YA > Nyheter

Wednesday, 16 October, 11:13

YA - 10 okt 19 kl. 14:43

Baldakin stals från torghandlareEn av de rödvita baldakinerna som torghandlaren slagit upp på Gamla torg stals under den gångna natten..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Gamla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Baldakin, stalsfrån , torghandlare
Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 10:00

Lilla Torg töms på torghandlare

Foto: Annica Jönsson
Samtidigt som nyårsklockorna klingar töms också Lilla Torg i Kristianstad på torghandlare. De har sagts upp i väntan på nya torghandelsföreskrifter, som kan dröja.
Bakgrunden till åtgärden är att Kristianstads kommun under en rad år har haft problem med att torghandlare på Lilla Torg inte följer reglerna.

DrivaEget - 02 okt 13 kl. 10:09

?Utländska torghandlare är inte befriade från skatt?

Lagen för torghandeln ändras vid årsskiftet ? då måste torghandlare ha kassaregister. Många befarar att torghandlare då registrerar sig utomlands eller att det blir konkurrensfördel för utländska torghandlare.

YA - 28 jul 14 kl. 21:47

Torghandlare bedrövade efter beskedet

Foto: Sprisse Nilsson
Under dagen ställde fler och fler av handlarna ut blommor vid den plats där kvinnan brukade ha sitt stånd. De torghandlare som YA har pratat med säger att kvinnan brukade stå där varje dag. Men i tisdags var det tomt.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 14 kl. 18:15

Torghandlare lämnade över namninsamling

Foto: Sara Johari
Cirka 1 200 personer har skrivit under torghandlarnas krav på att korttidsparkeringen återinförs på Stortorget igen – med gratis p-platser. Listan överlämnades till Ulf Bingsgård (M) på senaste pubkvällen.
– När människor inte kan parkera på torget påverkas både vi torghandlare och butikerna runt omkring, säger Jan-Erik "Jonta" Larsson.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:09

Torghandlare kritiska till minskad tillgänglighet

Torghandlarna är arga. Varje onsdag och lördag packar de upp sina varor på Stortorget i Växjö. Men information om avstängningar av delar av torget får de inte.

Nya Wermlands Tidningen - 05 mar 12 kl. 08:22

Kassaregister på gång för torghandlare

Skatteverket vill att torghandlare också ska använda kassaregister. Det är kontentan av det förslag som i fredags lämnades över till finansdepartementet. Orsaken till förslaget är att skydda seriösa företag från osund konkurrens..

Nya Wermlands Tidningen - 15 mar 12 kl. 10:15

Nya krav oroar torghandlare

Skatteverket föreslår att alla torghandlare ska vara tvungna att använda sig av kassaregister. Detta kan medföra att det inom en framtid blir mycket färre knallar på torg och marknader. ?

Sydsvenskan - 08 aug 13 kl. 14:02

Man stal smyckenfrån torghandlare

Medan två torghandlare stod och sålde smycken på Clemenstorget i onsdags eftermiddag gick en okänd man fram mot deras stånd, greppade tag om en resväska med ett hundratal ringar och broscher och rusade därifrån. Två andra män försökte förgäves springa ikapp tjuven som beskrivs vara i 30?40-årsåldern.

Sydsvenskan - 08 aug 13 kl. 14:02

Stal smycken från torghandlare

Medan två torghandlare stod och sålde smycken på Clemenstorget i onsdags eftermiddag gick en okänd man fram mot deras stånd, greppade tag om en resväska med ett hundratal ringar och broscher och rusade därifrån..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 15 kl. 14:59

Torghandlare kan förlora sina platser

Använd torgplatsen, annars sägs avtalet upp. Den uppmaningen får tre torghandlare på Gustav Adolfs torg..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Otippad duo skriver mat-feelgood

YA - 15 minuter sedan

Fortsatt inställda operationer i Uppsala

Alla planerade operationer och slutenvård ställs in vid Akademiska sjukhuset i Uppsala även under torsdagen och fredagen, uppger Region Uppsala..

YA - 1 timme sedan

Källor: USA i hemlig cyberattack mot Iran

USA har i hemlighet utfört en cyberattack mot Iran, säger två källor till Reuters. Cyberattacken skedde kort efter drönarattackerna mot två oljeanläggningar i Saudiarabien, enligt uppgifterna..

YA - 1 timme sedan

Så ska Moderaterna rädda kommunens ekonomi

För att rädda det ekonomiska läget inför nästa år går de styrande partierna samman med Sverigedemokraterna och ändrar reglerna för användningen av kommunens resultatutjämningsreserv. Beslutet innebär att omkring 20 av de sparade 40 miljonerna säkras som täckning för årets enorma underskott i kommunkassan..

YA - 1 timme sedan

Berömd duo hyllar Cornelis i Ystad

Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark har länge velat göra en gemensam hyllningsföreställning till Cornelis Vreeswijk – nu gör duon slag i saken..

YA - 2 timmar sedan

Ökade intäkter för HuaweiOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.