Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 16 October, 11:13

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 14:18

4Sound uppges gått i konkurs - 19 butiker och 110 anställdaMusikinstrumentbutikskedjan 4Sound uppges ha ansökt om konkurs. Bolaget hade 19 butiker i Sverige och förra året 110 anställda.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
4sound, Sverige, Retail Sweden AB, Facebook, Stockholm, Norge, Dagens Näringsliv, Nordea, MSEK, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 4Sound, uppges, gåtti , konkurs19 , butikeroch , 110, anställda
Affärsvärlden - 04 nov 16 kl. 07:08

Takata uppges förbereda konkurs i USA

Den japanska krockkuddetillverkaren Takata uppges förbereda en eventuell konkurs för sin amerikanska verksamhet. Det rapporterar tidningen The Nikkei, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 07 okt 16 kl. 14:21

Takata uppges överväga konkurs i USA

Den japanska krockkuddetillverkaren Takata sägs överväga en konkurs för sin amerikanska verksamhet. I första hand söks dock en uppgörelse med de stora biltillverkarna utan att konkursdomstol blandas in, rapporterar Dow Jones Global Equities..

Skånskan - 10 okt 19 kl. 15:05

Musikkedjan 4Sound begär sig i konkurs

Sverige 4Sound i både Sverige och Norge ansöker om konkurs efter att Nordea inte vill förlänga krediten till bolaget. Det skriver tidningen Dagens Industri.Kedjan som säljer musikinstrument och ljudutrustning ägs av Music Retail Holding och har 19 butiker runt om i landet, däribland en i Malmö och en i Kristianstad.

NT - 09 okt 19 kl. 16:33

Kedja begärs i konkurs – har butiker i länet

Enligt norska medieuppgifter har kedjan 4Sound, som säljer musikinstrument, så allvarliga ekonomiska problem att en konkurs hotar..

Corren - 09 okt 19 kl. 16:33

Kedja begärs i konkurs – har butiker i länet

Enligt norska medieuppgifter har kedjan 4Sound, som säljer musikinstrument, så allvarliga ekonomiska problem att en konkurs hotar..

NT - 09 okt 19 kl. 16:33

Kedja begärs i konkurs – butiker i länet

Kedjan 4Sound, som säljer musikinstrument, har så allvarliga ekonomiska problem att den har försatts i konkurs..

Corren - 09 okt 19 kl. 16:33

Kedja begärs i konkurs – butiker i länet

Kedjan 4Sound, som säljer musikinstrument, har så allvarliga ekonomiska problem att den har försatts i konkurs..

Jönköpingsnytt - 10 okt 19 kl. 15:10

Ansöker om konkurs – citybutik berörs

Musikkedjan 4Sound har ansökt om konkurs. I Jönköping berörs den stora musikbutiken på Juneporten.
– Vi vet ingenting om vad som kommer hända med oss, säger butikschef Joakim Jägsell till Jnytt.

Expressen - 10 okt 19 kl. 22:24

Göteborgs musikjätte ansöker om konkurs

Företaget som äger en av Sveriges största butikskedjor för musikinstrument har ansökt om konkurs. Kedjan 4Sound har 18 butiker i Sverige – en av dem ligger i Göteborg. – Det känns för jävligt, säger styrelseledamoten Patrik Johansson, till Göteborg Direkt.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 11:05

Efter musikkedjans konkurs – utförsäljning i butiken i Kristianstad

Efter att musikkedjan 4sound gick i konkurs håller butiken i Kristianstad stängt. På onsdag öppnar man upp för total utförsäljning. Det är oklart vad som händer med affären framöver..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 3 timmar sedan

SvD spelar bort korten om ubåtsjakten Operation Örnen - SVT hänger på med desinformationen

SvD spelar bort korten kring ubåtsjakten ("underrättelseoperationen") Operation Örnen. En sensorindikation några dagar in i ubåsjakten handlade enligt mediauppgifter om en sensorboj från SMHI, men ubåtsjakten hade då redan pågått ett antal dagar, och Försvarsmakten har en lång rad andra bevis för intrånget, inklusive bottenspår. Att ett enda bevis fallit bort fäller ingenting, och man kan fråga sig varför och vem det gynnar att SvD framställer detta som att inget intrång skett och att Försvarsmakten inte vet vad de sysslar med.

Cornucopia - 20 timmar sedan

Le systemcollapse - gårdsförsäljningen av vin (OBS: STARKA SCENER)

Är som bekant på cykelsemester i ett av Frankrikes lite mer kända vindistrikt - Champagne - och kan nu redogöra för systemkollapsen som gårdsförsäljning av vin innebär. Våld, smärta, lättja, upplösning av lag och ordning och i slutändan katolocisimens förtappade depraverade livsstil där man kan få syndernas förlåtelse. Starka scener nedan.

Cornucopia - Igår: 10:33

Stockholmsbörsen vid motstånd inför statistik

Inför dagens tyska ZEW-statistik (11:00) och IMF:s konjunkturprognos World Economic Outlook (15:00) har Stockholmsbörsen tagit sig upp till motståndsområdet igen.
Dagschart OMXSPI.Statistiken idag kan vara avgörande för utvecklingen, och måste rimligtvis komma in över förväntan om OMXSPI ska orka genom motståndsområdet 620-630, som man nu testat fyra gånger under året.

Cornucopia - Igår: 08:54

USA inför begränsade sanktion mot Turkiet

Som respons på Turkiets angrepp på kurderna i norra Syrien, inför USA nu begränsade sanktioner mot Turkiet. EU vågar knappast göra något med tanke på diktatorn Erdogans uttryckliga uttalande att han i så fall avser använda 3.6 miljoner flyktingar som vapen och skjutsa dem till EU.

Cornucopia - Igår: 11:33

Lös din klimatångest - migrera ner ekonomiskt

Det är enkelt att lösa sin klimatångest. Det är bara att flytta från 10 ton CO2 per capita-Sveriges välfärd och välstånd, till ett land som släpper ut mindre än önskade 1 ton CO2 per capita. Enbart svensk välfärd släpper som bekant ut 2 ton CO2 per capita, så klimataktivisten kan helt enkelt inte bo kvar i välfärdslandet Sverige.

Cornucopia - I förrgår: 09:10

Asienbörserna steg på handelsavtal mellan Kina och USA - men inte Stockholm och Europa

Asienbörserna stiger under morgonen på ett muntligt avtal mellan Kina och USA som ska omfatta jordbruksprodukter. USA och Kina har dock varit överens muntligt förut, utan att det lett någonstans på papper. Stockholmsbörsen och Europa öppnade dock nedåt.

Cornucopia - I förrgår: 18:34

EU vill klassa svenskt skogsbruk som brunt och CO2-negativt

EU har ett förslag som innebär att svenskt skogsbruk kommer klassas som brunt och skadligt för klimatet. I praktiken kan det innebära en utplåning av svenskt skogsbruk, och 100 000-tals jobb, samt göra hundratusentals svenskars skogsägande värdelöst.
Ohållbart om EU får bestämma.

Cornucopia - 13 okt 19 kl. 09:32

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den tyska underskriften av kapitulationen den 7:e maj i Reims, medan man i forna Sovjetunionen firar den 9:e maj som segerdagen.Kapitulationsbordet vid Eisenhowers högkvarter i Reims.

Cornucopia - 12 okt 19 kl. 17:20

Kollektivtrafiken: Västtrafik fortfarande sämst - SL bäst - Slånetrafiken tappar

Kollektivtrafiken hos Västtrafik får fortfarande sämst betyg av sina brukare, medan SL återtagit tidigare topposition. Skånetrafiken har alltså tappat toppositionen sedan förra enkäten. Tidigare enkäter är från 2015 och 2013.

Cornucopia - 12 okt 19 kl. 07:57

Stark avslutning på stark börsvecka - dödskors hotar

Fredagens handel slutade starkt och avslutade därmed en starkt positiv börsvecka. Ett dödskors i OMXSPI rycker dock närmare och är väldigt nära för OMXS30.Dagschart OMXSPI.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.