Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 October, 19:50

Realtid - 10 okt 19 kl. 14:50

Regeringens fondförslag har fallitModeraterna har som femte parti har gått ut och uppgett att de inte stöder regeringens förslag om flytträtt för pensionsförsäkringar/">försäkringar. Därmed faller förslaget och måste göras om..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, fondförslaghar , fallit
PrivataAffärer - 10 okt 19 kl. 13:59

Regeringens förslag om flytträtt raserat

Under en längre tid har en debatt pågått kring sparares rätt att flytta en pensionsförsäkring från ett pensionsbolag till ett annat utan att straffas av höga avgifter. ”En seger för alla sparare! Ett oerhört glädjande besked, som nu kan hoppas på betydligt mer spararvänliga åtgärder för en flytträtt som blir effektiv på riktigt”, kommenterar Frida Bratt, sparekonom på Nordnet, i ett mail till Fonder Direkt om regeringens förslag tidigare i år.

PrivataAffärer - 03 dec 14 kl. 16:09

Regeringens budget har fallit

Regeringens budgetförslag har fallit. Det står klart efter att Sverigedemokraterna röstat för Alliansens budgetmotion i riksdagens budgetomröstning på onsdagen....

DI - 10 dec 15 kl. 15:48

Regeringens fondförslag stoppas av oppositionen

Moderaternas nej till förslaget om en ny AP-fondsnämnd under regeringen innebär att hela förslaget nu faller, konstaterar regeringen på torsdagen..

Skånskan - 22 sep 19 kl. 19:42

M-ledaren röstar för Regeringens förslag

Inrikes Moderaterna kommer att rösta för regeringens lista på åtgärder mot den grova brottsligheten i landet, meddelar Ulf Kristersson på sin Instagram under söndagskvällen.På lördagen utlyste regeringen en pressträff där en lista med 34 åtgärder för få bukt på gängkriminaliteten i Sverige presenterades. Ett par timmar innan pressträffen hade oppositionspartierna M, L och KD meddelat att de drar sig ur samtalen med regeringen.

Sydsvenskan - 03 dec 14 kl. 16:00

Regeringens budget har fallit.

Nu är det klart: Regeringens budget har fallit.
Nu väntar alla på besked om statsminister Stefan Löfven ska avgå..

YLE - 07 dec 16 kl. 17:02

Hopp för fulljour i Vasa - grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag

Grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag som sådant. Ordförande Annika Lapintie säger att de språkliga rättigheterna måste tryggas. Riksdagens grundlagsutskott samlades i dag för att diskutera jouren på Vasa centralsjukhus.

YLE - 07 dec 16 kl. 17:02

Hopp för fulljour i Vasa - grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag rakt av

Grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag som sådant. Ordförande Annika Lapintie säger att de språkliga rättigheterna måste tryggas. Riksdagens grundlagsutskott samlades i dag för att diskutera fulljouren på Vasa centralsjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 17 kl. 16:25

Regeringens förslag hänger på en skör tråd

Tre av Allianspartierna har nu sagt nej till regeringens förslag om att ensamkommande asylsökande som kom 2015 ska få en ny chans att stanna. Centern vill ännu inte ge besked. Om Centern stödjer regeringens förslag så går det igenom i riksdagen, annars.

Kristianstadsbladet - 14 dec 17 kl. 16:25

Regeringens förslag hänger på en skör tråd

Tre av Allianspartierna har nu sagt nej till regeringens förslag om att ensamkommande asylsökande som kom 2015 ska få en ny chans att stanna. Centern vill ännu inte ge besked. Om Centern stödjer regeringens förslag så går det igenom i riksdagen, annars faller det.

BT - 14 dec 17 kl. 16:25

Regeringens förslag hänger på en skör tråd

Tre av Allianspartierna har nu sagt nej till regeringens förslag om att ensamkommande asylsökande som kom 2015 ska få en ny chans att stanna. Centern vill ännu inte ge besked. Om Centern stödjer regeringens förslag så går det igenom i riksdagen, annars faller det.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

”Stor potential på den kinesiska aktiemarknaden”

Handelskriget till trots, Joseph Wat, som förvaltar Atlantis Asian Fund, är ändå optimistisk. ”Du köper bäst när det finns blod på gatorna och säljer när det har lugnat ned sig”..

Realtid - 3 timmar sedan

”Det legala och det kommersiella måste samspela”

Advokatbyrån Synch är legal rådgivare till börsaktuella Reforce International, som nyligen tog in 51 miljoner kronor i en uppmärksammad finansieringsrunda. Utmaningen handlar om att koordinera en mängd intressen – legala, kommersiella, ägare och investerare – berättar Synchs teamchef Dan Örnfjäder..

Realtid - 4 timmar sedan

Därför har Öhman Fonder gått över till hållbar förvaltning

Öhman Fonder, som haft hållbarhetsinriktning under många år, hade vid halvårsskiftet fullt ut integrerat hållbarheten i all sin förvaltning, säger bolagets ordförande Johan Malm och vd Jamal Abida Norling..

Realtid - 5 timmar sedan

"Vi agerar givetvis för våra kunder och ägares bästa"

Med anledning av regeringens förslag ”En effektivare flytträtt av försäkringssparande” har tonläget skruvats upp ordentligt hos en del mindre aktörer i branschen. Avanza skriver i sitt något tekniska debattinlägg om hur flytträtten bäst ska gynna deras egen balansräkning. Det skriver Skandias pensionsekonom Mattias Munter i en replik..

Realtid - 6 timmar sedan

"Robur är inte till salu"

Kapitalförvaltargruppen Carneo vill köpa en stor nordisk kapitalförvaltare, men Swedbank är i alla fall inte intreserad av att sälja Robur. Det säger bankens vd Jens Henriksson till Realtid..

Realtid - 7 timmar sedan

800 jobb bort på Handelsbanken

UPPDATERAD Handelsbanken ska minska antalet anställda med 800, inklusive konsulter, i samband med det omstruktureringsprogram som banken presenterade i dagens delårsrapport..

Realtid - 7 timmar sedan

Softbank tar över Wework

Weworks grundare och tidigare vd lämnar alla uppdrag i kontorshotellbolaget för att säkerställa bolagets överlevnad genom att Softbank tar över kontrollen..

Realtid - 7 timmar sedan

Handelsbanken bantar 800 tjänster

Handelsbanken ska minska antalet anställda med 800, inklusive konsulter, i samband med i det omstruktureringsprogram som banken presenterade i dagens delårsrapport..

Realtid - 7 timmar sedan

”Stort intresse för hållbara fonder”

Dagens panel är enig om att hållbara investeringar och billiga index-fonder är tydliga trender i dag. Framöver spår experterna också allt fler tekniska lösningar som förenklar fondsparandet..

Realtid - 8 timmar sedan

Amido godkänd för notering

Den digitala låstillverkaren Amido har godkänts för notering på Spotlight Stock Market. Första handelsdag är planerad till den 2 december..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.