SR > Nyheter

Wednesday, 23 October, 19:56

SR - 10 okt 19 kl. 14:27

Frankrikes EU-kommissionär nekasFranska presidenten Emmanuel Macrons kandidat till EU-kommissionen, Sylvie Goulard, nekas..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU, Emmanuel Macrons, Goulard

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frankrikes, EU-kommissionär, nekas

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Risk för militär konflikt om Nilen

Etiopien bygger Afrikas största vattenkraftsdamm, och i Egypten är oron stor för att det ska leda till sämre flöden i Nilen. För några veckor sedan bröt samtalen mellan de båda länderna ihop, men idag väntas deras ledare träffas för att undvika en eskalerad konflikt..

SR - 1 timme sedan

Svensk-kurdiska läkare ska hjälpa drabbade i Syrien

Efter Turkiets offensiv in i kurdkontrollerade områden av Syrien växer också behovet av hjälp och förnödenheter hos civilbefolkningen. Det har fått flera svensk-kurdiska föreningar att samla in pengar till de drabbade..

SR - 1 timme sedan

USA lyfter sanktioner mot Turkiet

USA lyfter sanktionerna mot Turkiet som infördes som reaktion på den turkiska offensiven i nordöstra Syrien..

SR - 2 timmar sedan

Kriminologen: Förslag om villkorlig frigivning är rättsosäkert

Regeringen föreslår att bara personer som deltar i vård och behandling och inte missköter sig i fängelset ska kunna räkna med att komma ut efter två tredjedelar av strafftiden..

SR - 2 timmar sedan

Funkisorganisationer vill ha kunskapskrav för personal

Flera funkisorganisationer vill nu införa bindande kunskapskrav för personal på gruppboenden. Ekot rapporterade imorse, om att antalet anmälningar från personer som bor på dessa boenden ökat stort mellan 2016 och 2018..

SR - 3 timmar sedan

SD slutar driva frågan om samvetsfrihet

Sverigedemokraterna tänker inte längre driva frågan om samvetsfrihet. Det vill säga att barnmorskor ska kunna säga nej till att utföra aborter. Det framgår av ett förslag från partiets högsta ledning, enligt uppgift till Ekot..

SR - 4 timmar sedan

Vinstfall för Boeing efter strandade flyg

Flygplanstillverkaren Boeings nettovinst sjönk 53 procent under tredje kvartalet..

SR - 4 timmar sedan

Övervikt stort problem på Amerikanska Samoa

Andelen människor med övervikt och fetma stiger i de flesta länder på jorden, med diabetes och hjärt-kärlsjukdom som följd. Inget land har hittills lyckats vända trenden som hotar att knäcka vårdbudgetar. Värst är situationen på amerikanska stillahavsön Samoa..

SR - 5 timmar sedan

E45 blockerad mellan Orsa och Sveg

Lastbil står tvärs över E45.

SR - 4 timmar sedan

Malmöpolisen publicerar bild på misstänkt

Polisen har publicerat en bild på en man som man tror är en av gärningsmännen som utförde mordet på mamman och läkaren i Malmö. Bilden togs på mordplatsen och på sin hemsida ber nu polisen allmänheten om hjälp att identifiera mannen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.