Expressen > Sport

Monday, 21 October, 12:31

Expressen - 10 okt 19 kl. 14:33

”Har fått förklara mitt jobb för mina barn”Sam Hallam är hockeytränare med extrema krav på prestation.Han är också trebarnspappa.Nu berättar han om balansakten mellan sin två världar - om Växjös tuffa start i SHL och varför han nobbar alla sociala medier.– Jag har fått förklara en del om mitt jobb för mina barn och jag vill inte att de ska påverkas av vad jag gör på jobbet, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hallam, Växjös, SHL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Har fått, förklaramitt , jobbför mina , barn
Skånskan - 29 aug 16 kl. 09:03

Stehårt slit gav jobb till slut

Bara drygt ett år har gått sedan Qamar Happoush kom från Syrien till Malmö. I dag talar hon utmärkt svenska, och arbetar som ingenjör. Bakom framgångssagan ligger dels stenhårt slit, dels en avundsvärd förmåga att inte ge upp trots till synes oövervinneliga hinder.

BT - 19 okt 14 kl. 07:37

Hur får man utsatta barn att prata?

”Du som är fruntimmer, du kan väl ta det här”. Så lät det första gången polisen Gunilla Ivarsson fick utreda ett sexuellt övergrepp på ett barn, för mer än 30 år sedan. Sedan dess kunskapen ökat.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

Cornucopia - 19 mar 19 kl. 11:31

Kemikalieskatten har drivit jobb och skatteintäkter utomlands - ska nu utökas och även omfatta kläder

Föga överraskande har den ensidiga svenska sk kemikalieskatten drivit jobb och skatteintäkter utomlands och inte gett några miljömässiga vinster, utan snarare tvärt om. Nu vill JÖK-partierna istället höja kemikalieskatten med 30-40%, samt även lägga den på kläder. HUI Research räknar med att handel för sex miljarder kommer flytta utomlands, och med dem tillhörande jobb.

BT - 18 feb 14 kl. 15:04

Jobb skapas inte av politiker

Socialdemokraterna måste förklara hur deras politik skulle skapa förutsättningar för fler jobb. Med precision slår deras politik mot de områden där de är anställda som har haft svårast att få jobb, unga och utrikesfödda, skriver Jan Ericson (M). Ann-Christine Ahlberg påstår att Socialdemokraterna har förslag för fler jobb.

YLE - 8 timmar sedan

“Det är härligt att jobba!” Lönestödet hjälpte Sarah in i arbetslivet, men nio av tio får inget jobb då stödet är slut

Tack vare ett lönesubventionerat jobb fick Ekenäsbon Sarah Wikman en tillsvidareanställning som bokförare. Regeringen vill att fler arbetslösa ska få lönesubvention, men forskningen visar att systemet är ineffektivt och att endast en av tio får jobb då stödperioden är slut..

Skånskan - 03 nov 16 kl. 16:00

Vetenskap för vetgiriga barn

Ung kultur ERWP.fif(0)Naturvetenskap är spännande, redan förskolebarn är fascinerade av rymden, kroppen, fysik och teknik. Här gäller det att hitta rätt balans mellan bild och text och designa boken för rätt åldersgrupp.

YLE - 11 sep 12 kl. 07:39

Förklara "fula gubbar" utan att gå in på hemska detaljer

Det säger barnpsykolog Björ Öst på barnpsykiatriska polikliniken i Vasa. Föräldrar och lärare borde förklara att det finns vuxna som tycker om att titta och ta på barn på ett sätt som inte känns bra. Men man ska inte gå in på hemska detaljer som barn inte kan förstå.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Det här lär leda till fler förändringar i Brynäs

SANNY LINDSTRÖM: Skulle inte förvåna mig om han dumpas.

Expressen - 1 timme sedan

Skickar gliring – till Tiger Woods

Jason Days ord – efter segern i Japan Skins.

Expressen - 1 timme sedan

”Klart att jag ser att vi är tunna”

Förstärkning väntas i Redhawks.

Expressen - 1 timme sedan

Han såg riktigt fin ut i comebacken

Halmstad i kväll. Jag lutar mig emot en häst från ett formstall. Nämligen Robert Bergh som selar ut vinnare varje dag känns det som….

Expressen - 1 timme sedan

NHL-stjärnans hus totalförstört i storm

En tornado har skapat stor skada i Dallas.En av de drabbade är NHL-stjärnan Tyler Seguin – vars hus har blivit förstört.”Extremt sorglig syn att se – mina böner går till alla som drabbats av tornadon”, skriver Seguin på Twitter..

Expressen - 2 timmar sedan

Bra vid segern senast – liknande uppgift nu

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Jägersro 26 oktober.

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Gocciadoro får lång avstängning

Alessandro Gocciadoro och svenskfödde Arazi Boko slutade tvåa i Gran Premio Freccia d'Europa. Men ännu en gång stod italienarens drivning i fokus och enligt facktidningen Sulkysport väntar nu en lång avstängning för förseelsen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Brynäs värvar från SHL-konkurrenten

Emil Molin återvänder till Brynäs.

Expressen - 2 timmar sedan

Vann i måndags – har nu avlivats

I måndags vann miljonhästen Wingait C.H. ett lopp på Färjestadstravet.

Expressen - 2 timmar sedan

Förre Brynäs-chefen klar för SHL-klubben

Stefan Bengtzén fick förra säsongen sparken från Brynäs mitt under säsongen.Nu står det klart att han gör den förbjudna flytten.Bengtzén, från Karlskoga, presenterades i dag som ny General Manager för Örebro HK.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.