi , Lövestadhar , fåttny , ägare
Skånskan - 18 okt 18 kl. 10:38

72 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt till nya ägare

Lövestad Försäljningen av huset på Lövestad Byaväg 199 i Lövestad är nu klar. Nya ägare blir Martin Nilsland, 31, och Mattias Olausson, 29, från Malmö, som köper fastigheten av Malin Zinaida Rolfsdotter Möller. Huset har en boyta på 72 kvadratmeter.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 13:07

Ny ägare till 120 kvadratmeter stort hus i Lövestad

Lövestad Huset på adressen Lövestad Landsväg 9 i Lövestad har fått en ny ägare. Köpare är Lars-Börje Lennart Håkansson, 72 år, från Harlösa, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 650 000 kronor.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 09:00

Ny ägare till tomt i Lövestad

Lövestad Försäljningen av tomten på Bäretoftavägen 106-30 i Lövestad är nu klar. Ny ägare blir Stephen John Radcliffe, 39 år, från Sjöbo, som köpte fastigheten av Yuliya Demchenko. Ägarbytet gjordes i september 2018 och priset blev 500 000 kronor.

Skånskan - 05 okt 19 kl. 09:02

Fastighet i Lövestad har fått nya ägare

Lövestad Försäljningen av fastigheten på Södra Kullamöllevägen 44-58 i Lövestad är nu klar. Nya ägare är Bodil Monwell och Gustaf Mikaelsson, båda 60 år, från Bottnaryd och säljare är Riitta Anneli Månsson och Bertil Martin Kristian Månssons dödsbo. Huset har en boyta på 65 kvadratmeter.

Skånskan - 21 jun 18 kl. 09:00

Villa på 80 kvadratmeter i Lövestad har fått ny ägare

Lövestad Fastigheten på adressen Stora Vanstadsvägen 570 i Lövestad har fått en ny ägare. Köpare är A+ Consult AB från Lund, och säljare är Annelee Marie Nyréns dödsbo. Köpet blev klart i juni 2018 och priset blev 460 000 kronor.

Skånskan - 06 jul 18 kl. 09:00

Ny ägare till lantbruksfastighet i Lövestad

Lövestad Bengt Nilsson, 64 år, från Röstånga, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Heingebergsvägen 1031 i Lövestad. Huset såldes på en exekutiv auktion. Ägarskiftet blev klart i maj 2018 och köpesumman blev 1 268 000 kronor.

Skånskan - 21 jul 18 kl. 09:00

38-åring ny ägare till gård i Lövestad

Lövestad Försäljningen av lantbruksfastigheten på adressen Heingebergsvägen 681-40 i Lövestad är nu klar. Ny ägare blir Christofer Marcus Olsson, 38 år, från Staffanstorp, som köper fastigheten av Hans Gustaf Ingvar Jönsson och Ingrid Ann-Marie Jönsson. Gården innehåller ett hus med boyta på 148 kvadratmeter, åkermarker på 36 hektar och en betesmark på 7 hektar.

Skånskan - 31 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till 30-talshus i Lövestad

Lövestad Arkadiusz Piatkowski, 35, och Paulina Anna Piatkowska, 27, är nya ägare till fastigheten på Daliegatan 11 i Lövestad. Husets byggår är 1930 och det har en boyta på 65 kvadratmeter. Säljare är Lilian Ingegerd Hagström.

Skånskan - 09 aug 18 kl. 09:00

Nya ägare till fastighet i Lövestad

Lövestad Försäljningen av fastigheten på adressen Gamla Prästavägen 228-43 i Lövestad är nu klar. Nya ägare är Korinne Jakobsson, 25, och Carl Erik André Persson, 26, från Sjöbo, och säljare är Gert Anders Ingvar Mårtensson. Huset har en boyta på 142 kvadratmeter.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 18:00

Nya ägare till mindre hus i Lövestad

Lövestad Maya Birgit Petronella Ragnarsdotter Söderström, 22, och Hans Jan André Lindgren, 23, är nya ägare till fastigheten på adressen Stora Vanstadsvägen 779 i Lövestad. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 60 kvadratmeter Säljare är Henriette Lundberg. Affären blev klar i juli 2018 och köpesumman blev 1 600 000 kronor.

Skånskan - 04 sep 18 kl. 10:48

32-åring ny ägare till lantbruksfastighet i Lövestad

Lövestad Bjarne Lind, 32 år, från Svedala, är ny ägare till fastigheten på adressen Norra Björkerödsvägen 29 i Lövestad. Huset är byggt 1983 och har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Stefan Bengtsson.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Pilbågsman uppträdde hotfullt

Vid kvart i åtta-tiden på torsdagskvällen fick polisen ta emot ett antal samtal om den pilbågsbeväpnade mannen.
– Ett av dem var från en ordningsvakt som vi bad följa efter mannen och berätta var han tog vägen, berättar Katarina Rusin, pressinformatör vid polisens ledningscentral. Polisen ryckte ut till platsen och kunde med ordningsvaktens hjälp lokalisera mannen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Guif blev mosat av IFK Ystad

HANDBOLL Måns Landgren stängde igen målet helt i andra halvlek när IFK Ystad utklassade ett närmast uppgivet Guif med förkrossande 30–18 (14–13).Ystadmålvakten fick helt rättmätigt ta emot priset som sitt lags bäste spelare i Stiga Sports arena i Eskilstuna efter en räddningsprocent som hamnade på finfina 45.
– Vi gör en solid match, att bara släppa in 18 bollar är riktigt bra, tycker Måns Landgrens inför C Mores kameror.

Skånskan - 5 timmar sedan

Troll som vill ha mer sol

SOMMARJOBB Troll lär ju sky solljuset, men faktum är att Trollmor, Åse Alexandersson, funderar på att börja jobba mer på sommaren. Nu har Trollmor berättat för barn i tjugo år.Namn: Åse Alexandersson
Yrke: Skådespelare, spelman, kock, personlig assistent.

Skånskan - 5 timmar sedan

USA: Turkiet har gått med på vapenvila

Enligt USA:s vicepresident Mike Pence ska Turkiets president Recep Tayyip Erdogan ha gått med på 120 timmars vapenvila.
Beskedet kommer efter fyra timmar långa förhandlingar mellan USA och Turkiet, rapporterar New York Times.Syftet med den fem dygn långa vapenvilan är att den kurdiskledda milisen ska kunna dra sig tillbaka från de norra gränstrakterna i Syrien.

Skånskan - 6 timmar sedan

Utbyggnad i öster förbereds

ESLÖV Planerandet inför den kommande stora utbyggnaden av östra Eslöv är i full gång.En fördjupad översiktsplan för området förbereds som bäst på kommunledningskontoret.
Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott ska med jämna mellanrum informeras, och ska även staka ut kursen framåt i beslut under resans gång.

Skånskan - 6 timmar sedan

Bandvagn visas på höstmarknad

Skurup Hantverk, godis och allehanda knallar som vanligt – och en tio meter lång bandvagn – det finns på årets höstmarknad.På lördag och söndag är det dags att fira höstmarknad i folkets park i Skurup. Det kommer ett femtiotal försäljare med väldoftande mat, karameller, kläder, hantverk och mycket annat.

Skånskan - 6 timmar sedan

Celler kan bli bostäder

MALMÖ Studentbostäder i en del av det gamla fängelset är en möjlighet som MKB tittar vidare på när arbetet med att öppna upp området för allmänheten nu drar igång på allvar.
Om allt går enligt planerna kan det bli byggstart under hösten 2021.Stadsbyggnadsnämnden beslutade på sitt sammanträde under torsdagen att inleda arbetet med att ta fram en detaljplan för området.

Skånskan - 7 timmar sedan

Åtal för sexuellt ofredande

LOMMA En man i 60-årsåldern åtalas misstänkt för att ha blottat sig för en kvinna i Lomma.
Det ska ha skett i maj i år på en adress i kommunen. Mannens och kvinnans bostäder ligger bara cirka 30 meter från varandra.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tomt i Sjöbo kommun har fått ny ägare

Fastigheten Hemmestorp 7:30 i Sjöbo kommun har fått en ny ägare. Köpare är Dennis Wiberg, 31 år, från Harlösa, och säljare är Nils Johan Daniel Jönsson. Köpet blev klart i oktober 2019 och priset blev 260 000 kronor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Teoretiska studier lockar flest ungdomar

lund Välj en gymnasieutbildning som ni tycker verkar rolig och intressant. Det viktigaste är att må bra under gymnasietiden och orka tre år till.
Det rådet gav Sara Alfredsson, projektledare för gymnasiemässan, alla blivande gymnasister.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.