YA > Nyheter

Thursday, 24 October, 02:11

YA - 10 okt 19 kl. 14:28

Guldbetet gav 2 630 kronor till BarncancerfondenKent ”Rockabilly” Olssons gäddbete, Goldie Horn, inbringade 2 630 kronor till Barncancerfonden..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Barncancerfonden, Rockabilly Olssons, Horn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guldbetet, gav2 , 630kronor till , Barncancerfonden
Nya Wermlands Tidningen - 08 maj 12 kl. 07:30

Tjejer gav till Barncancerfonden

Vännerna Marie Zügner och Helen Eriksson ville arrangera en rolig kväll. Men när planerna tog form, för det som skulle bli en tjejkväll, föddes även tanken på att få med välgörenhet. Gästerna som kom till den festliga tillställningen i Välkomsthuset i lördags fick uppleva både glamour och musik ?

Jönköpingsnytt - 11 apr 12 kl. 13:31

Spinning gav miljonbelopp till barncancerfonden

Cyklandet i grupp gav resultat. Friskis och Svettis satsning på Spin oh Hope resulterade i en mängd insamlade pengar. I Jönköping samlade man in allra mest till barncancerfonden..

Nerikes Allehanda - 28 aug 13 kl. 09:55

Mopperally gav pengar till Barncancerfonden

I samband med motordagen i Hallsberg arrangerade motorsektionen på Volvo ett mopedrally med insamling till Barncancerfonden. 60 förare deltog. Startavgiften var 50 kronor och man kunde också lämna frivilliga bidrag i insamlingsbössor.

GT - 13 apr 15 kl. 20:10

Hugo cyklade sex mil för Barncancerfonden

VARBERG. Åttaåriga Hugo Sasserson i Varberg cyklade 110 varv runt en damm – för att samla in pengar till Barncancerfonden. Han trampade på i åtta timmar och gav sig inte förrän han hade samlat in 14 000 kronor.

Vimmerby Tidning - 25 okt 17 kl. 13:18

Eleverna ger 44 000 till Barncancerfonden

44 036 kronor till Barncancerfonden. Det blev årets kanonresultat när 230 elever på AL-skolan gav sig ut på dagsverke. – Kul att göra något annat, och det känns bra att pengarna gör nytta, säger Erica Andersson och Noa Anemyr i elevrådets styrelse, som lämnade över en symbolisk check till en glad och rörd Åsa Isacsson från Barncancerfonden östra..

Dagensanalys.se - 23 aug 18 kl. 16:55

Insamlingar på Facebook fungerar bra tycker Barncancerfonden

Hittills har över två miljoner kronor kommit in tack vare sociala medier till Barncancerfonden. Här berättar Hans Kullin som är social media manager på Barncancerfonden hur de använder kanalen för sina insamlingar. Att starta en insamling till Barncancerfonden via Facebook Donations är ett nytt och enkelt sätt att bidra i kampen mot barncancer.

Entreprenör24 - 18 dec 13 kl. 10:19

Köp klappar – stöd Barncancerfonden

Istället för att tjäna pengar ville entreprenörer Maths Ohlsson hjälpa till. Därför lanserade han Önskelistan.se där du kan du klicka hem klapparna och samtidigt stödja Barncancerfonden.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 14 kl. 13:08

Tomatauktion gav 13 000 kronor till Barncancerfonden

13 000 kronor till Barncancerfonden. Det blev resultatet av den auktion som Vikentomater genomfört på Facebook. Malmborgs Mobilia i Malmö la högsta budet på årets första fem kilo tomater..

NT - 29 dec 16 kl. 08:00

Brödrakamp gav 83 000 till Barncancerfonden

Brödrakampen mer än fördubblade förra årets resultat och satte ett nytt imponerande insamlingsrekord, 83 000 kronor, till Barncancerfonden..

SmålandsPosten - 05 feb 17 kl. 11:20

Jakt gav 81 000 kronor till Barncancerfonden

205 harjägare samlade i helgen in 81 000 kronor. Pengarna ska gå till Barncancerfonden. – Det känns fantastiskt, säger jägaren Bengt Lindell..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Saxofonens många tonlägen

Kulturjournalisten Bengt Eriksson har haft många möten med jazzmusikern Fredrik Ljungkvist på Folkhemmet i Östra Hoby. Dessa konserter blir till liv igen när han lyssnar på nya skivan med Ljungkvists trio. Ett huvudinstrument är saxofonen, på skivan men också i jazzens historia..

YA - 10 minuter sedan

Köpingebro känns som i det gamla DDR

Nu när både Sockerfabriken och Fibrexfabriken är nedlagda så finns det ingen anledning att innevånarna i Köpingebro ska leva i en delad by som om det var i DDR. .

YA - 1 timme sedan

Kevin Rasmusson (S): Utan kommunala bolag ingen utdelning

De kommunala bolagen ser jag som en mycket stor tillgång för Ystads kommun och kommuninvånarna..

YA - 1 timme sedan

Leili Åhman: Jenny Piper är inte så oberoende

Alltså Jenny Piper-oberoende skribent. Oberoende, är du inte. För ett tag sedan ondgjorde du dig över att barn måste äta vegetarisk mat i skolan, ”Hur många barn tycker om röd curry?

YA - 1 timme sedan

Vänsterpartiet: Ojämlikheten skenar i Sverige

Länge toppade Sverige listorna över världens mest jämlika länder. Sverige var ett land där vi sökte gemensamma lösningar på gemensamma problem och där vi använde skattesystemet för att utjämna klyftorna mellan fattiga och rika..

YA - 1 timme sedan

De som ifrågasätter klimathotet dumförklaras

Replik på Eimar Larssons inlägg 22 oktober ”Det finns de som tror att jorden är platt” i YA..

YA - 1 timme sedan

Klimathotet: Somliga skjuter bara frågan ifrån sig

Svar på insändare 10 oktober och 11 oktober av Jenny Piper respektive Thomas Nilsson.Det finns enstaka forskare, som påstår att den globala uppvärmningen inte beror på mänsklig aktivitet, och Thomas Nilson och Jenny Piper har av någon anledning anammat detta påstående..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.